başlangıç skilleri ve taverna npc leri

Users who are viewing this thread

cvhr

Banned
gençler iki sorum olacak sizlere;
1-yeni bir oyun açtığımızda skillerimizin (persuan,tactic,trade,riding.....) daha yüksek olarak başlamasını nasıl sağlarız?
forumda bulabildiğim  bi kaç konudan denediklerim oldu,mesela troop editorde ilk 4 seçeneğide değiştirdim olmadı,moddaki metin belgerindede denedim olmadı,başka bi çözümü olan varmı?
2-tavernalardaki npc ler bi kaç savaş yaptıktan sonra birbirileriyle anlaşamadıkları için grup tan ayrılıyor ve bir daha görünmüyorlar tavernalarda.bunların hepsini gruba aldığımızda gruptan çıkmalarını engellemenin yolunu bilen varmı? faction larını aynı yaptım olmadı,script lerde bi kaç kodu değiştirdim olmadı...

1. sorunun cevap charc export import oyuna başladığında karakter sayfasında istatistikler var ordan karakteri ihraç et diyeceksin sonra oyunun yüklüolduğu dosyadan charcexport dosyasından isminin yazılı olduğu mmetin dosyasından ayarlar yapıcaksın

2. güçlü bir ordu kurduğunda ordunun moralini yüksek tuttuğunda ayrılma ihtimali azalıyor ben 15 npc aldım ve hiçbiriyle sorun çıkmadı ancak buda olmazsa bi konu vardı hangi npcler kimle kavga ediyor kimle iyi geçiniyor diye onu bulurbulmaz buraya göndereceğim

charecter export la ilgili durumu biliyorum.ben oyuna girdiğimizde skillerin kendiliğinden verilmiş olması için uğraşıyorum(ben mod hazırlıyorum kendi çapımda,gerisini sen anla...) bazı modlarda skillerin yükseltilmiş olduğunu görmüştüm,bu nasıl yapılıyor onu çözemedim.kendi modumada bunu uygulamaya çalışıyorum...

npc lerde kim kimle anlaşıp anlaşamıyor durumunda max 6 -7 kişilik bi grup oluşturabiliyorsun,eninde sonunda gruptan çıkıyorlar,persuan skill 10 olsada,factionlar aynı olsada çıkıyorlar,yaptığım moddada tüm npcler grupta olmazsa modu oynamanın anlamı kalmıyor....

cvhr said:
charecter export la ilgili durumu biliyorum.ben oyuna girdiğimizde skillerin kendiliğinden verilmiş olması için uğraşıyorum(ben mod hazırlıyorum kendi çapımda,gerisini sen anla...) bazı modlarda skillerin yükseltilmiş olduğunu görmüştüm,bu nasıl yapılıyor onu çözemedim.kendi modumada bunu uygulamaya çalışıyorum...

npc lerde kim kimle anlaşıp anlaşamıyor durumunda max 6 -7 kişilik bi grup oluşturabiliyorsun,eninde sonunda gruptan çıkıyorlar,persuan skill 10 olsada,factionlar aynı olsada çıkıyorlar,yaptığım moddada tüm npcler grupta olmazsa modu oynamanın anlamı kalmıyor....
Tamam o zaman npc lerin kavga etmemesi için kod var, yalnız yeni oyuna başlaman gerekiyor.

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,50576.msg1475860.html#msg1475860
Yukarıdaki linkte nasıl yapacağın yazıyor. Haydi kolay gelsin.

bunu denemiştim sanırım,bu kodlar sadece askerlerin çatışmasınımı engelliyor yoksa npc lerdede işe yarıyormu?

cvhr said:
bunu denemiştim sanırım,bu kodlar sadece askerlerin çatışmasınımı engelliyor yoksa npc lerdede işe yarıyormu?
Askerler nasıl çatışacak ki :grin: Sadece npcler arasındaki kavgaları önlüyor, hani geliyorlar ya "baheshtur bana nanik yaptı" falan diye, sadece onu engelliyor. Direk npc lerde işe yarıyor yani askerlerle ilgisi yok.

16 npc'den en fazla 8'ini alabilirsin (tabi hiç kavga etmemeleri ve iyi anlaşmaları için). npc rehberi konusuna bakarsan orada baya detaylı bilgi var.

peki gençler bu npc lerin yüzlerini nasıl değiştirip sabitleyebiliriz? her açtığımız yeni oyunda npc lere,lordlara,krallara yaptığımız yüzlerin olmasını nasıl sağlarız?

Back
Top Bottom