Bannerlord'a Kitapçık İstiyoruz

Users who are viewing this thread

Roadmap yayınlanınca sıra bir sonraki isteğimize geldi doğal olarak. :smile: Bilenler bilir warband'in kutulu sürümünü alanlara kutu içinden bir calradia haritası ve oyunun detaylarını anlatan bir kitapçık çıkıyordu. Şimdilerde artık kimse kutulu sürüm çıkartmıyor ama bu kitapçıklar ebook olarak yayınlanmaya devam ediyor. Steam üzerinde ücretsiz veya ufak meblağ ile satılıyor. Benim harita yırtılmış olsa da kitapçık evde bir yerlerde duruyor Bulabilirsem resimlerini yüklerim. Bannerlord'un tam sürümüne özel bence böyle bir kitapçığı hakkettiğini düşünüyorum. Kitapçık içerisinde mesela warband'de pek kimsenin bilmediği bilgiler yer alıyordu. Tek elli çift elli kılıçlarda %15 hız kaybı envanterde yük beygiri bulundurunca hıza etki etmesi paslı itemların ve sakatlanmış atların düzelmesi gibi önemli ama pek bilinmeyen şeyler. Kısacası ben bunu istiyorum neden olmasın ? @MArdA TaleWorlds @sule @uçanbiblo @emniyetgm
 
siz böyle ifade edince Warband'in kutulu versiyonunu ve içindeki içerikleri bir hayli merak ettim açıkçası. yazık ki internette hiçbir şey bulamadım bununla ilgili
 
Üstünden 8 sene geçmiş şimdi google ile aratınca mediamarkt ve d&r'da satıldığını yazdıklarını gördüm yıllar önce. Belki modlarımızın elinde vardır en azından resmini atarlar :grin:

haritası kuşe kağıda basılı ve en az 35x50cm vardır bu arada. Benim hor kullanmam yüzünden yırtıldı gitti.
 
Beyler bende var ve hala duruyor evde ? Kendisi ilk ve tek kutulu oyunumdur, zaten steamle tanışmam da bu sayede olmuştu. Hey gidi tey tey... Eve döndüğümde atayım inşallah.
 
Beyler kusura bakmayın unutmadım aslında ama forum ayarlarını pek bilmiyorum, beceremedim. Videoya çekip maille bir arkadaşa atsam buradan paylaşabilir mi?
 
Back
Top Bottom