Battal Malkoç efsanesine daha sonra döneceğim.
@RVP
Desteğin için teşekkür ederim. Senin gibi arada mesaj atıp bana güç veren arkadaşlara da ayrıca değineceğim.
Mod 1-2 haftaya çıkar ama bir sene önce çıkabilirdi veya senelerce ertelenebilirdi. Taleworlds gibiyiz. Yapabileceğimizin en iyisine ulaşmak istiyoruz. Ama onların önünde Banner Lord gibi bir gölge yok. Bizimse var. Şu an mod yapan herkes için geçerli. Banner Lord ile yarışıyoruz. O yüzden erken çıkıyor mod.
Osmanlı tam olarak olmaz. Ama kısmen var.
Şimdi resimlere bakalım.
Birinci resimde, öncelikle Osmanlı arması orantılı değil ayrıca bazı paşaların aynı tarihte paşa olması pek mümkün değil. O paşalardan biri benim modumda yoldaş bu arada.
İkinci resim ise muhtemelen 2. Viyana Kuşatması'dır. Modu görmek lazım. Belki o tarihte geçiyordu ama WFaS normalde 2. Viyana Kuşatması'ndan çok daha önce. Ayrıca ben böyle arkaplan resimleri kullanmadım. Güzeller ama bunları eklemek herkesin yaptığı bir şey zaten.
Üçüncü resimdeki 4. Mehmet de WFaS tarihinde bu kadar yaşlı değil ve aslında gerçek hükümdarlar padişahlar değil bu dönemde, 4. Mehmet avda. Arada bir 4. Murat dönemi var kısmen ama bu dönem valide sultanların dönemi. Onların elinden de Köprülüler dönemine geçiliyor. Tam o geçişte bizim mod başlıyor.
Arkadaş modunu tamalasaydı bu tip şeyleri düzeltirdi eminim. Modu benimkinden de güzel olabilirdi, bilemem.
Beklentilerinizi karşılamak için elimden geleni yapacağım.
Griadam said:
Forum açılınca oyun çıktı zannedip sevinmiştim
Çıkınca burası biraz hazır olsun diye düşündüm, sağolsun yönetim modlama bölümünde yıldırım gibi çalışıyor.