Başka oyunlardan ekran görüntüleri

Users who are viewing this thread

İsteyen Latince oynasın. Ama sonra iki kelime İngilizce görünce "güzel ama ingiliççe" denilmesin. Bu devirde İngilizce bilmeyeni dövüyorlar. Utanmasa mobil oyunlara bile Türkçe yama yükleyecek insanlar gördüm. :ohdear:
 
İngilizce Türkçe onun tercihi de, yarı İngilizce yarı Türkçe oluyorsa oyun onu oynamayın. Sonra normal Türkçe konuşurken basit Türkçe kelimeler yerine İngilizce kullanıyor insanlar. Tuhaf oluyor öyle. Ya tam Türkçe ya tam İngilizce.

Ben İngilizce bildiğim için Witcher 3'e Türkçe yama gelmesine rağmen İngilizce oynuyordum. Sonra bi Türkçe denedim tekrar İngilizce'ye döndüm. Efsunger beni benden aldı.
 
Age of Civilizations II.
Oyun baya sardı. Kesinlikle tavsiye ederim. Modern çağ Türkiyesiyle oynuyorum. Lider RTE  :iamamoron:
Gm2rYV.jpg
Ele geçirdiğim ülkeler:
ZXQyJz.jpg
İran ve Suriyenin bi kısmını ele geçirdim. İran beni çok uğraştırdı. Suriyeyi de oyuna ilk başladığımda deneme amaçlı işgal etmiştim :razz:
Gürcistanı Rusyayla aramda paylaştım. Üçlü bir ittifakım var. Rusya Sırbistan Türkiye. Sırbistanı ama yakında ittifaktan atıp işgal edecem. Şimdilik hedefim Osmanlı İmparatorluğunu yeniden kurmak. Daha sonra Dünya'yı feth edecem.  :grin:
 
56C823C39B0DE3FB7635DFAB377D1D4DFFC7F47C
ben
  |
  |
  | _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
                                |
yeni ve bakmadığım    |
oyunlardan almak      |
  _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _| 
  |
  |
  |
eski oyunların remaster hallerini almak
 
219rt41.jpg

Bu sefer Raven yapıcam kendimi. Dark magic build kasıcam. Pyromancer olarak başladım ama diğer classlardan skiller ile karıştırıp güzel bir şey çıkarıcam bakalım..
 
SR1-2'ye GTA klonu bu püü hiç iyi değil dediler adam kendine has, deli, benzeri olmayan çok eğlenceli bir oyun yaptı şimdi yine laf yiyorlar. Valla SR4'te GTA5'ten daha çok eğlendim ben. GTA5 kötü değil ama SR4'ün çılgın deli manyak abartılı dünyası çok daha eğlenceli.
 
senin oyun zevkini hiç anlayamıyorum cioss GTAIV gibi güzel bir oyunu SR3 ile nasıl kıyaslarsın (gerçi yalan olmasın hiç SR3 oynamadım sadece SR4 oynadım ama o bile gtaIV'ün yanına yaklaşamaz bence)

50229531_2273490676009132_2031413986481668096_o.jpg

acaba baştan yine mi başlasam subnautica'ya ama sarmaz herhalde ya tüm haritayı falan biliyorum sadece grind oyunu olur gibi
 
Ben iki oyunu da oynadım, Cioss’un dediği gibi Saints Row kesinlikle daha iyi. Saints Row 2’de fazlasıyla eğlendiğim halde GTA4’ü fazla silik buldum. SR’de yapılabilen şeylerin çoğu GTA’da yok
 
Cioss Julius U.X. said:
Saints Row 3 > GTA4

Cioss'un bu tespitine kesinlikle katılıyorum. GTA 4'ü her ne kadar sevsem de -Kesinlikle GT5'e yeğlerim- SR 3 verdiği ayrı oynanış tadıyla, çılgınlık seviyesine çıkan mizahıyla ve bazen en saçma duruma bile bir ciddilik kazandırmayı başarmasıyla benim gözümde mükemmel bir oyundu.

kierra said:
senin oyun zevkini hiç anlayamıyorum cioss GTAIV gibi güzel bir oyunu SR3 ile nasıl kıyaslarsın (gerçi yalan olmasın hiç SR3 oynamadım sadece SR4 oynadım ama o bile gtaIV'ün yanına yaklaşamaz bence)

Sen de serinin en kötü oyununu oynamışsın şansızlığına  :lol:
SR 3 gerçekten serinin en iyi oyunuydu bence. Sonra SR 2 gelir oynanış bakımından verdiği zevk nedeniyle. En son da 4'ü koyarım. 1'i oynamadığımdan onun için bir şey diyemeyeceğim. Gat Out of Hell ise bir SR oyunundan çok 4 için çıkmış bir DLC tadı vermişti bana.  :roll:
 
Back
Top Bottom