SP Native Başka Bir Kalradya

Users who are viewing this thread

Serhat_Tufan

Recruit
Geliştiriciler;
Serhat Tufan
Eren Zayım

Versiyon: V0.1

İndirme Linki: https://dosya.co/zt5lwrywkykq/Bambaşka_Bir_Kalradya_V0.1.rar.html

Sadece Görüşlerinizi Yazın Kalradya Üzerinden Tamamen Hayali Devletler Oluşturucağız Hatta Öyleki Bir Senaryomuz Var Birçok Yeni Zırh Ekleyeceğiz Bunları Göz Önünde Bulundurarak Değerlendirin Lütfen.

Vandarya Knezliği Vandarya Krallığı Çok Büyük Bir Alanı Kapsıyordu Genellikle Avcılık Yapıyorlardı Bir Çok Lord Ülkenin Soğuk İklimine Çok Güveniyordu Fakat İşler Umdukları Gibi Gitmedi Hengat Krallığı İkmal Yollarını İnanılmaz Bir Biçimde Geliştirdi Askerlerde İklime Çok Güveniyordu Fakat Hengatlar Sürekli Daha Fazla Saldırdı Bazı Askerler Aç Kalsada Bir Yolunu Buldular Sayron Krallığından Gelen Yardım İle Sahil Şeridinde Dahi Yağma Yapıyorlardı Ve Birden Bire Devasa Bir Savaşın Ortasında Kaldılar Krakozya Krallığı Hengat Hanlığı Ve Sayron Krallığı İnanılmaz Büyük Olan Krallık Her Noktadan Geri Çekildi Sadece Sahil Şeridini Ve Çok İçlerde Olan Yerleri Elde Tutabildiler Herkez'in Aklı Başına Geldi Bir Ayı Gibi Yumruk Oldular Ve Sayron'u Püskürtmeyi Başardılar Sahil Şeridine İlerleyişlerini Durdurdular Fakat Cephe Kitlendi Ve Barış Yapıldı Krakozya'yı Da Durdurdular Ama Kaybetiklerini Alamadılar Krakozya İle De Barış Yaptılar Ekonomi Çok Kötüydü Fakat Birlik İçinde Bundan Kurtuldular Fakat Hengatlar'ı Asla Durduramadılar Hengatlar Vaegir Nüfusunun %11'ini Katletti Çok Büyük Darbeler Aldılar Hengatlar'a İstediklerini Vermek Zorunda Kaldılar 2 Kale Kaybettiler Ve Krakozya Olmasaydı Birdahaki Hengat Savaşında Yerin Dibine Girecekti. Topraklarının Çoğunu Kaybetti Ama Ayakta Durmayı Başardı.(düzenlendi)
Hengat Hanlığı Mobilize Birlikleri Kullanıyorlardı Savaşın Başlarında Gerçekten Çok İyiydiler Her Yeri Hızla Yağmadılar Bolca Baskın Yaptılar Ve Halkın %11'ini Katlettiler Fakat Karşılarına Krakozya Krallığı Çıktı Hengat Kuvvetleri Vandarya Knezliğine Yüklenmişti Hatta Bazı Noyanlar Vandaryanın Sahil Şeridinde ki Köyleri Yağmalıyordu Bu Onların Batıdan Çekilmesine Neden Oldu Ve Büyükçe Bir Ders Aldılar Yaya Birlik Kullanmaya Başladılar Pek Bilgileri Yoktu Onlarda Sayron'dan Çok Deneyimli Piyadeler Getirtti Ve Az Da Olsa Yayan Savaşmayı Öğrendiler Fakat Vandarya'da Çok Büyük Tahribata Sebep Oldular. Kuzeye İlerlerken Batı'yı Kaybettiler. Krakozya Krallığı