Başka Grupla Karşılaşınca Oyundan Atıyor

Users who are viewing this thread

alysrylcn

Recruit
Benim oyunda ara sıra başka bir grupla karşılaştığımda oyundan atıyor. Sebebi nedir ve sizde de oluyor mu?

Başka bir grupla değil de.. Bir lordla karşılaşınca... Genelde hile modu açıkken olan bir durum ya da ard arda ekran değişimi yaptığı zaman. -Şehire gir, şehirden çık, tekrar şehire gir, eşya menüsünü aç, bir şeyler al, kapat, şehirden çık, grubu aç, yükseltme yap, lordla konuşmak için lorda koş, lord ekranı açılması gereken yerde; Mount&Blade:Warband çalışmayı durdurdu...- Nedenini bilmiyorum.

EmrehaN said:
alysrylcn said:
Benim oyunda ara sıra başka bir grupla karşılaştığımda oyundan atıyor. Sebebi nedir ve sizde de oluyor mu?
Birkaç soru yönelteyim. Hile kullanıyor musun, bilgisayarın nasıl, directx kaç ile oynuyorsun ve mod kullanıyor musun?

Hile kapalı, dx7 modu( dx9 grafiksel hata dolu ), normal zorlukta, native modu, bilgisayar hd 6950,i5 vs vs

Karşılıyor ama dediğim gibi. Ne kadar iyi olursa olsun o hata hızla ard arda işlem yaptığında, bir de bilgisayarın ısınmışsa veriyor... Yahu ben CIV V oynuyordum onda bile verdi. Bilgisayar yanıyordu :grin:

Bilgisayarın fanlarını temizle. Kısacası kasanın içini temizle daha iyi. Ardından işlemcinin üzerindeki fanı söküp işlemci üzerine termal macun sür.

alysrylcn said:
EmrehaN said:
alysrylcn said:
Birkaç soru yönelteyim. Hile kullanıyor musun, bilgisayarın nasıl, directx kaç ile oynuyorsun ve mod kullanıyor musun?

Hile kapalı, dx7 modu( dx9 grafiksel hata dolu ), normal zorlukta, native modu, bilgisayar hd 6950,i5 vs vs

:shock: Ne hatası dx9 hataya pek rastlamadım ben.Aynısı bana da oluyordu dx7yken dx9 yapınca hiç yapmadı denedin mi hiç ?

Ama sistemi yetmiyor olabilir DX 9'a. Mesela benimki çok aşırı kasıyor DX 9'da.

dx9 veya dx7 hata ile dolu değildir. Grafiksel olarak aradaki dağlar kadar farktan ötürü isteyen istediği versiyonunda oynayabilir. Tabi ikisi arasındaki seçimi yaparken bilgisayarın performansını da dikkate almalıdır. Dx7'de yüksek ayarlarda oynarsın normal bir bilgisayara sahipsen, dx9'da ise düşük ayarlarda oynarsın olur biter.

Back
Top Bottom