Böyle birşey olamaz :D

• Thread starter Thread starter SultanErenHan
  • Start date Start date

Users who are viewing this thread

SultanErenHan

Arkadaşlar Lehistanlılar kalemi fethetmeye çalışıyorlardı.
Çok fazlaydılar. 1400 kişi vardı. Bu kadar çok kişinin saldırmasının sebebini kalemde 50 kişinin olması ve yerin Lublin olmasına bağlıyorum.
(Yani kalem Lehlerin bölgesinin içinde.)
Kuşatmaya katılan bir lordun yanına gittim ve teslim ol yada geber dedim.Adamla savaşa giriştik.
Ama diğer Leh lordları benim yanıma katıldılar :D
Ve çok kolay kazandık.
(Bir düşüncem var o da şu:Galiba diğer lordlarla aram iyi olmuş olabilir.Ama bakmadım ilişki seviyelerine.)

Thehealer said:
İslamGirayHan said:
Vay be seninkide şans iyisin. :D
Bence Kesin hile :D
Veya Lehler sen Kırımlardansan itifaklık yapmak için böyle bişi yapmış olabilir.
Ben hile kullanmadım ama bug olabilir.
Bu oyunda çok bug var.

Bug'tan çok Lehler bana bir görev vermişti.Lehlere lord bul diye.Ama ben Kırım Hanlığından'dım. Yani Eğer onların düşmanyla ,düşmansan bug değildir bence :D ...

Onların görevini yapmadım
Kırım lorduyum onlarla düşmanız

Bug. açık ve net. Tıpkı Sığır sürülerinin savaşması gibi. (Yanınızda sığır olsun. Dalın bir şeye ve olacakları seyredin)

maalesef wfas ta böyle bir sorun var eğer mareşalsen ister dostun olsun ister düşmanın olsun ister sığır sürüsü olsun senin tarafında savaşa katılıyor  başka bir sıkıntı daha var eğer mareşal değilsen ve düşman krallığın mareşaliyle savaşacaksan etrafındaki bütün lordlar ister dost olsun ister düşman olsun ister sığır sürüsü olsun düşman tarafında savaşa katılıyor

Back
Top Bottom