Krakozyalılar Sayron Krallığı İle Çok Sıkıntı Yaşıyordu Birden Bire Ortaya Bir Savaş Çıktı Savaş Neredeyse Berabere Bitti Fazla Tükenmeden Barış İmzalandı Ardından Çok Büyük Tehdit Olan Vandarya Knezliğine Savaş İlan EttilerGüzel Kazançlar Elde Ettiler Elde Etmeye Devam Ederken Önemli Bir Kont Savaş Kaybetti Daha Sonra İlerlemeleri Durdu Ve Arkadan Zubranka Krallığı Saldırınca Ortada Kalıverdiler Mecburen Barış İmzaladılar Savaşta 1 Kale Kaybettiler Ve Barış Yapıldı Kültürlerini Kaybetmediler Ve İntikamla Yanıyorlar.
Zubranka Krallığı Tepeliklerde Ve Taşlık Alanda Yaşadıkları İçin Madencilikte Kendilerini Kanıtlamışlardı Demiri Çok İyi Dövüyorlardı Çok Kalın Zırhları Var Arbaletçileri Korumayı Emellik Eden Bu Krallık Süvarilerini Aşırı Abarttı Öyleki Arbaletli Atlı Okçu Kullandılar İsabet Ettirmekte Zorlanıyolar Fakat Tepelerde Cidden İş Yapıyolar Vurkaç Yapıp Duruyorlar Ve Aniden Piyadeleri Yollayıp Hücuma Kalkıyolar Bu Taktik Sayesinde Krakozyayı Yendiler Bir Kale Ele Geçirdiler Ve Barıştılar Onun Dışında Sadece Tarafsız Kalarak Ekonomilerine Odaklandılar Fakat 1257 Yılında Krakozya Ve Saymen Sultanlığıyla İlişkileri Okadarda İyi Değil Ve Hücum Taktiklerini Unuttular Sadece Savunma Yapabiliyorlar. Kötü Olan Şey İse SAVAŞ KAÇILINILMAZ.
Salmem Sultanlığı Genellikle Çöllere Kurulan Bu Ülke Cidden Savunmayı Güzel Yapıyordu Halkına Güzel Çeşitlilik Sağlıyordu Fakat Haydutlar Bu Durumu Zora Sokuyordu Sürekli Barıştaydılar Zorlu Eğitim Vererek Askerlerinin Deneyimlerini Kaybettirmediler Ve Sürekli kervan Yollayarak Ekonomik Anlamda Çok Geliştiler Fakat Haydutkar Onları Mahvetti. Hala Barış Yanlısı Olmasına Rağmen Hengat Krallığının Kışkırtmasına Maaruz Kalıyor Zubrankayla Kişisel Husumetler Söz Konusu Durum Kötüye Gidiyor. Savaş Yakın Gibi!(düzenlendi)
Sayron Krallığı Halkın Nerdeyse Tamamı Sadece Avcılık Yaparak Geçiniyor Sınırdaş Ülkelerle İlişkiler Berbat Durumda Önceden Krakozyayla Savaştan Dönüldü Ve Vandaryayla kanlı Çatışmalar Yaşandı Ekonomi Hep Ortalama Seviyelerde Sınırdaş Ülkeler Az Kervan Yolluyor Ve Bu Onların Ekonomisini yavaşlatıyor Genel Olarak Yaya Birliklerle Sadece Agresif Bir Tavır Sergileniyor Az Da Olsa Atlı Birlikleri Var Fakat Onlar yayan Biçimde Savaşmayı Daha Çok Seviyor Piyade Eğitimleri Çok Zor Piyadeler Asla Savaşmayı Unutmuyor Ve Çok Vurucu Bir Durum Olmadıkça Yayan Birlikler Neredeyse Morallerden Ödün Vermiyor Sadece Aç Bırakmayın :smile:.

