Bannerlord için gelebilecek güncellemeler bulunmuş (İngilizce Reddit link)

Users who are viewing this thread

Bunların ekleyecekleri şeylerin %30 u bile etmediğini tahmin ediyorum.Bize bir roadmap sunarlarsa gelecek şeyleri görmemiz ile kalıcı bir hype oluşturabilirler. Böylece oyundan soğuyanları ümitsizliğe düşenleri geri kazanabilirler.

Eğer derseniz gelecekte değişebilir ne eklencek vs diye o zaman roadmapı güncellerler böylece bizlerden feedback alırlar eklense mükemmel olur yada çıkarılsa kötü olur gibi.Bence TW bize bir roadmap sunmayıp hata yapıyor.

Bunların ekleyecekleri şeylerin %30 u bile etmediğini tahmin ediyorum.Bize bir roadmap sunarlarsa gelecek şeyleri görmemiz ile kalıcı bir hype oluşturabilirler. Böylece oyundan soğuyanları ümitsizliğe düşenleri geri kazanabilirler.

Eğer derseniz gelecekte değişebilir ne eklencek vs diye o zaman roadmapı güncellerler böylece bizlerden feedback alırlar eklense mükemmel olur yada çıkarılsa kötü olur gibi.Bence TW bize bir roadmap sunmayıp hata yapıyor.
Yol haritasına yazıp da çıkarırlarsa daha büyük tepki yerler

TW artık maddi açından daha güçlü, şu zor günler geçtikten sonra ekip büyütürlerse ve oyunu daha da geliştirmeye uğraşırlarsa yol haritası yayınlarlar belki. Ama ben de yakın zamanda beklemiyorum böyle bir hamle.

Beklenti sadece hayal kırıklığına neden olur. Şu gelse nasıl olur abi off tarzı fantezi kurarken bunu göz önüne alın.

Beklentimin şuanki tek nedeni şirketin yaptığı satış sayısıdır. TW yakında bambaşka bi güçte şirket olacağını görmemek için kör olmak lazım.
Bannerlordta çok güzel şeyler olacak.

Beklenti sadece hayal kırıklığına neden olur. Şu gelse nasıl olur abi off tarzı fantezi kurarken bunu göz önüne alın.
Bu arada Lordum
Ateş&Kılıç'tan beri bu oyunu oynuyorum fakat forumda pek dolanmadım varlığını biliyordum ama nedense hiç adaım atmadım forma profil olarak.
O yüzden bir sorum olucak sanırım forum hesabından direk sitesinden aldınız oyunuki ikon olarak gözüküyor ben steamdan aldım nasıl resim altında steamı ve bannerlord warbandı gösterebilirim?

Beklentimin şuanki tek nedeni şirketin yaptığı satış sayısıdır. TW yakında bambaşka bi güçte şirket olacağını görmemek için kör olmak lazım.
Bannerlordta çok güzel şeyler olacak.
O iş hiç belli olmaz bence, kimin neyi beklediğine bağlı. Herkes bambaşka hayaller kuruyor, öyle hayaller var ki hangi oyun motoruyla yapabilirsiniz bilmiyorum. @MasterRai'nin yazdığına katılıyorum. Bence bekleyip görmek en mantıklısı.

O iş hiç belli olmaz bence, kimin neyi beklediğine bağlı. Herkes bambaşka hayaller kuruyor, öyle hayaller var ki hangi oyun motoruyla yapabilirsiniz bilmiyorum. @MasterRai'nin yazdığına katılıyorum. Bekleyip görmek en mantıklısı.
Oyun dünyasında MB gibi ortaçağı bu kadar güzel hissetiren özgür bir oyun görmedim görmemde hayatımda 2 oyun oldu MB ve Silkroad.
Çarları bota salıp bütün gün mb oynardım. kendimi bildim bileli ortaçağ aşkıyla tutuşan biriyim.
Demek istedeğim lordum bannerlord sadece bi kaç sorunu halletiklerinde gerisinide getirirler içerik nerler olur bilemeyiz herkezi memnun etme diyede birşey yok ama ortaçağı yansıtacak bi çok şeyi yapacaklarına eminim.

Oyunda bariz içerik eksiliği ve hatalar varken bile steam üzerindeki yorumların %90'ının olumlu olmasının bir sebebi var. Özgün bir iş benzeri yok. Beyin ölümü gerçekleşmiş yapay zekaya rağmen sadece savaşlar bile insanları eğlendiriyor.

Yol haritası çıkartmak istememeleri anlayabiliyorum. Tarih vermek, hedef belirlemek hem stresli hem de kısıtlayıcı olabiliyor. Örneğin geçtiğimiz hafta 1.4.0 betası bile gecikti diye insanlar tepki göstermeye başladılar, yol haritasına uyamadıkları takdirde karşılaşacakları tepkiyi istemiyor olmaları normal.

Ama en azından tarih vermeden, topluluğu bilgilendirmek amaçlı açık uçlu bir yol haritasına hayır demem. Hadi şimdi ilk önceliklerinin performans iyileştirmesi olduğunu biliyoruz, bunu açıkca dile getirdiler oyunu optimize etmeden fazla bi içerik eklentisi beklemeyin diye. Ama sonrasında ne olacağı belirsiz. Yeni itemler mi eklenecek, skill ağacı mı ilk olarak elden geçecek, ana görev ve hikaye mi ilerletilecek, ticaret sistemi mi elden geçecek. Hepsinin bir anda olmayacağı malum, belirli bi sırayla üzerinde çalışacaklar. Öncelik listesi şeklinde yapsalar tarih vermeden çok tatlı olur.

Çölde daha büyük bir faction olacakmış ama vazgeçmişler bundan maalesef. Çöl de daha büyük bir alan olacakmış ayrıca ve çölün tek bir lideri olacakmış. Ayrıca bunlar gelebilecek içerikler değil, oyunun geliştirme aşamasında eklenen ancak sonradan oyundan çıkarılan şeyler.
Deserter yazıyor orda, yani asker kaçaklarından bahsediyor.

Yol haritası çıkartmak istememeleri anlayabiliyorum. Tarih vermek, hedef belirlemek hem stresli hem de kısıtlayıcı olabiliyor. Örneğin geçtiğimiz hafta 1.4.0 betası bile gecikti diye insanlar tepki göstermeye başladılar, yol haritasına uyamadıkları takdirde karşılaşacakları tepkiyi istemiyor olmaları normal.

Ama en azından tarih vermeden, topluluğu bilgilendirmek amaçlı açık uçlu bir yol haritasına hayır demem. Hadi şimdi ilk önceliklerinin performans iyileştirmesi olduğunu biliyoruz, bunu açıkca dile getirdiler oyunu optimize etmeden fazla bi içerik eklentisi beklemeyin diye. Ama sonrasında ne olacağı belirsiz. Yeni itemler mi eklenecek, skill ağacı mı ilk olarak elden geçecek, ana görev ve hikaye mi ilerletilecek, ticaret sistemi mi elden geçecek. Hepsinin bir anda olmayacağı malum, belirli bi sırayla üzerinde çalışacaklar. Öncelik listesi şeklinde yapsalar tarih vermeden çok tatlı olur.
optimazyon sorunu ne kadar sürebilir?

Back
Top Bottom