Vasili
Banned
Öncelikle merhaba herkes beni nickimden tanımıştır.Dün başıma gelen ''banlanma'' olayından bahsetmek istiyorum.Herşey bu mesajla başladı:
Henüz kitapa'nın banlandığını göremiyorum ama sırf foruma iyilik olsun diye yaptığım bunlar bana pahalıya mal oldu.Lütfen arkamdan konuşmayın ve beni mazur görün.Bu ''warez'' içerikli site paylaşmama kuralını unutmuşum.Şimdi Dark Sword'u anlıyorum.Evet küfür etmesi ve hırçın davranması çok kötü ama şimdi foruma girip bildiklerimi paylaşamamak çok canımı sıkıyor.
Affedilmezsem bile yeni üyelik almıyacak ve küfür etmeyeceğim.Bunun üstüne yemin ederim.Belki yeni üyelik aldığım ve bunları size söylediğim için affedilmem ama şunu bilmenizi istiyorum : sizi kıracak şeyler söylediysem beni affedin özür dilerim.Şimdi aranızdan ayrılıyorum ve arasıra ziyaretçi olarak girip geyik bölümü ve Xendor'un Second Age modunu takip edeceğim.Şimdi banlanabilirim herhalde sizi özleyeceğim.

İMZA
Forumunuzun (eski) keskin nişancısı Peter(yada Vasili)
Ve sonra o adresi vermesini söyleyip biraz gülelim dedim.Bana PM yoluyla mesaj atıp adresi verdi.Adres banlanma sebebim olan ve ''warez'' içeren siteydi ve kendisininde üye olduğunu söyledi.Ben o ''warez'' içeren forumdan kitapa'yı arayıp buldum ve crack kullandığını gördüm.Çünkü bir başlık açmıştı ve başlığın adı ''At ve Kılıç crackleri'' idi.Ben bu ''kitapa crack kullanıyor'' diye bağıran website adresini sizinle paylaştım.Ayrıca öyle hiçbir siteye üye değilim ve crack kullanmıyorum.Hiçbir artniyetim olmadığını sadece kitapa'nın crack kullandığını açıklamaya çalıştım ama gördüğünüz gibi banlandım.Ve bu kitapa denilen kişilik forumun dengesini bozmakla beraber bazı arkadaşlara PM yoluyla hakaret ediyor(muş)Kül Tengri said:Ben onu başka bir forumdan tanıyorum
9 yaşında değil iftira atmayın 10 una girecek
Akıl yaşta değil baştadır diyorsun.
Bu küfür edip edip kaçıyordu bana,bende sürekli lafını bildiriyordum.MOD olayları yalan bu arada söyliyim kendisi benim yardımımla M&B yi en fazla indireli 1 ay olmuştur
Eğer çıkarıcağına dair söz ver 1 hafta içinde modelleme veya SS koy.Sana bizzat bütün gücümle yardım etçem (Başka bi yerden almak yok)
Editaha sonra forumdan banlandı ve atıldı.
Henüz kitapa'nın banlandığını göremiyorum ama sırf foruma iyilik olsun diye yaptığım bunlar bana pahalıya mal oldu.Lütfen arkamdan konuşmayın ve beni mazur görün.Bu ''warez'' içerikli site paylaşmama kuralını unutmuşum.Şimdi Dark Sword'u anlıyorum.Evet küfür etmesi ve hırçın davranması çok kötü ama şimdi foruma girip bildiklerimi paylaşamamak çok canımı sıkıyor.
Affedilmezsem bile yeni üyelik almıyacak ve küfür etmeyeceğim.Bunun üstüne yemin ederim.Belki yeni üyelik aldığım ve bunları size söylediğim için affedilmem ama şunu bilmenizi istiyorum : sizi kıracak şeyler söylediysem beni affedin özür dilerim.Şimdi aranızdan ayrılıyorum ve arasıra ziyaretçi olarak girip geyik bölümü ve Xendor'un Second Age modunu takip edeceğim.Şimdi banlanabilirim herhalde sizi özleyeceğim.

İMZA
Forumunuzun (eski) keskin nişancısı Peter(yada Vasili)