Bağımsız oyun

Users who are viewing this thread

oguz350

Banned
bildiğiniz bağımsız olabileceğimiz bi oyun varmı ? bağımsız derken GTA,Mafia 2,Minecraft gibi..Gta ile mafia 2 yarı bağımsız onun gibi gerektiğinde serbestçe dolanabilecegimiz gerektigindede görev yağabilecegimizde olabilir..Minecraft gibide olabilir.Hani hiç görev yok kafamıza göre takılıyoruz:smile:)

Dragon Age'de araba çalanı gördün mü?

The Godfather 1-2 (1 daha iyi)
Assassin's Creed'de de oyun bitince serbestsin ama yapaca pek bir şey yok

Numethon said:
Serbestlik veren bir hikaye değilmi? Rpg değilmi?
Evet birde Godfather var.

RPGlerde serbest sayılmasın.Skyrim oynamadım ama Dragon Age serisinden biliyorum.Görev dışı gezmeye alarsan saldırıyorlar,önüne çııyorlar.Hadi ben şurda gezeyim-hava alayım olayı yok.Görevler hep peşinde.

Sandbox istiyorsun anladığım kadarıyla. Saints Row 3 ve Just Cause 2 zevkli oyunlar denemeni tavsiye ederim.

En bağımsız ve en iyi oyun olarak Trine tavsiye ederim konusu çok fantastik ve çok eğlenceli ayrıca Amedeus diye bir karakter var o adamla küp,köprü vb şeyler yapabilirsin karakterler için de bazı ekstra eşyalar var. ulaşamadığın bazı eşyalar olursa oyunu bitirdiysen tekrar o bölümü oynıyabilirsin  :grin:  ve ayrıca Garry's mod var oynamanı tavsiye ederim

Oblivion'u tavsiye ederim müthiş bir oyun. Çok geniş bir dünyada geçiyor. Hayali bir dünyada geçiyor. Kılıç kalkan kullanıyorsun. Ayrıca büyüler var. Şimdi Skyrim çıktı ama oynamamama rağmen tavsiye ederim.

S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat ( Oynadığım en iyi özgürce -çayır çimen diyemem- :smile: dolaştığım oyun diyebilirim ) Kendini kaptırırsan çok iyi sarıyor. Özgürce dolaş, mekanları keşfet, yeni artifactlar bul sat veya kullan vs. S.T.A.L.K.E.R. serisinin en özgürce oynayabileceğin serisi budur.
Bu oyun FPS tarzındadır.Korku öğeleri içerir. +18  :razz:

timsah_arena said:
S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat ( Oynadığım en iyi özgürce -çayır çimen diyemem- :smile: dolaştığım oyun diyebilirim ) Kendini kaptırırsan çok iyi sarıyor. Özgürce dolaş, mekanları keşfet, yeni artifactlar bul sat veya kullan vs. S.T.A.L.K.E.R. serisinin en özgürce oynayabileceğin serisi budur.
Evet o da güzel oyunmuş diye duydum ama denemeye fırsat olmadı. Çernobil'de geçiyor sanırsam?

Mosin-Nagant said:
timsah_arena said:
Evet o da güzel oyunmuş diye duydum ama denemeye fırsat olmadı. Çernobil'de geçiyor sanırsam?

yok yav o başka bir serisi diye hatırlıyorum.

Mosin-Nagant said:
timsah_arena said:

Bu oyun Pripyat 3.serisidir.Genelleme yaparsak Çernobilde geçiyor aynen.

Biraz araştırırsan oyun mekanları falan gerçek hayattan esinlenmiştir.

Back
Top Bottom