Benim için önemli lütfen bakın ve yardım edin.

Users who are viewing this thread

OguzHAN_21

Recruit
Arkadaşlar ben 5 veya 6 ay önce bu sitede 2 haftalık beta sürümün .... sitesinde yayınlandığını gördüm ve indirdim. ama 2 haftalık bu beta sürümünün 2 haftasını geçeli çok oluyor ve halen daha oyun bende tam sürüm. acaba bu oyunu oynarsam bu insanları hakkını yermiyim yemezmiyim?

ama eğer beta sürümünü .... sitesine verdilerse bu oyunu yapanların bununla ilgili bir bilgileri vardır.

Lütfen söyleyin arkadaşlar eğer oynamaya devam edersem bu insanların hakkını yermiyim yemezmiyim?

Vericeğiniz cevaplara göre oyniyacağım arkadaşlar lütfen dalgaya almayın!!!

Benim için önemli.!

oyunun 2 haftalık beta sürümü diye bir şey yok istediğin kadar oynayabilirsin ancak oyun içinde sınırlama var açtığın bir karakterle en fazla 7. seviyeye ya da oyun günü ile 30. güne kadar oynayabilirsin, ama istediğin kadar karakter açabilirsin

Zaman sınırı yok 2 hafta gibi ama lwl sınırı var birisi onuda geçtiğini söylüyordu çok büyük bir savaş yapmış 6.lwlde girmiş savaşa 10 lwl mi ne çıkmış ama banlandı o galiba  :arrow:

süper egon(vicdanın) sana illaki yanlış yapıyorsun diyosa satın al tabi ne diyem satın alma diyememki sana demem yanlış olur zaten

bak site ünlü bir site eğer bu oyunu yapanlar vermediyse bunu bir dava falan açılır duyulurdu deme!

oyunun serialini alsam nereye yazıyım

Lütfen yardım edin!

ya yapman gereken tek şey oyunu silip talewords download dan indirip yükliyip satın alıp serial yazmak file front tan indirme bozuk

Oyunu dün indirdim bugün oyunu açtığımda hani full sürüm değilse serial girin falan filan bir sayfa geliyor ya o gelmiyor işte onu söyliyeyim

bana bak önce haddini bil  2. si crack kullansam burda işim ne  3. yardım istiyorum verdeğin cevaba bak utanmalısın 4. forumda galiba yenisin eski olsan forumda böyle bir beta sürümünün yayınlandığını bilirdin  5. Özür dilemekte bir ERDEM dir.

sorunun ne ?
madem sorunun var madem hak yediğini düşünüyorsun sil tekrar yükle ve satın al bu kadar basit çok uzattın !
+bizden ne dememizi bekliyorsun ? aferin bak hak yemiyor aslanım koçum vs ?

Çift post kasma (yani ard arda mesaj atma öncekini düzelt) ayrıca sen daha yenisin rütbe sistemini bilmiyorsun daha
@Metehannica :crack kullandığını nerden çıkardın
Edit:Ben yazarken siz göndermişiniz bunlar oğuz_31'e

Back
Top Bottom