Need More Info Beyaz ekran hatasi ve crash

Users who are viewing this thread

taktu

Recruit
Merhabalar,

Yeni bilgisayar topladim, bios updatetini yaptim, chip set indirdim, ekran kartini güncelledim, windows güncellemelerini yaptim ve Bannerlord´a basladim. Uzunca bi süre hic bir sikinti olmadan oynadim (min. 20 - 30 saat), ancak bir anda, capulculara denk gelip, ´´asker gönder´´ e tikladim ve oyun patladi. Daha sonrasinda oyuna girerken sürekli beyaz ekran hatalari aldim ve ya bir sekilde acilis ekraninin bir yerlerinde takildi. Baya bir sey denedim olmadi. Sonra bilgisayara format atip bir daha tüm güncellemeleri vs yaptim, fayda etmedi.

Aldigim hata da su: d3d_device_context_-> Map at rglGPU_device::lock_texture Failed!

Herhangi bilinir bir cözümü var mi bu problemin? Kafayi yemek üzereyim.

Sistemim: 5700xt + Ryzen 3600 + 16GB Ram + 1Tb SSD + B450 tomahawk max

Yardim edin lütfen.

Bu arada söylemeyi unutmusum, herhangi bir mod yüklü degil. Yok mu yardimci olabilecek biri?

Merhabalar, "C:\ProgramData\Mount and Blade II Bannerlord\logs" adresindeki "rgl_log_errors" ve "rgl_log" şeklinde başlayan dosyaları ve "C:\Users\YOUR USER NAME\Documents\Mount and Blade II Bannerlord\Configs" klasöründeki "engine_config.txt" dosyalarını incelememiz için bize gönderebilir misiniz? Dosyaları upload edip indirme linkini bu gönderiye yada direk bana atabilirsiniz.

Back
Top Bottom