RuthLeSs44 Banned Apr 13, 2014 #1 Spoiler çarlık rusyayı ben yönetiyorum rus çarı senaryosu tamamlandı gibi ama Spoiler buda senaryuonun görevlerinden biri Spoiler buda öyle ne yapmam gerek rus çarı benim ama hala senaryo görevleri var oyuna devam etmelimiyim sizce?
Spoiler çarlık rusyayı ben yönetiyorum rus çarı senaryosu tamamlandı gibi ama Spoiler buda senaryuonun görevlerinden biri Spoiler buda öyle ne yapmam gerek rus çarı benim ama hala senaryo görevleri var oyuna devam etmelimiyim sizce?
incili arwa Apr 13, 2014 #2 Bu da o görevin devamı.Tüm dünyaya hakim olmanı istiyor. Ben bitirmedim Rus Çarlığı'nı ama rehberlerde vardı galiba.
Bu da o görevin devamı.Tüm dünyaya hakim olmanı istiyor. Ben bitirmedim Rus Çarlığı'nı ama rehberlerde vardı galiba.
RuthLeSs44 Banned Apr 14, 2014 #3 arkadaşım ben normal nativede bitirdim görev kalmıyo bu wfas enhanced mod ondan bug mu diye sordum
incili arwa Apr 14, 2014 #4 RuthLeSs44 said: arkadaşım ben normal nativede bitirdim görev kalmıyo bu wfas enhanced mod ondan bug mu diye sordum Click to expand... Görev devamı gibi düşün.İlerletikçe yeni görevler geliyor.
RuthLeSs44 said: arkadaşım ben normal nativede bitirdim görev kalmıyo bu wfas enhanced mod ondan bug mu diye sordum Click to expand... Görev devamı gibi düşün.İlerletikçe yeni görevler geliyor.
RuthLeSs44 Banned Apr 19, 2014 #5 incili arwa said: RuthLeSs44 said: arkadaşım ben normal nativede bitirdim görev kalmıyo bu wfas enhanced mod ondan bug mu diye sordum Click to expand... Görev devamı gibi düşün.İlerletikçe yeni görevler geliyor. Click to expand... yanlız senaryo bitti çar benm ama hala devam ediyo
incili arwa said: RuthLeSs44 said: arkadaşım ben normal nativede bitirdim görev kalmıyo bu wfas enhanced mod ondan bug mu diye sordum Click to expand... Görev devamı gibi düşün.İlerletikçe yeni görevler geliyor. Click to expand... yanlız senaryo bitti çar benm ama hala devam ediyo
colombos Apr 20, 2014 #6 RuthLeSs44 said: incili arwa said: RuthLeSs44 said: arkadaşım ben normal nativede bitirdim görev kalmıyo bu wfas enhanced mod ondan bug mu diye sordum Click to expand... Görev devamı gibi düşün.İlerletikçe yeni görevler geliyor. Click to expand... yanlız senaryo bitti çar benm ama hala devam ediyo Click to expand... Tüm dünyayı fethetmen lazım
RuthLeSs44 said: incili arwa said: RuthLeSs44 said: arkadaşım ben normal nativede bitirdim görev kalmıyo bu wfas enhanced mod ondan bug mu diye sordum Click to expand... Görev devamı gibi düşün.İlerletikçe yeni görevler geliyor. Click to expand... yanlız senaryo bitti çar benm ama hala devam ediyo Click to expand... Tüm dünyayı fethetmen lazım
RuthLeSs44 Banned Apr 20, 2014 #7 colombos said: RuthLeSs44 said: incili arwa said: RuthLeSs44 said: arkadaşım ben normal nativede bitirdim görev kalmıyo bu wfas enhanced mod ondan bug mu diye sordum Click to expand... Görev devamı gibi düşün.İlerletikçe yeni görevler geliyor. Click to expand... yanlız senaryo bitti çar benm ama hala devam ediyo Click to expand... Tüm dünyayı fethetmen lazım Click to expand... anladım konuyu kilitleyebilirim
colombos said: RuthLeSs44 said: incili arwa said: RuthLeSs44 said: arkadaşım ben normal nativede bitirdim görev kalmıyo bu wfas enhanced mod ondan bug mu diye sordum Click to expand... Görev devamı gibi düşün.İlerletikçe yeni görevler geliyor. Click to expand... yanlız senaryo bitti çar benm ama hala devam ediyo Click to expand... Tüm dünyayı fethetmen lazım Click to expand... anladım konuyu kilitleyebilirim
nordik ibo Apr 22, 2014 #8 tüm avrupayı fethedeceksin ardından oyunun sonu geliyor ve devam edemiyorsun