Users who are viewing this thread

Geçen eski bannerlord videolarına baktım oyundaki ortam beni kendine çok daha fazla çekiyor, oyun şimdikinden biraz daha sade ama yapmacık değil. Böyle düşünmeme neden olan şeyleri size sayacağım şimdi,

Bir kere grafikler çok değişmiş. Tahminimce oyun motoruna global illimunation özelliğini eklemek için 2018 yılında bazı köklü değişiklikler yapılmış, bu da belli başlı şeyleri tekrar tasarlamalarını falan gerektirmiş olabilir, bazılarınız bilir 2016 civarlarında falan taleworlds ekibinden baya önemli kişi ayrıldı, yeni gelen üniversiteli gencolar eski kaliteyi yakalayamadı gibime geliyor. Tabi bu tamamen alakasız bir düşünce de olabilir emin değilim benim tahminim böyle. Her neyse grafiklerdeki değişikliklerden bahsedeyim, dinamik ışıklandırma oyunda var mı bilmiyorum ama kalitesi düşürüldüğü kesin, hanlarda falan artık dinamik ışıklandırmanın d'si yok. Hava durumları değiştirilmiş bayağı, Gölgenin derinliği, sisin görünümü vesaire. nvidia pcss vardı onu da kaldırdılar. Atların çıkardığı toz bulutu gerçekçiliğini kaybetmiş. Bir de karakter yaratma ekranında downgrade var diyenleri gördüm, karakter yaratma ekranı eskiden de detaylıymış şu anda en az o kadar detaylı bence. Ama yüz modelleri değişmiş sanırım, eskiden bir çok ünlü isme benzetilebiliyormuş ama şuan değişen yüz modellerinden dolayı mıdır nedendir bilmiyorum öyle bir karakter yapabileni görmedim.

Arayüz bayağı değişmiş, bakın açık ve net söylüyorum pc gamerin 2016'da 30 dakikalık bir bannerlord videosu var. O videodaki gördüğüm arayüz mükemmel. Şuankinden çok mu farklı? Hayır ama bence daha iyi, bilmiyorum ya bu arayüz beni nedense çok içine çekti, keşke değiştirmeselermiş...
Bazı resimler silinmiş veya değiştirilmiş, eskiden kullanılan bazı güzel oyun resimlerini şuan bannerlorda göremiyorum, hali hazırda gayet iyi olan bir şeyi neden değiştirirsiniz anlamadım.

Diyaloglar zaten değiştirilmiş, diyalog demişken oyundaki diyaloglar çok yapmacık. İngilizcesini okusam normal geliyor ama türkçeye geçince çok yapmacık geliyor çevirileri elden geçirmek lazım.

Savaşlardaki sancakları kaldırmışlar.

Oyunda eskiden seslendirme varmış, onu da kaldırmışlar.(şuan az da olsa seslendirme varmış sanırım.)

Daha bir sürü olumsuz(bence) değişiklik var ama aklıma gelen bu kadar.

Geçen sene içimde bir umut vardı oyun en az eskisi kadar iyi olacak diye ama neredeyse tam sürüme geçecek hala aynı belirgin hiçbir değişiklik yok.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bannerlord'a noldu?
 
Last edited:
Banner ve seslendirme olacak oyunda, şuanda bile zaten seslendirmeye sahip karakter var oyunda. Bütün karakterlerde olmayacak seslendirme
 
Banner ve seslendirme olacak oyunda, şuanda bile zaten seslendirmeye sahip karakter var oyunda. Bütün karakterlerde olmayacak seslendirme
İlk defa oyunda seslendirme olduğunu duydum. Hatta mod çıkardılar seslendirme diye, o yüzden öyle dedim yani... o zaman ses ekleyecekler bak bunu duyduğum iyi oldu.
 
İlk defa oyunda seslendirme olduğunu duydum. Hatta mod çıkardılar seslendirme diye, o yüzden öyle dedim yani... o zaman ses ekleyecekler bak bunu duyduğum iyi oldu.
İşin daha önemli tarafı gelecek gelmeyecek olması değil ne zaman geleceği? Hatta biz görecekmiyiz? Bu seslendirme önceliklerin neresinde?
 
Back
Top Bottom