bagımsız olarak sehir alınca noluyor????

Users who are viewing this thread

fatiko15

Recruit
ben semde hiçbir ulkeye baglı olmadan sehiri ele gecirdim ve isyancılar gibi bisiler yazıyodiu nedemek bu ben napayım simdi bi anlatın ...

ya nasıl anlatalım işte senin bi krlalığın (pff ) gibisinden bişey oluyo isyancı oluyon yani asil oluyosun böyle ine isim vermek istersen ver yada boşver 5 arkadaş toplanın bi FRP çevirin  :smile:

ayrıntılı anlatacak olan varmı biras kafam karıstı. he bu arada sitede boyle oyuna busik eklentisi gibi bisi varmı mehter yaması gibi bisi?

[quote author=Metehannica]
Hiçbir krallığa bağlı olmadan bir kale alıyorsan o krallığın isyancıları olarak bir krallık kurmuş olursun.Sözde krallık, ama lord mord atamıyorsun(bunun için ayrı modlaar var araştırırsan).Herhangi bir krallık sana savaş ilan edebiliyor yada senle barış antlaşması kurabiliyor.

Daha ayrıntılı bilgi için isyancısı olduğun(kalesini veya şehrini aldığın) lorda git deki aramızın düzelmesi için borcumu ödemek istiyorum
bunu dedikten sonra sana cevabı yapıştırır. :grin:

[/quote]

İsyancı olursun ancak asil sınıfına almazlar diğer lordlar çok boktan bir durum aslında 1 krallıkla savaşıyon sonra diğer krallık savaş açıyor sonra bir diğeri açıyor ikide bir kuşatılıyor kalen yada şehrin kaleni bırak alsınlar sonra 24 kişi falan yaya koyuyolar kaleye sonra sende kaleyi iste geri veriyorlar esirlerini şehrine koy ama yoksa 24ten baya fazla oluyorlar

1 - İlk şehri veya kaleyi kimden aldıysan (mesela ben kergitlerden aldım o zaman Kergit Hanlığı Asileri oluyor)ismin o olur.
2 - Eğer senin isyan ettiğin krallık elenir ve sende bütün lordlar tasviye edilirse(taraf değiştirme gibi)bildiğim kadarıyla sen Kral olursun,(yani ben Kergit Hanlığını yıktım lordlarını imha ettim o zaman ben Kergit Hanı olurum krallıkın adı Kergit Hanlığı olur(bak kesin değil)
3 - (Bunun native de olduğunu denemedim Fire Arrowda denemiştim),yanında eğer esir olarak bir lord varsa kamp menüsünden esirlerden asker al seçeneğiyle krallığına lord alabilirsin...
4 - Benim tavsiyem fazla askerin olmadan isyan etme,500 kişiye bile karşı savaşabiliryorsun...

hangi ülkenin şehrini alırsan oranın asileri olursun...

edit: tek yol devrim dostum yanına en çok güvendiğin adamlarını al ve bütün emperyalist krallıkları yoket!

ya boşver native yi modlara takıl :grin:

eğer kendi krallığını kurcaksan ve yöneteceksen modlar var bisürü ki ben sword of democlesi öneririm çok gerçekçi seinle birlikte gelen maiyetin var başhaznedar, mareşal, soytarı  fln onlara emir verip krallığı yönetiosn bazı sövalyeler senin emrine grio onlara mülk daıtıosn askerlerini terfi ettiriosn fln bide bazı eventlar var acaip gerçekçi  salgın fln oluo :grin:

Back
Top Bottom