BATTAL GAZİ [Ateş ve Kılıç] 2.2

Users who are viewing this thread

Efsane!

Yoldaşları bitirdim diyebilirim.

Şimdi Türkçe dil dosyalarını düzenliyorum. 4000 tane düzenlemem gereken yer var. Sözcük olarak hesaplarsak 10.000-15.000 diyebilirim.

Ondan sonra çeviriye geçeceğim. Bu düzenlemem gereken 4000 yeri İngilizce'ye çevirmem lazım. :smile:

Hata ayıklamasına ve son düzenlemelere bunlardan sonra başlamayı düşünüyorum. Yoldaşların düzenlenmesi beni biraz yavaşlattı. Gecikmenin sebebi bu.

Tüfekçi Başı said:
Efsane!

Yoldaşları bitirdim diyebilirim.

Şimdi Türkçe dil dosyalarını düzenliyorum. 4000 tane düzenlemem gereken yer var. Sözcük olarak hesaplarsak 10.000-15.000 diyebilirim.

Ondan sonra çeviriye geçeceğim. Bu düzenlemem gereken 4000 yeri İngilizce'ye çevirmem lazım. :smile:

Hata ayıklamasına ve son düzenlemelere bunlardan sonra başlamayı düşünüyorum. Yoldaşların düzenlenmesi beni biraz yavaşlattı. Gecikmenin sebebi bu.
Allaaaah :grin:

Çeviri ile uğraşıyorum. Yarısına yakını bitti gibi. Sonra da bazı eksiklikler tamalanacak. Örneğin "dörtlü ok" eklenecek. Onun kodları denenecek. 5 dakika da sürebilir 5 gün de. Bunun gibi şeyler var.

Mod bir sessizleşti. Sanki mod iptal olmuş gibi kimse bir soru bile sormuyor. Arada 2-3 günde "Ne zaman çıkacak mod?" soruları dışında ve senin cevapların dışında yazı yok Kağan hocam. Ben unutmam 1 yıldır bekliyorum. Ama sadece yazın bir hadi inşallah güzel bir mod ellerinze sağlık dedim. Yine diyeceğim hocam ellerinize sağlık. Resimleri bile muhteşem gözüküyor. Okullar başlayınca sıkıntı oldu galiba arkadaşlar modu takip edemiyor. Hocam başarılar siz yaparsınız  :lol:

Tüfekçi Başı said:
Sessizleşme olabilir. Tersi de olabilir. haklısın ama bunlara çok fazla takılmamak lazım. Öncelik modu çıkarmak.

Çeviri devam ediyor. Bu arada 1-2 kod da düzelttim.
Hadi inşallah hocam ben beklerim sıkıntı yok da artık bir çıksa da oynasak yani ben onu isterim. Bildiğimiz oyundan 0 oyun çıkarmış gibisiniz. O zıplama animasyonuna hayran kaldım.  Çıksa da artık mb wfas ı da oynasak :grin:

Fazla bir şey kalmadı. Ben de bir an önce çıkarmak istiyorum.

Çeviri bittikten sonra yeteneklerde bir düzenleme yapmam gerekecek. Bazı yetenekler en fazla 3 bazıları 5 bazıları 10 bazıları 15 olabilecek. Belki 1-2. 15'e kadar yolu var. Mesela az kullanılan yeteneklerin sınırını düşürmem lazım. Etkinlik/Miktar oranı önemli.

Bunlar fazla uzun sürmez heralde. bakalım. Çıksa da rahatlasam. :smile:

Tüfekçi Başı said:
Fazla bir şey kalmadı. Ben de bir an önce çıkarmak istiyorum.

Çeviri bittikten sonra yeteneklerde bir düzenleme yapmam gerekecek. Bazı yetenekler en fazla 3 bazıları 5 bazıları 10 bazıları 15 olabilecek. Belki 1-2. 15'e kadar yolu var. Mesela az kullanılan yeteneklerin sınırını düşürmem lazım. Etkinlik/Miktar oranı önemli.

Bunlar fazla uzun sürmez heralde. bakalım. Çıksa da rahatlasam. :smile:
Hocam sadece siz değil biz de rahatlasak. Bu gidişle hedeflerden biri gibi Bannerlord dan önce çıkaracağız  :grin: :grin: :grin:

Son olarak Battal Gazi'inin eşyalarını düzenledim. Ufak ama sinir bozucu hatalar aldım, uğraştım, elimden geldiği kadar düzelttim. Sadece çizme giyildiğinde ek özellikleri yazı olarak görünmüyor. Onu da oyunda belirttim. Sizi mesaj kutularına boğmamaya çalışıyorum. Diğer özelliklerin yazdığı notlar kısmında bunları bulabilirsiniz.

Battal'ın atı çok sağlam ve ek özellikleri çok. Benzer şekilde giysisi ve çizmeleri de sağlam ve ek özellik bakımından fazlasıyla zengin. Kılıcında ek özellik yok şimdilik ama çok sağlam. Bunları oyunun başında alamıyorsunuz. Görev geçtikçe geliyorlar.

Şimdilik böyle. Sıkıcı yerler ama yapacak bir şey yok. Uğraşacağız.

2 farklı senaryo var. Biri tarihi biri genel macera olarak ana senaryo. Gelecek sürümlerde bunları devam ettirmeyi düşünüyorum.

Benim fikrim en güzel modlar, senaryosu olan modlar. Modumuzda ayrıca farklı bir oynanış sunmaya çalışacağım. Bununla birlikte çoğu modun aksine bu mod Total War yönüne değil Witcher yönüne gidecek.

Çalışmalar ilerliyor arkadaşlar.

Öncelikle; köylüye saldırmak, para vererek haydutlardan kurtulmak, doğrudan teslim olmak ve köylere saldırmak senaryolu bölüm için kaldırıldı. Bunlar ayrıntı.

Yeni esaret sistemi biraz daha geliştirildi. Nihayet şu oyundaki esaret sistemini biraz da olsa istediğim gibi yapmayı başardım. :smile:
İster bekleyin(eskisinden daha uzun) ister yeteneklerinize göre şansınızı deneyin ister elemanlarla kapışın.

Hanlara yeni askerler eklendi, eklenenlerin sayıları düşük, fiyatları ve yetenekleri yüksek.

Daha çok şey de yapıldı. Yalnız en zor şey sürekli anlamsız hatalarla karşılaşmak. Tabi denizdeki askerler konuşurken arkaplanda çimlerin gözükmesini engellemek gibi ayrıntılar da çok sinir bozucu. :smile:

Tüfekçi Başı said:
Çalışmalar ilerliyor arkadaşlar.

Öncelikle; köylüye saldırmak, para vererek haydutlardan kurtulmak, doğrudan teslim olmak ve köylere saldırmak senaryolu bölüm için kaldırıldı. Bunlar ayrıntı.

Yeni esaret sistemi biraz daha geliştirildi. Nihayet şu oyundaki esaret sistemini biraz da olsa istediğim gibi yapmayı başardım. :smile:
İster bekleyin(eskisinden daha uzun) ister yeteneklerinize göre şansınızı deneyin ister elemanlarla kapışın.

Hanlara yeni askerler eklendi, eklenenlerin sayıları düşük, fiyatları ve yetenekleri yüksek.

Daha çok şey de yapıldı. Yalnız en zor şey sürekli anlamsız hatalarla karşılaşmak. Tabi denizdeki askerler konuşurken arkaplanda çimlerin gözükmesini engellemek gibi ayrıntılar da çok sinir bozucu. :smile:
İyi ilerleme kaydediyorsun tüfekçi başı başarılar

Back
Top Bottom