bal gibi enes kirazoğlu'ndan çalmışsın. hani fikir alıp esinlensen başka bir şey yapsan eyvallah. ulan adam ne yaptıysa aynısını yapmışsın. bi de gidip ekşisözlük'te de paylaşmışsın :d
@alpaguthan Dostum normalde yazmış olduğun üsluptan rahatsız olduğum için sana cevap yazmamam lazım ama kendimi ifade etmem gerektiğini düşündüm. Uzun uzun bu üslubunu değiştirmen gerektiğini falan açıklamıcam kendini ifade edebiliyorsun ve belli ki böyle ifade etmeyi seçmişsin. Saygı duyarım.
Eğer aktardığın gibi benim paylaştığım videolarda, Enis Kirazoğlu'nun yaptığı videolardan herhangi bir alıntı veya kopya yaptığımı düşünüyorsan bunun nerede olduğunu söylemeni rica edicem. Özellikle ''ulan adam ne yaptıysa aynısını yapmışsın.'' kısmını açıklarsan çok sevinirim. Tarz elbette ki benzeyebilir. Bunu anlayabilirim. Youtube'da sadece Enis Kirazoğlu değil bir çok insan bu tarzda videolar yapıyor. Bunu söylemek açıkçası bana şey gibi geliyor. Tüm Role Play yapan insanlar aslında ilk defa Role Play yapan insandan bunu çaldı.
Ayrıca evet Ekşisözlük'te ve Donanımhaber'de de paylaştım. Bunun neresinin komik olduğunu anlayamadım. Burada paylaşırken de söyledim ''Videolarımı paylaşabileceğim ve fikir alabileceğim bir yer yok.'' diye. Sonuçta hiçbirimizin arkasında koca koca sponsorlar ya da büyük Youtube kanalları yok. Amatör bir girişim.
@LordMenad Yanlış anlamadım aksine yorumunu çok güzel aktardığın için teşekkür ederim. Görmek istediğim, bu tarz şeyler bu postta.
Oyunlardan bölümlük diziler yapma olayı Youtube'da yıllardır var. Bir sürü insan yaptı bunu. Assasins Creed çıktı. 100 bölüm oynadı insanlar. Ya da Skyrim çıktı 200 bölüm oynadılar. Benim yapmak istediğim oynanan oyunun gidişatına, türüne uygun bir senaryo yazıp o çerçevede Role Play yapmaktı. Yeni bir fikir değil. PintiPanda bazı oyunlarda yapmış. Enis Kirazoğlu Bannerlord'da yapmış. Amerika'yı yeniden keşfettiğimi iddia etmiyorum ki. Sadece yapmak istediğim şey buydu.
Bannerlord'u kanalımın merkezi yapmakla ilgili bir düşüncem yoktu. Bu sıralar 300 saatten fazla Bannerlord oynadığım için ve oyun düşündüğüm şeye çok yakın olduğu için bunu seçtim. Fakat hali hazırda bu türü uygulayabilmek için plan yaptığım CS:GO dahil bir sürü oyun var.
@Machiavelli ''Var olan her yapı, kurum, kurgu, şahıs, sanat günümüz şartlarında ilki değil aslını temsil etmektedir.'' İlk mesajımda uzun uzun anlatmak istediğimi bir cümlene sığdırabilmişsin dostum. Tercüman oldun teşekkür ederim.
@Oğuz Khan Olumsuz eleştirilerden çok etkilenmiyorum. Tam tersine bazen geribildirimler bir şeyi doğru yapmada ya da düzeltmede çok önemli oluyorlar. Etkilendiğim tek konu zorbalık. İzlerken anlaşılmıyor fakat bir fikri editleyip bir bütün haline getirmek gerçekten çok zormuş. Üstüne Premiere de yeni yeni hakim olabildiğim için çok zorlandım. Yapıcı değil de yıkıcı söylemler olunca insan ne yaptığını sorguluyor. Üzüldüğüm ve hevesimi kıran tek şey bu. Teşekkür ederim.