BATTAL GAZİ [Ateş ve Kılıç] 2.2

Users who are viewing this thread

Bencede Kırım senaryosu kesinlikle çok iyi olur.Kısa birşey olursa da tadından yenmez.Tabi ilk oynadığım zamanlarda çok aradım Kırım senaryosuda varmı diye ama bulamayınca çok üzüldüm.Kırım senaryosu olsa oyunu yine baştan oynarım valla :grin:

Eğer Kırım Hanı olmak olacaksa bazen Osmanlı Padişahından mektuplar gelebilir.Örneğin Moskof üzerine sefere çıkıyoruz.Şu kadar adamı getir biz falan yerde ordugah kurduk,birleşip akına başlıyacağız gibisinden.(Osmanlı ordusu gelse güzel olur).Tabii ki Osmanlı ile sınırlı kalmayabilir.Örneğin yabancı devletin kralları da bize mektup gönderip müttefiklik gibi şeyler isteyebilir.

Eğer Kırım Hanı olmak olacaksa bazen Osmanlı Padişahından mektuplar gelebilir.Örneğin Moskof üzerine sefere çıkıyoruz.Şu kadar adamı getir biz falan yerde ordugah kurduk,birleşip akına başlıyacağız gibisinden.(Osmanlı ordusu gelse güzel olur).Tabii ki Osmanlı ile sınırlı kalmayabilir.Örneğin yabancı devletin kralları da bize mektup gönderip müttefiklik gibi şeyler isteyebilir.

Özetleyelim.

*Lehistan senaryosunun sonunu değiştirebilirim. Ama önceliğim bu değil. Yani görme ihtimaliniz %50. Hele bir mod çıksın da diğer sürümlerde de yapılabilir.

*Kırım için kısa bir senaryo yazamam. Kırım senaryosunu bu sürüme beklemeyin. Üzgünüm. Ama sonraki sürüme ayarlamaya çalışırım.

*Çıkış tarihi yoldaşların durumuna bağlı denebilir. Sonra da çeviri var.

De Clermont said:
İlk hedef modu çıkarmak. Güzel fikirler ama sonraki sürüme/sürümlere kalır bu tip şeyler.

Onun hareketli halini şimdi gördün.

Hep OSP bunlar işte. O köy menüsünün kodlarının sadece bir kaç bin satırlık kısmı bana ait. Kalanı OSP'dir kesin! Biz öyleyiz. Hep OSP hep Osmanlı'yız biz.

Hele savaş! Iyyyyy! OSP ötesi!

Şunlar arada kaynamasın. Gerçi imzamda var.

http://www.moddb.com/mods/battal-gazi/videos/combat-and-fire-arrow-01

http://www.moddb.com/mods/battal-gazi/videos/smart-village-menu

Back
Top Bottom