Bakan olabilecek yetenekli bir npc varmı oyunda?

Users who are viewing this thread

bir çok npcyi atadım bakanlığa fakat adamlar benim politikayla aram iyi değildir lütfen eski hayatıma geri döndürün diyor  politika alanında iyi olan biri varmı onu bakan yapmak için?

Ben Ymira'yı bakan yaptım.Gayet de iyi bakan oldu.Politikayla aram iyi değildir falan da demiyor.Hatta krallıkla ilgili bilgi bile veriyor.

Artimenner veya Lezalit yap derim ben çinkü siyaset hakkında bişeyler biliyolar ama Ymira yi hiç bilmiyodum yeni öğrendim :D

o zaman alayeni yap ben alayeni aldım dün bişey demedi suspus oldu  :lol:

Her npc bakan olabiliyor ama işten bir müddet sonra sıkılıyorlar.Bu benim gözlemim öyle birşey var diye kesin konuşmayayım ama bir süre birini bir süre diğerini yapabilirsin.

karını yap :) ben ymira yı gördüm il 10 gün çıt çıkarmadı 11. gün anlamam dedi bu işten karımı geçirttim  :twisted:

Khergit42 said:
dameci16 said:
karını yap :) ben ymira yı gördüm il 10 gün çıt çıkarmadı 11. gün anlamam dedi bu işten karımı geçirttim  :twisted:
Karında bir müddet sonra ben bakan olamam diyor.

benim karım  demiyor  :mrgreen: dese bile olacaksın kız yoksa seni arklarınla buluşturmam deyom oda tama kocacım diyooo :mrgreen:

arkadaşlar benim bakan jeremus du. çıt çıkarmadan 10 numara iş yapıyordu ancak, bulunduğu kale fethedildi, şimdi ortalarda yok, nası bulcam ben bunu?

gezginlere soramıyorum , sormak istediğim zaman ismi çıkmıyor. heryere baktım yok. yoldaş duruma bakıyorum, senin topraklarında diyor ancak benim kale veya şehirlerimde de yok

Back
Top Bottom