Bağımlılık yapan Eset!

Users who are viewing this thread

tlgklz

Grandmaster Knight
Bu minakodum Eseti Kaldıramadım bir türlü. Yerleşik İnstalleri kullanıyorum hata veriyor. en son İobit ile Kayıt Defterine kadar her türlü dosyasını logunu regini her şeyini sildim. Ama iz bırakarak yok oldu. F-Secure'nin Antivirüsünü indirirken çakışan uygulama olarak Eseti buldu. Kaldır diyorum yapamam diyor. Ben yapayım Diyor. Öyle bir uygulama yok diyor. Kurayım diyorum Zaten kurulu diyor. Artık Combofix kullanacak duruma geldim. Ancak Oyunlarımı ve Programlarımı seviyorum... Ne yapabilirim :grin:.

Format atmaktan başka çare göremiyorum. Herşeyi yapmışsın sonuçta.

:arrow: Format atmadan önce önemli dosyalarının yedeklerini harici diske al ya da başka bir sürücüye taşı.

Önce başlat >> çalıştır >> msconfig yazıp enterlar >> üst menüden başlatmayı seç. Orada eset'e dair ne varsa kaldır. Sonra bilgisayarını tekrardan başlat öyle bir dene. (görev yöneticisnden bak eset'in çalıştırdığı işlem var mı)

Esedin kendine has bir savunma sistemi var.
lisans bitmediyse mail at ara yardımci olmak zorundalar
başlığı okuyunca suriyedeki eset sandim asdfdafs

Lisansı bitti. hani güzel korudu ama onun yüzünden Anti-virüs yükleyememek ve yeni lisans almak zorunda olmayayım diye F-Secureyi kurdum ki 2 aylık süresi var eğer anti-virüsünü yükleyemezsem gene eset yükleyeceğim.

Back
Top Bottom