Resolved Ben hayatımda böyle bir hata görmedim

Users who are viewing this thread

Bannerlordu büyük bir heyecanla almama rağmen oyunu bir türlü bilgisayarıma yükleyemiyorum. Çok iyi bir internete sahip olmadığım için geceleri açık bırakıyorum ve 25 gb iniyor oyun. Bilgisiyarıma restart attığım zaman ise sanki oyunu hiç indirmemişim gibi en baştan steam indirmeye çalışıyor. Bende yeni bir harddiske yeni bir steam kurarak sorunun çözüleceğini düşündüm fakat hâlen sorun devam ediyor. Onlarca oyun yükledim steam üzerinden ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum.

Steam'in boyutu: https://prnt.sc/s2za50
Bannerlord'un boyutu : https://prnt.sc/s2zb6m

Yerel Disk D'de sadece yeni bir steam ve bannerlord var fakat bannerlord 0 bayt olarak gözüküyor halbuki 25 GB dan daha fazlasını indirmiştim. Yerel Disk D'de başka hiçbir şey yok.
Dosyalar bilgisayara inmiş durumda diskte dolu gözüküyor fakat steam görmüyor.
 
Tamamı inene kadar kapatmamaya çalışın, ben de benzer durumu yaşamıştım. Diğer oyunlar gibi kaldığı yerden devam etmiyor, bir şekilde sıfırlanıyor steam kapatılınca. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula seçeneğini filan da denemiştim ama nafile, ertesi gece sıfırdan tekrar indirmemi yaptım.

Sorunumu dile getirdiğim zaman argon45 nickli arkadaş yardım edebileceğini söylemişti istersen ona mesaj at.
 
Tekrardan yükleyeceğim zaten benim de aklıma ilk olarak o geldi oyun tamamen inene kadar kapatma dedim kendi kendime , fakat sonuçta bu harici diskimde bir data kaplıyor fakat steam bir şekilde bu datayı görmüyor.
 
Merhaba, geç cevap verdiğimiz için üzgünüz. Şimdiye kadar karşılaştığımız sorunların önemli bir kısmını düzelttik ve yayınladığımız birden fazla yama ile oyun performansını iyileştirdik. Bu yüzden bu başlığı, şimdilik, resolved olarak işaretleyeceğiz. Lütfen oyununuzun, sürücülerinizin ve işletim sisteminizin güncel olduğundan ve oyunun güvenlik yazılımınız üzerinde gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun. Lütfen bu adımları tamamladıktan ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladıktan sonra sorunun devam edip etmediğini bize bildirin.
 
Back
Top Bottom