Diplomacy dün gece geldi bir mod daha var onu bekliyorum beyimvalla hergün bakıyorum güncelleme yapmışmısın diye![]()
Diplomacy dün gece geldi bir mod daha var onu bekliyorum beyimvalla hergün bakıyorum güncelleme yapmışmısın diye![]()
Eline sağlık kralım.SonundaGerekli düzenleme yapılmıştır BETA sürüm olsada iyi eğlenceler.Herşey kontrol edildi adım adım modlarıda eklicem bu hafta.BETA'dan çıksada rahatlasak![]()
Eline sağlık kralım.Sonunda![]()
Çok teşekkürler dostlarımEllerine sağlık beyim
Teşekkürler dostum.Tabiki 1 haftaya tamamlacağım en fazlaEline sağlık hocam. En kısa sürede listeyi genişletmen dileğiyle.
Teşekkürler dostum.Beklemedeyiz bakalımEline sağlık , umarım hem yeni sürüm bir an önce çıkar hemde modlar bir an önce güncellenir. Bu gidişle bi save başlattıracaksın bize![]()
hocam open source armory 1.8.0 yazmışsınız ama sitede hala 1.7.x diye geçiyor. Acaba denediniz mi? hatasız çalışıyor mu?Teşekkürler dostum.Beklemedeyiz bakalımKesinlikle öneririm 1.8.0'ı modlarla beraber
![]()
Zırh modlarında zaten oyunun ilk çıktığı zamandan beri çalışan güncellenmemiş modlar var.Test etmedim ama hala 1.8.0 Troop modlarında kullanılıyor o yüzden çalışıyordur.hocam open source armory 1.8.0 yazmışsınız ama sitede hala 1.7.x diye geçiyor. Acaba denediniz mi? hatasız çalışıyor mu?
Geldi bile beyim.Hocam the land of sika da Türkçe ne zaman gelir sizce
Ok iyi oldu buGeldi bile beyim.
![]()
TheLandOfSika Turkish Translation (Turkce Yama) 1.8.0
The Land of Sika, gizem ve efsanelerle dolu bir fantezi ülkesinde geçen mount&blade 2 bannerlord'a dayalı bir mod projesidir. Yenilenmiş ve yeniden dengelenmiş oyun mekanizması, 8 benzersizwww.nexusmods.com
Az önce test ettim. Uzun sefer yapmadım sadece zırhları inceleyip savaşa girdim. Bir kaç zırhın texture hatasından başka bir şeyle karşılaşmadım. O zırhlar da olmazsa da olur diyeceğin türden.hocam open source armory 1.8.0 yazmışsınız ama sitede hala 1.7.x diye geçiyor. Acaba denediniz mi? hatasız çalışıyor mu?
Az önce test ettim. Uzun sefer yapmadım sadece zırhları inceleyip savaşa girdim. Bir kaç zırhın texture hatasından başka bir şeyle karşılaşmadım. O zırhlar da olmazsa da olur diyeceğin türden.
Teşekkürler denedim çalıştı. Birde Wrath of the Nothmen modunu çalıştıramadım bir türlü. Başlangıçta garip bir hata veriyor. Acaba bununla alakalı yardımcı olabilme şansınız var mı? Hata şu şekilde https://www.hizliresim.com/jj9fygtZırh modlarında zaten oyunun ilk çıktığı zamandan beri çalışan güncellenmemiş modlar var.Test etmedim ama hala 1.8.0 Troop modlarında kullanılıyor o yüzden çalışıyordur.
Sadece o mod değil yüklediğim 3-5 zırh modu da artık perthocam son gelen güncellemeyi otomatik yapmış oyun açılırken hata veriyor nasıl düzeltiriz the land of sika modu aktif yeni save mi açmam gerek
Çok saçma yaSadece o mod değil yüklediğim 3-5 zırh modu da artık pert. Allah modculara sabır versin.