Beta - Early Access Performans Karşılaştırması

Users who are viewing this thread

Herkese merhaba.

Sistemim:
CPU: i54460
GPU: MSI GTX960 4G
RAM: 8GB DUAL
HDD: 1TB
OS :W10PRO


Betayı MED-HIGH ayarlarda akıcı şekilde +100 saat oynadım. Bazı güncellemelerden sonra ufak sorunlar yaşamış olsam da çoğu zaman bu sorunlar düzeltildi ve akıcı oynamaya devam ettim. Early Access'de 2 saat deneyimim oldu. Betada aldığım performansa göre daha kötü bir performans aldım. Beta kullandığım aynı ayarlarda denedim fakat olmadı, daha düşüğe çektim ama hala aynı akıcılığı alamadım ve tabii görsel olarak da göze hoş gelmedi. Umarım kısa bir süre içerisinde güncellemeler iyileştirme gelir. Bu arada bazı kişilerden de betaya göre daha iyi performans aldıklarını duydum. Herkes görüşünü belirtirse sevinirim.

Ayrıca oyunu almayı düşünen arkadaşlar için kendi sistemleriyle kıyaslamaları adına örnek olacağını düşünüyorum bu konunun. Oyuna güncelleme geldikçe ben de güncelleme yapacağım bu konuya.
 
Last edited:
Bendeki GTX970 haricinde tamamen aynı sistemlere sahibiz. Bırak kötü performansı, oyunu neredeyse oynayamadım fps drop nedeniyle. Zamanla düzelecek mi bu, yoksa i54460 işlemci ile Bannerlord'u oynamak mümkün değil mi?
 
Back
Top Bottom