Bannerlord Ekran Görüntüleri

Users who are viewing this thread

Yok yok çok başarılı buldum. Renkleri shop ile daha mı baskın kıldın yani sancaklar falan beni benden aldı. Ayrıca o askerler savaşta nasıl sancak taşıyor yahu?
Görsellerde Photoshop ile herhangi bir işlem yapmadım. Oyunun içinde entegre olan fotoğraf modu renkleri biraz daha iyi gösteriyor olabilir. Ayrıca en yüksek ayarlarda oynuyorum oyunu, onun da bir etkisi olabilir. Sancaklar için de Bear My Banner modunu yükledim.
 
Sancaklar için de Bear My Banner modunu yükledim.
Ya bu söylediğiniz modülü bende yükledim ama olmadı? Aktif ettim, kaydım ile uyumsuzluk içerebilir ibaresini de onayladım ama girdiğimde etkisi yoktu. Ne gibi bir aksiyon almam gerekli bilginiz var mı?
 
1.5.9 sürümünü kullanıyorsanız;
Eğer indirmediyseniz; bu linkten https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/612?tab=description mod configuration menu ve beraberinde ButterLib, Harmony, UIExtenderEx indirin, zaten bunları indirmeniz için uyarı verecektir.
Sonra bu linkten Bear My Banner 1.5.9 indirin https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/2552?tab=files

Daha önce yapmadıysanız, oyun açılırken mod sıralamasında en üstte Harmony, ButterLib, UIExternderEx ve Mod Configuratin Menu olsun sırasıyla. Bunlarla birlikte Bear My Banner'ı da etkinleştirince sorun olmaması lazım. Benim halihazırda oynadığım kayıtta sorun çıkarmadan çalışmıştı. Tabi tüm bu dediklerim 1.5.9 sürümü için geçerli.
 
1.5.9 sürümünü kullanıyorsanız;
Eğer indirmediyseniz; bu linkten https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/612?tab=description mod configuration menu ve beraberinde ButterLib, Harmony, UIExtenderEx indirin.
Bu dediklerinizi ayrı ayrı olacak şekilde modules klasörü içine mi atayım yoksa 'ButterLib, Harmony, UIExtenderEx' bunları mod conf'un içine atıp onu da modules içine mi atayım? Ve en üstte ne yaparsam yapayım Harmony oluyor, Butter bir altında kalıyor n'abilirim?
 
Last edited:
uganda-dansi.png

Bu sevinme tipinde sorun var öyle takılı kalıyorlar uganda dansı yapıyorlarmış gibi oluyor sonra.
 
Back
Top Bottom