Mod gibi mod.
Kozmetik ve zırh yamalarını yeterince gördük. Beni bu saatten sonra oynanışı ve rol yapmayı güçlendirecek modlar heyecanlandırır. Çünkü zırh konusunda topluluk belli standartlara elişti. Umarım aynı şey içerik olarak da olur.
Mod gibi mod.
Sika modu sunacak gibi dostum bunları bize ama en babasını Arda modumuz sunacak içinde kaybolucaz ana hikayenin.Kozmetik ve zırh yamalarını yeterince gördük. Beni bu saatten sonra oynanışı ve rol yapmayı güçlendirecek modlar heyecanlandırır. Çünkü zırh konusunda topluluk belli standartlara elişti. Umarım aynı şey içerik olarak da olur.
Hadi ya onu bilemem tabi ama harika tasarımlarBazıları for honor zırhlarına çok benziyor ilk gördüğümde birebir kopyalandığını düşünmüştüm![]()
Bazı zırhlar bana göre oyun dünyasına göre sırıtmış ama beğendim kişisel bir şey sonuçtaHadi ya onu bilemem tabi ama harika tasarımlar![]()
Maskeli zırhları beğenmiyorum bende hiç dostumBazı zırhlar bana göre oyun dünyasına göre sırıtmış ama beğendim kişisel bir şey sonuçta
Butrloader yükle otomatik sıralıyor. Core modlar ilk 5'te olması lazım onun dışındakilerin nerede olduğunun çok önemi yok. Unblock dll'yi açman yeter Butrloader'den.mod launcher sıralamasında sürekli hata almaktayım ilk sıra şeklinde belirtilen spoiler da mesela autotrader ın nerde olması gerektiği görünmüyo ikinci sıra sayfası varmı
Bu arada hala yağmurlu ve sisli hava yok mu oyunda? Warband de sefer haritasına bile sis basıyordu..........https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/4367 Ortamlar mükemmel.
Sanırım yine öncelikler arasında yok. Müthiş ambiyans kaçırıyor TW. Neyse ki Tanrı modcuları da yaratmışBu arada hala yağmurlu ve sisli hava yok mu oyunda? Warband de sefer haritasına bile sis basıyordu..........
Foruma katıldığımdan beri hayallerimin arasında olan bir şey; Sefer haritasının bazı bölgelerinde yağmur yağması, bölgesel sis olması, çölde yine bölgesel fırtınalar olması, kar yağması falan..... Bölgesel olması, tüm mapte aynı anda olmaması da ayrı bir dinamiklik katardı ah be....Müthiş ambiyans kaçırıyor TW
Baya güzel eklenti olmuş. Ordumla sabahın erken saatlerinde, 2.5 kat büyük düşmana karşı zafer kazanıp silüetlerinin sisli havada kayboluşunu izlemek çok keyifliydi.Foruma katıldığımdan beri hayallerimin arasında olan bir şey; Sefer haritasının bazı bölgelerinde yağmur yağması, bölgesel sis olması, çölde yine bölgesel fırtınalar olması, kar yağması falan..... Bölgesel olması, tüm mapte aynı anda olmaması da ayrı bir dinamiklik katardı ah be....
Bu da diğer açısı:Gerçekten güzel gözüküyor ellerine sağlık yapanın
Cidden çok iyi olmuş, basit ama oynanışa zevk katan bir özellik ve yapması da zor değildir bence çok anlamasam da mod işlerinden. Demek istediğim firma da çok rahat ekleyebilirdiBu da diğer açısı:
Oyunum esnasında güzel sahnelere denk geldikçe bu yoruma editlerim. @Royalus mutlaka ekle bu modu.
Wow.Harika cidden sonunda sis ve yağmur gören gözlerim sağnak yağmura tutulacakBu da diğer açısı:
Oyunum esnasında güzel sahnelere denk geldikçe bu yoruma editlerim. @Royalus mutlaka ekle bu modu.
https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/4367 Ortamlar mükemmel.
bu hangi mod dostum ?
![]()
Volley
Order your troops to fire arrows or javelins in coordinated volleys. Hit 'U' with any formation to toggle their volleyingwww.nexusmods.com
Bu mod ne böyle? Acil Türkçe yaması lazım.![]()
Banner Kings
Banner Kings is a suite of features to deepen non-combat gameplay. Populations, feudal titles, village projects, settlement management overhaul & more.www.nexusmods.com