Benim niye bayrağım yok ? Bayraksız dolaşıyorum lütfen yardım...

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

asil

Banned
Arkadaşlar oyuna başladım 1 hafta önce filan hünerleri filan verdim başladım şimdi 10-15 levelim ama bayrağım yok yeni farkettim 1.011 oynuyorum 960'da bile bayrak seçiliyordu bana flamanı seç diye bir şey gelmedi ben de seçemedim şimdi bayraksız dolaşıyorum lütfen yardım bunun sebebi ne ? nasıl bayrak alırım ? bu soruların cevabını bekliyorum arkadaşlar  :cry:

Kardeş eğer başlangıçta seçim yaparken hep en usttekılere basmassan kendı sancağını taşıyamazsın

Teşekkürler arkadaşlar namı 100 yapınca sizi haberdar ederim bu arada kendim bayrak ekleyebiliyor muyum ?

Searcy said:
asil said:
Teşekkürler arkadaşlar namı 100 yapınca sizi haberdar ederim bu arada kendim bayrak ekleyebiliyor muyum ?

Photoshop bilgin olması lazım.
Neyse hiç sormamış olayım photoshop'dan hiç anlamam  :lol:

en kolay yolu  ilk seçeneği seçmediysen.
oyuna başladığın gibi deniz yağmacılarına dal. Atınla daire çizerek arbaletinle öldür en az 15 nam alırsın (tek başına)

hayır oyle deıl kımsede bılmıyo sanırım ama benım bıldıgım kadarıylakı yıllardır oynarım hep dogru cıkar yoksullasmıs asilzadenın oglumu ne basta onu sec bayrakla baslar krallıga gırdıgınde veya bagımısz oalrak kale feth ettigindede bayrak alabılırsın mesela bende onur -10 olmus namda 300 level 19 asker sayım 47 maks. hilesiz 2tane kalem var hıcbır krallıgada baglı deılım bayragımda var ılk kalemı aldıktan bıraz sonra cıktı (bu dun basladım char) 70-100 gun arası sanırım belkı daha azdır herneyse demek ıstedıgmı anlmassındır umarım 100 nam bazı kırallıklara gırmek ıcn gereklı bazıları ıcnde 120 fln neyse uzadı :grin:

Zuby said:
hayır oyle deıl kımsede bılmıyo sanırım ama benım bıldıgım kadarıylakı yıllardır oynarım hep dogru cıkar yoksullasmıs asilzadenın oglumu ne basta onu sec bayrakla baslar krallıga gırdıgınde veya bagımısz oalrak kale feth ettigindede bayrak alabılırsın mesela bende onur -10 olmus namda 300 level 19 asker sayım 47 maks. hilesiz 2tane kalem var hıcbır krallıgada baglı deılım bayragımda var ılk kalemı aldıktan bıraz sonra cıktı (bu dun basladım char) 70-100 gun arası sanırım belkı daha azdır herneyse demek ıstedıgmı anlmassındır umarım 100 nam bazı kırallıklara gırmek ıcn gereklı bazıları ıcnde 120 fln neyse uzadı :grin:
Zaten en baş seçenek olarak yoksullaşmış asilzade var adamlar demiş hep ilk seçeneği seç diye sen öyle değil diyosun :lol: ama aynı şeyi söylüyosun...

ben onun yanında dıger mesajada cevap verdım 100 nam 3 onur olunca bayrak fln yazmıs onurla lakası yok namda krallıga gırmek ıcın ıse yarıyo dıyebılırız yanı dogal olarak bayrgnda oluyo :grin:

Zuby said:
Kesinlikle doğru değil.Bayrak nam ile alakalı.Oyuna başlamadan önce seç bakalım en üsteki yazıları.

Tartışmayı boşverin artık en kolay yolu kardeşım yenı bi karakter kur sadece en usttekılerı sec bu kadar

Konu Lutfen Kılıtlensın!!

::karalord:: said:
Zuby said:
Kesinlikle doğru değil.Bayrak nam ile alakalı.Oyuna başlamadan önce seç bakalım en üsteki yazıları.
Ama en üsttekini seçersen gerçekten Atını Calradiaya Sür Ekranında bayrak seçimi çıkıyor :lol: Bir lordla konuştuğunda : Bir soylunun bayrağını taşıyorsun ama seni tanımıyorum vesaire falan flan diyor yani doğru  :mrgreen:

Arkadaşlar zaten öyle yaptım aynen şöyle seçtim: erkek-fakir düşmüş bir asilin oğluydun-bir bozkır çocuguydun-para ve güç hırsıydı... bunları seçtim ama bayrağını seç diye bir şey gelmedi yeni karakter oluşturmak da istemiyorum en iyisi namı 100-120 yapıp kergitlere katılıyım ama katılınca bayrak veriyorlar mı bana ?

kegitler ve rodokar ıcın 100 veagrler icin 100-110 nordlar ıcınde oyle svadya ıcınde 120nam sanırım

ayrıca karakterınde bayrak olmamasını takma onun yerine bozkır gocebesının oglu bozkır cocogu toprak agası mı ne onları sec butun skıller 70 80 olarak baslıyo

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom