Başka oyunlardan ekran görüntüleri

Users who are viewing this thread

Ya ben aslında GTA'yı kötülemedim. Sadece dönemindeki rakibi olarak görüldüğü şekilde kıyaslarsak SR3 daha eğlenceli. Ki bunun üzerine zibilyon makale-video içerik var. SR1-2'de GTA'dakine benzeyen ama yine de çok geniş, daha eğlenceli aksiyonlu bir oyun iken GTA klonu olmakla suçlanan bu yüzden satış yapamayan bir oyun bu. Adamlar da madem öyle oyunu olabildiğince deli dolu "unique" bir yapıya kavuşturalım deyip Saints Row The Third'ü yapıyorlar. SR4 oyun olarak SR3'le aynı grafiklere sahip, mekaniklerde süper güçlerin çok yeniliği var sırf onlara uğraşmışlardır kesin. Ama anlarım SR4'ü sevmeyenleri. Ben sevmiştim 3 tane çete yerine uzaylılarla Matrix muhabbetini. Göndermeler, eski oyunlara göndermeler, hatta direkt eski oyundaki karakterler, eski hikayeler, oyunun tarzı, anlatımı, eğlencesi apayrı güzel.

GTA da kendi gerçekçiliğiyle güzel. Ama GTA4'ün adam olması, doğru düzgün çalışması yıllarını aldı ve hala da çok da iyi optimize edilmiş bir oyun değil. GTA hep daha gerçekçi, daha solid bir oyundu. Eğlenmedim değil yani ama sıkıyordu çoğu yerinde. GTA5'te de böyle oldu. 45-50 saat oynamıştım sanırım ilk seferimde ve sıkıldığım yerler vardı oyunda. Kendini oyunun yapısına uyarlamak zorunda kalıyorsun GTA'da. Saints Row'da ise -en azından 3-4'te kullanılan modelde- oyunun yapısını istediğin gibi büküyorsun. Deli manyak gibi atlayıp zıplayabilirsin dildo sopasıyla milleti patlatabilirsin falan. Şurada ne demek istediğim biraz daha detaylı anlatılmış:


SR3'te en sevilen, en çok paylaşılan bölüm şudur herhalde: (ara edit: gamespot bok gibi oynamış btw)


Yani dönüp bakıyorsun SR2-3-4 ve Gat out of hell hepsinde tüm oyunu coop oynayabiliyorsun. SR3'te Berke'yle oynamıştık 3-5 saat ve ziyaretçi giren oyuncunun değişiklik yaptığı yerler oluyordu tek başına oynadığından. SR4 yeni bitirdim ama yakın zamanda coop için SR3 indirebilirim gayet zevkli oyun.
 
Her seferinde bitirmeden bırakıyordum, bu sefer inat ettim bitirdim.
dv8Dq7.jpg

qdjp2B.jpg

QLvNgv.jpg

XM9NY0.jpg

bVkp4G.jpg
 
ADz19p.png
Bari konuyu canlı tutayım. Favori mobil oyunum(Shattered Pixel Dungeon). Mağaralarda saklanan yaşlı ve huysuz demirci troll, kazmasıyla bir yarasa öldürmem karşılığında zırhıma +1 upgrade basar...
 
Hazır indirimdeyken kesinlikle alınması gereken oyunlardan biri. Bayağı underrated bir oyun. Hikayesi cidden ilgi çekici.
 
Shattered Pixel Dungeon
YQaWZ2.png
NndgBa.png
alaMQ4.png
 
the division2 oynarken oyundan tanıştığım bir adam ile oynadım dün komple, ekran görüntüsü atacaktım onun yerine video atayım dedim.



oyunu oynayanlar varsa nickim "kierrakennedy" ekleyin sizinle de takılabilir böyle haritada gezebiliriz, bugüne kadar solo oynuyordum ancak arkadaşla oynanınca daha keyifli oluyormuş cidden.
 
Günlerdir zindanlarda şeytanlarla ve son olarak kötü tanrıyla savaşan yorgun ve deneyimli büyücü, istediğini almış ve zindanın ilk katına dönmüştür.
oX4yp7.png
Ba7GND.png
ZXonpk.png
lq54pE.png

oyun: shattered pixel dungeon
 
:shock:
Karay said:
6aWknk.jpg
P1JoMb.jpg
8aRb8r.jpg
Ba70vj.jpg
Sevgisiz Sevgilisiz said:
Günlerdir zindanlarda şeytanlarla ve son olarak kötü tanrıyla savaşan yorgun ve deneyimli büyücü, istediğini almış ve zindanın ilk katına dönmüştür.
oX4yp7.png
Ba7GND.png
ZXonpk.png
lq54pE.png
oyun isimleri lütfen. :???:
 
Kimse bu oyunu(shattered pixel dungeon) bilmese bile mükemmel maceramı son kez buraya aktarmalıyım.

Efsanevi suikastçı zindanın derinliklerinde saklanan iğrenç tanrı yog-dzewa'ya ulaşmıştır. Onun devasa gözünü, yakın mesafeden saldıran çürük yumruk ve uzaktan büyü yapan yanan yumruk korur.

V9jApv.png
26py72.png
16R4PN.png
7ajYmN.png
v63mz4.png
r5GjL3.png
Llj2PZ.png
oXJ2Q9.png
ZXlWNV.png
BajEXM.png
lqALYr.png
 
kierra said:
the division2 oynarken oyundan tanıştığım bir adam ile oynadım dün komple, ekran görüntüsü atacaktım onun yerine video atayım dedim.



oyunu oynayanlar varsa nickim "kierrakennedy" ekleyin sizinle de takılabilir böyle haritada gezebiliriz, bugüne kadar solo oynuyordum ancak arkadaşla oynanınca daha keyifli oluyormuş cidden.

Senin sesin tam bu işlere uygun ha. Kanal-yayın falan uğraş.
 
Geçenlerde steam profilime bakarken, steam cloud a yüklediğim screenshot sayısının 7909 a ulaştığını gördüm  :mrgreen: Sonra burası aklıma geldi. Kendi kendime ''zibilyon tane ss var 1 allahın kuluyla paylaşmamışsın'' diye söylendim. Vaziyet alın çıkartma başlıyor!:mrgreen: :mrgreen:

İlk postlarım ArmA üzerine olacak. Belki görsel olarak çok bir kalite sunmuyor ama gördüğünüz tüm ekran görüntüleri mp oyunlarda, genellikle bu forum üzerinden tanıştığım,8-9 yıllık arkadaşlarımla beraber olunca ayrı bir değerli oluyor. Sanki harbiden omuz omuza askerlik yapmışız tadı uyandırıyor  :grin:

Buyurunuz efendim:

İlk fotomuz biraz eskilerden geliyor. Sanırım 1944-45 arası. Arden ormanları. O zamanlar genç bir Wehrmacht piyadesiyiz. SS uygulamalarını sevmiyoruz ama naparsın emir emirdir  :mrgreen:

Vx8eQQ.jpg
Erozbeyle beraber intikal

Küçük bir alman traktörü


WW2 senaryosundan sonra günümüz dönemine geri dönüp sahrani adındanki yarı tropikal yarı orman biomuna geri döndük:
Sahranideki bir sabah baskınımız:


Gece attığmız bazı baskınlar ve patlama anları:


Stinger ile vurduğumuz bir düşman jeti (su-25)(alttaki küçük daire atlan pilot ve paraşütü)

Bir gece operasyonu sonrası dönüş için helikopterin inişini beklerken.(evet heliyi bir arkadaş kullanıyor)

Bir operasyon dönüşü kendi üssümüze(fob) yediğimiz baskın sonrası:


Sahrani Senaryomuz bitince de Chernarus'a geçiş yaptık (Dayz oyuncuları bilir bu haritayı)

Bir operasyon sırasında intikal halindeyken(Karasız Atom,Blessed Criminal,Groinath içerir  :grin: )
Başka bir operasyon sırasında farklı bir ekipman setiyle,çatışma öncesi
Operasyon sonrası teslim olan bir terörist
Boş zamanda geyik yaparken
Yaklaşık 1.5km uzaklıktan, destek takımı olarak düşman üssünün havaya uçuşu
Buna ne desem bilemedim  :mrgreen: :mrgreen:

Forumdaki Arma konusu:
https://forums.taleworlds.com/index.php/topic,237521.90.html

Bu oyunların bir kısmını video olarak izlemek isterseniz buyurun youtube kanalımızın linki::

https://www.youtube.com/channel/UC4G5DfpIAVBwY0FVZuy2m8A

Halihazırda oynadığımız güncel senaryonun videolarını bir seri halinde, haftada 1 bölüm olacak şekilde mini dizi formatında paylaşmaktayım.
 
Back
Top Bottom