biz 1.6.1 ler için freelancer i güncellemen mümkün mü acaba ?
bir de o en son yaptığın ambush olayını
Freelancer'ı daha fazla güncellemeyeceğim, son sürüm 1.6.0 içindi.
Ambush olayı mod değil, onu dört beş saatte falan yaptım öylesine Proof-of-concept ( Konsept çalışması ) olarak yaklaşık bir ay önce. Zamanında Callum "ambush" mekaniğinin çok sıkıcı olduğunu ve bu yüzden oyundan çıkardıklarını söylemişti ( halbuki bunun bloglarda tanıtımını yapmış olmalarına rağmen) Ben de bunun saçmalık olduğunu ve az bir eforla yapılabilir olduğunu görürler belki diye öneriler kısmında gösterdim sadece. Yani belki TW bunu yapmanın çok da saçma olmadığını görür diye. Sonuç tahmin edebileceğin gibi, cevap bile gelmedi Community Manager kardeşimizden. Zaten beklemiyordum pek ne yalan söyleyeyim. Kuşatmalar falan düzeltilir iki de işte battle terrain falan yapılır sonra release olur oyun üstüne soğuk su içer oyuncular. Fazla bir şey beklemeye gerek yok.
Konuyu takip edenler için konu dışına çıkmayayım,
This mod fixes the issues there is with AI trying to find their way up the siege towers
www.nexusmods.com
bu mod Kuşatma kulelerini düzeltiyor, artık askerler merdivenleri kullanıyorlar özürlü gibi merdiven direği yalamak yerine. Bunun modla oluyor olması komik ama durum ortada.. 1.6.3 ve 1.6.4 iki sürüm için de güncel.