Tabikide Yorumlarınız Çok Önemli Neler Ekleyebiliriz Bunları Yazmayı Unutmayın Aklımıza Böle Bir Şey Geldi Ve Denemek İstedik Şuan İçinde Hafif Komedi Unsurları Bazı Ekstra Zırhlar veYeni Askeri Birlikler Bulunuyor İlerde kalımızda Şunlar Var;

Sıkmayacak Derecede Uzun Olmayan Bir Senaryo
Yüksek Kalite Askeri Zırhlar Saldırı Ekipmanları
Yeni Paralı Askerler
Yeni Sınırlar (yine kalradyada ama kalelerin sahipleri falan senaryoya göre değişik)

(tabi ki bu hedefleri tamamlarsak sınırları zorlayacağız Ortalama 1 Yada 2 hafta Sonra Versiyon gelecek görüşlerinizi belirtin ve yapabilirsek modumuza ekleyelim)

Okduğunuz İçin Teşekkür Ederim.
:smile:

J7eRcB.jpg


(my english is not so good I hope you can read)

Developers;

Serhat Tufan
Eren Zayim



Version: V0.1



Download Link: https://dosya.co/zt5lwrywkykq/Bambaşka_Bir_Kalradya_V0.1.rar.html



Just Write Your Comments We Will Make Fully Imaginary States Over Calradia, We Have A Scenario Like That, We Will Add Many New Armor Please Consider These By Considering These.



Kingdom Of Vandaria
The Vandarian Kingdom Covered a Large Area Usually They Were Hunting Many Lords Trusted the Cold Climate of the Country But Things Didn't Go As They Expected The Hengat Kingdom Improved Supply Ways Incredibly, Some Soldiers Found a Path Even if They were Hungry With the help from the Kingdom of Sayron, they were looting even on the coastline and suddenly they were in the middle of a huge war. They Bumped Like A Bear And Managed To Spray Sayron They Stopped Their Progress To The Coastline But The Front Is Locked And Peace Is Made They Stopped In Cracow, But They Didn't Get Their Loss Kra They Made Peace With Kozya The Economy Was Too Bad, But They Survived It In Unity But They Could Never Stop The Hengat The Hengat Massacred 11% Of The Vaegir Population They Had Too Big Blows They Had To Give The People What They Had . He lost most of his land but managed to stand. (Edited)

The Hengat Khanate was Using Horseman Troops. They were really good at the beginning of the war. They did raid everywhere quickly. They raided abundantly. They took a great lesson, they started to use pedestrian troops, they did not have much experience. They brought very experienced infantry from Sayron and learned to fight a little, but they caused great damage in Vandaria. They Lost West While Moving North.

The Kingdom of Krakozia The Krakosians were experiencing a lot of troubles with the Kingdom of Saigron. a War equal. The War Ended It was Signed Peace Without Exhaustion. When the Kingdom of Zubranka Attacked From Behind, They Had Been Left In The Middle, They Had To Sign Peace Obviously They Lost 1 Castle In The War And maked Peace. Was Not Lost Their Culture And They Are Burning With Revenge.

The Kingdom of Zubranka had proved themselves in mining because they lived in the hills and stony area. They beat the iron very well. (crossbow horse archer) Thanks to this Tactical, They Defeated Krakosia, They Captured a Fortress, and They Were Peace, Apart from Him, They Were Focused on Their Economies, But In 1257, Their Relationship With Krakosia And The Sultanate Of Saymen Is Not So Good. And They Forget Attack Tactics. Only Can Defend. What is bad is that war is so close.

Salmam Sultanate
This Country, Established in the Deserts, Was Really Beautiful in The Defense, It Provided Nice Diversity To Its People. Although it is still a peacemaker, it is subjected to the provocation of the Hengat Kingdom. The personal situation with Zubranka is getting worse. War is Near!

The Kingdom of Sayron
Almost All of the People making Just Hunting. they have Relations Terrible with Neighboring Countries . Previously Returned from War with Krakosia. and maked war with Vandaria. Economy Always Average Level. Border Countries Send Less Caravan And This Slows Their Economy. Generally It Is Only Aggressive Attitude Exhibits With Pedestrian Troops. they have horsemans but less than other countries. they have hard training they don't forget making war. morale is good.



Of course your comments are very important. What can we add? Don't forget to write them. This is something that came to our mind and we wanted to try. here in there are light comedy elements. Some extra armors and new military units . we'll redraw the boundaries.
J7eRcB.jpg


Write what you want. we will try to add.
thank you for reading :smile:
 
Last edited:
Back
Top Bottom