baltan olayım savur beni

Users who are viewing this thread

SaldıraY

Banned
ehm
bir çift tek el kılıç yay ok ve kalkan kullanıyordum baltalara pek düşkün olmadığım için ilgimi çekmezdi bir balta aldım bulabildiğim en iyi baltaydı :D baktım ki at üstünde kılıçtan çok daha etkili ulan ben bunu kullanırım dedim ama neyi feda etmeliydim kılıcım ? asla olmaz yerdeyken baltadan çok daha etkiliydi kılıcımı atıp yerine baltayı koysam kalkan bende kalacaktı fakat balta ile kullanılmıyor ne yazıkki ama kalkanımdan da vazgeçemezdim (gerçekçi olmak gerekirse kalkanı sadece hava olsun diye kullanıyorum zırhım çok iyi olduğu için aldığım darbelerden pek etkilenmiyorum yani hava olsun diye evet bayrağım da görünüyor hem kalkanım sayesinde ayrıca şunu da belirtmek isterim kalkan şu ana kadar pek işime yaramadı )ve ikilemde kaldım baltam at üstünde kılıcım yerde kalkanım da işin hava atma kısmına gelince işe yarıyordu :D görüşlerinizi almak istiyorum neyden vazgeçmeliyim ?

Ama ok-yay veya crossbow-bolt a yer kalmaz uzaktan atmalı sadece fırlatmalı balta veye fırlatmalı bıçak kullanabilir

ben normalde kegit yayı ve2 ok alırım bazen 3 ama oyuna yeni basladıgım sıralarda hılesız oynuyosan ok fazla etkı etmez kalkansız sekılde kargı ve balta kullanırım bence kalkanı kullanma zırhımda ıyı dıosun zaten

kus gribi said:
ben de bir şey soracağım.. Dhirrim yakınlarındayım kuzeye mi gitsem güneye mi yoksa doğuya ya da batıya mı o piti pitiyi de denedim hala kararsızım...

(!)
post mu kasıyorsun ?
kafam karıştı akıl almak için açtım konuyu senden birşey bekleyen yok !
+cvplar için tşkler kılıç ile devam edicem :roll:

Git bir Dengelenmiş Dövüş Baltası al (Balanced Fighting Axe). O tek elli güzel, hızlı, keskin bir balta... Böylece hem elinde kalkan durur, hem de yeni bir baltan olur :D

Heavy_Sabre said:
bence envanterde dursun hepsi savaşa girmeden önce envantere gir hangisiyle savaşmak istiyosan onları kuşan
Lord Marcel said:
Evet hepsi envanterde dursun. hangisini kullanırsan onu kullanırsın.

Ativan said:
TALEWORLDS FORUM KURALLARI:
...
Çöp mesaj (Spam):
Çöp mesajlar forumu kirletip gerçekten ihtiyaç duyulan bilgilere ulaşmayı zorlaştırırmanın yanında forum veritabanına ekstra yük bindirdiği için hoş karşılanmaz. Bu yüzden atacağınız herhangi bir mesajın konuya gerçekten katkı sağladığına emin olun, tek satırlık veya tek kelimelik cevaplar atmamaya gayret edin ("+1", "eheheheh" gibi mesajlar bunlara dahildir). Arka arkaya birden fazla mesaj atacağınız zaman bunları tek mesajda birleştirin (bunun için mesajınızı düzenleyebilirsiniz - modify butonu), dikkat çekmek ya da konuyu yukarıda tutmak amaçlı olarak içeriksiz mesajlar atmayın.

Yüksek mesaj sayısından ziyade yüksek mesaj kalitesi daha önemlidir, bu yüzden sadece "skora yönelik" mesaj atmaya çalışmayın. Forumdaki statünüz / saygınlığınız mesaj sayınızla değil forumdaki tartışmalara veya fikirlere yaptığınız katkıyla ölçülür ve diğer kullanıcılardan buna uygun olarak tepki alır. Unutmayın, mesaj sayınızı belirten rakam ve simgeler tamamıyla değişkendir ve gerektiğinde bunlara müdahale edilebilir.
...

Marcel bey bir süre gözlem altında tutulacak.

Başlık Garip Olmuş :D .Sana Şöyle Söylüyeyim Atta Tek Elli Kılıç Kullan Ve Yanında Kalkanın Olsun Çünkü :

Balta 100 Hasar Verir Kılıç 55 Sonuçta İkisindede Ölürler At Üzerinde Hızlı Koşarak Vurursan Zaten %80 Öldürürsün Adamı.
Tek Elli Kılıç Hem Daha Hızlıdır Hemde Kalkan Sana Bonus Sağlar.Balta İse Yavaştır.Tavsiyem Eline Bastard Sword Al Atın Ölürse Çift Elli Kullanırsın Diğer Türlü At Üstünde Tek Elli Kullanırsın  :wink:

at üstünde kılıç'da kale kuşatmalarında baltadan vazgeçmiyorum nedense kalkan M&B hayatımda neredeyse hiç yok sağ clik zaten kalkan gibi okçular okadarda önemli değil

GhosTR said:
Başlık Garip Olmuş :D .Sana Şöyle Söylüyeyim Atta Tek Elli Kılıç Kullan Ve Yanında Kalkanın Olsun Çünkü :

Balta 100 Hasar Verir Kılıç 55 Sonuçta İkisindede Ölürler At Üzerinde Hızlı Koşarak Vurursan Zaten %80 Öldürürsün Adamı.
Tek Elli Kılıç Hem Daha Hızlıdır Hemde Kalkan Sana Bonus Sağlar.Balta İse Yavaştır.Tavsiyem Eline Bastard Sword Al Atın Ölürse Çift Elli Kullanırsın Diğer Türlü At Üstünde Tek Elli Kullanırsın  :wink:
Benim svadyalı taktiğimi özetlemişsin :
At üstünde bastard kılıç+kalkan
Yerde kalkan sırtta çift elli bastard kılıcı
Ama at üstünde kullanışlı değil çünkü hızı yavaş

Back
Top Bottom