Barış İmzalma

Users who are viewing this thread

Blood_Recons

Recruit
arkadaşlar nordlarla şavaştayım kendi krallığım var savaşmak istemiyorum barış yapalım diyom siz efendisi olmayan kendi namıyla topraklar yöneten biriyle barış yapmam diyolar ne yapmam gerekiyor acil!!

Kendini tüm Kalradyaya tanıt.Öeneğin senin gibi Nordlarla savaşta olan bir krallığa elçi gönder,iyi dileklerini ilet.Yavaş yavaş yönetme hakkı kazanacaksın.

Biraz tanınman lazım heryere elçi gönder yada sağlam bi orduyla heryere saldır nordlardaki köyleri full yağmala lordlarını esir al zor duruma düşünce kendisi sana savaşmaktan yoruldum diyip barışı kabul edicektir. Savaş yöntemi nordlar için zor yöntem çünkü çok güçlüler.

Bence Nordları zor durumda bırakmanın en kolay yolu mesafe.
Çünkü Nordlar sırf yayalar bu yüzden hareket hızları diğerlerine göre zayıf. Sonra Nordların zırhları kalın ancak çok ağır olduğu için hızlı koşamazlar fakat piyadelerinde fırlatmalı silahlar olduğu için nötürlerler. Nordların ana topraklarından başka yerde köyleri ve kervanları varsa uçur onları. Şehirlerini taciz et. (Kervan yaklaştırma) Tokatlayabileceğin lord görürsen tokatla ama bunu çok cüzi kayıpla hallet.

En basiti Cheatmenu ile karakterine nam , yönetme hakkı ve onur ver . Sonra 2 kale 1 şehir , 3-4 köy yağmala , 2-3 tane de lord esir al. Mecbur kendileri isterler.

VetoEdenReis said:
En basiti Cheatmenu ile karakterine nam , yönetme hakkı ve onur ver . Sonra 2 kale 1 şehir , 3-4 köy yağmala , 2-3 tane de lord esir al. Mecbur kendileri isterler.
Harbi en basitiymiş.

Blood_Recons said:
arkadaşlar nordlarla şavaştayım kendi krallığım var savaşmak istemiyorum barış yapalım diyom siz efendisi olmayan kendi namıyla topraklar yöneten biriyle barış yapmam diyolar ne yapmam gerekiyor acil!!
Arkadaşların dediği gibi yönetme hakkın az olduğu için Kalradya'da ki Krallar seni Kral olarak tanımak istemeyecek. Savaşta üstün durumda iseler zaten barış teklifine yanaşmazlar, yanaşsalar bile en azından bir kale ve yüklü bir savaş tazminatı isterler. 

Back
Top Bottom