Böyle bir değişiklik oluyormu? Yardım...

Users who are viewing this thread

bCaNx

Recruit
Selamunaleyküm,
Arkadaşlar ben versiyon 1.131 de Native de oynuyordum şehirlerde dükkan açabiliyorduk iyide para geliyordu dilediğim gibi ordu düzenleyebiliyordum.
ama bu forumdan KtO yu indirdim (Khergit To Ottoman) ama bunda şehirlerde dükkan açamıyoruz ve bende bu oyunu kesinlikle hilesiz oynadıgım için parasal yönden çok kötü oluyorum hep borç'um oluyor :)
Acaba diyorum iki mod u birleştirebiliyormuyuz? kto'daki karakterler,itemler ve şehir isimleri vs. vs. dursa ama dükkan açabilsek?
böyle bir mod yapabiliyormuyuz.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Selametle.

A.s.
Biryerde görmüştüm, KtO eski bir sürümün üzerine yapıldığı için dükkan alma yokmuş.Sanırım bir yolu vardı cheats menü müydü neydi ama forumda biraz araştır kesin bir sonuca ulaşırsın .

KtO çokda iyi bir mod değil onun yerine gidin Diplomacy veya Custom Commander falan oynayın hem Nativeden güzel hemde Nativeden çok daha fazla özelliği var
(ayrıca sürekli güncelleniyo)

bCaNx said:
Selamunaleyküm,
Arkadaşlar ben versiyon 1.131 de Native de oynuyordum şehirlerde dükkan açabiliyorduk iyide para geliyordu dilediğim gibi ordu düzenleyebiliyordum.
ama bu forumdan KtO yu indirdim (Khergit To Ottoman) ama bunda şehirlerde dükkan açamıyoruz ve bende bu oyunu kesinlikle hilesiz oynadıgım için parasal yönden çok kötü oluyorum hep borç'um oluyor :)
Acaba diyorum iki mod u birleştirebiliyormuyuz? kto'daki karakterler,itemler ve şehir isimleri vs. vs. dursa ama dükkan açabilsek?
böyle bir mod yapabiliyormuyuz.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Selametle.
usta şu dükkan olayını iyi bi şekilde anlatırmısın.Bi türlü açamıyorum.

arkadaşalr kto warbandin modu değilmi . 1.132 için de olurmu olursa buraya linkini atsanıza . çok aradıma bulamadım

arkadaşlar sanmayınki araştırmadan konu açıyorum. Elbetteki araştırıyorum açılıyormu açılmıyormu diye fakat ingilizcemde olmadıgı için yabancı forumlardan yardım alamıyorum. birde diplomacy modunuda denedim fakat hata mesajı veriyor. bu yüz hatlarının yazıldığı dosya mıdır nedir o bozukmuş. özellikle o dosyayı indiriyorum bu seferde giysilerle ilgili bir hata raporu alıyorum ( oyuna giremeden.)
ben 1.131 versiyonu oynuyorum. eğer KtO modunda atölye açamıyorsak. hata raporu vermeden single oynayabileceğim StarWars Mod şink'i verebilecek olan varmı? bir tane indirdim fakat deminde söylediğim gibi hata veriyor.
yardımlarınız için teşekkürler.

bu arada atölyeyi şehir meydanındaki lonca lideri vasıtası ile açabiliyoruz kardeşim.
iyi geceler.

bCaNx said:
arkadaşlar sanmayınki araştırmadan konu açıyorum. Elbetteki araştırıyorum açılıyormu açılmıyormu diye fakat ingilizcemde olmadıgı için yabancı forumlardan yardım alamıyorum. birde diplomacy modunuda denedim fakat hata mesajı veriyor. bu yüz hatlarının yazıldığı dosya mıdır nedir o bozukmuş. özellikle o dosyayı indiriyorum bu seferde giysilerle ilgili bir hata raporu alıyorum ( oyuna giremeden.)
ben 1.131 versiyonu oynuyorum. eğer KtO modunda atölye açamıyorsak. hata raporu vermeden single oynayabileceğim StarWars Mod şink'i verebilecek olan varmı? bir tane indirdim fakat deminde söylediğim gibi hata veriyor.
yardımlarınız için teşekkürler.

bu arada atölyeyi şehir meydanındaki lonca lideri vasıtası ile açabiliyoruz kardeşim.
iyi geceler.

diplomacy için tr yama olması gerek(ya da tr yama bulduğun bi modu oynasürekli geliştirilenlerden)

Warband için aklı başında Star Wars modu yok ama vanilla(1.011 yani) için Star Wars Conquest var ve Çoğu Warband modundan da iyi (bi kere kılıç sallayıp 8-10 kişiyi öldürme falan var mesela ama bunlar geliştirme aşamasında şuan)

hmm tamam çok sağolun itemleri nativeye aktaracağım forumdan gerekli bilgileri edinirim. teşekkür ederim tekrardan.

ben itemleri nativeye aktarmayı flan bilmiyorum modlama hakkında bilgim yok bCaNX bunu başarabilirsen bir rehper hazırşarmısın bana bu konu üzerinden anlatırsın

Back
Top Bottom