Resolved [Beta 1.5.8] Item portraits rendering poorly.

Currently viewing this thread:

Version number
1.5.8
Branch
Beta
Modded/unmodded
No, I didn't use any mods.

Meaning481

Recruit
First, I searched to see if anyone else reported this, but couldn't find anything.

After the 1.5.8 hotfix resolving item icons not loading in inventory menus, I created several new games and found rendering issues in these portraits. Screenshot here:
C0AFE709C79FE8DCFB779D362BC55F67A6E347DC
I will upload a save with this thread linked shortly. System specs below.


Processor Information:
CPU Vendor: AuthenticAMD
CPU Brand: AMD Ryzen 3 2300X Quad-Core Processor
CPU Family: 0x17
CPU Model: 0x8
CPU Stepping: 0x2
CPU Type: 0x0
Speed: 3493 Mhz
4 logical processors
4 physical processors
HyperThreading: Unsupported
FCMOV: Supported
SSE2: Supported
SSE3: Supported
SSSE3: Supported
SSE4a: Supported
SSE41: Supported
SSE42: Supported
AES: Supported
AVX: Supported
AVX2: Supported
AVX512F: Unsupported
AVX512PF: Unsupported
AVX512ER: Unsupported
AVX512CD: Unsupported
AVX512VNNI: Unsupported
SHA: Supported
CMPXCHG16B: Supported
LAHF/SAHF: Supported
PrefetchW: Unsupported

Operating System Version:
Windows 10 (64 bit)
NTFS: Supported
Crypto Provider Codes: Supported 311 0x0 0x0 0x0

Video Card:
Driver: Radeon RX 570 Series
DirectX Driver Name: aticfx32.dll
Driver Version: 27.20.1034.6
DirectX Driver Version: 27.20.1034.6
Driver Date: 8 21 2020
OpenGL Version: 4.6
Desktop Color Depth: 32 bits per pixel
Monitor Refresh Rate: 60 Hz
DirectX Card: Radeon RX 570 Series
VendorID: 0x1002
DeviceID: 0x67df
Revision: 0xef
Number of Monitors: 1
Number of Logical Video Cards: 1
No SLI or Crossfire Detected
Primary Display Resolution: 1600 x 900
Desktop Resolution: 1600 x 900
Primary Display Size: 17.44" x 9.80" (20.00" diag)
44.3cm x 24.9cm (50.8cm diag)
Primary Bus Type Not Detected
Primary VRAM Not Detected
Supported MSAA Modes: 2x 4x 8x

Sound card:
Audio device: 4 - HF207H (AMD High Definition

Memory:
RAM: 16314 Mb
 

MArdA TaleWorlds

Community Support
M&BWBWF&SNWVC
We have fixed this issue in the latest hotfix for 1.5.8. Please verify your game files and make sure your game is up to date.
 
Last edited:

Meaning481

Recruit
The issue appears to have been resolved and I no longer see any glitches after starting a new campaign. Thank you. I can hardly wait for the next beta branch. Keep up the good work!
 
Top Bottom