Bölüme Giremiyorum

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Muachh

Arkaadaşlar Call Of Duty Black Ops 2 oyununu açıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor. Sonra silahları falan ayarlıyorum ancak en sonunda bölüme girmeye çalışıyorum ancak olmuyor. Lenovo G570 marka leptop kullanıyorum. Enter tuşu çalışmıyordu. KeyExtender programı ile Enter tuşunu NumEnter ile değiştirdim. Ancak yine olmuyordu. Sonra x360_ce programını kullanarak Joystick ile denedim. Yine en sonuna kadar geldim (joystick kullanarak) ancak yine ilerleyemedim. Lütfen yardım Edin. Win 8 kullanıcısıyım bütün uyumluluk modlarını denedim ancak yine olmadı. YARDIMMM!!!!!!!!!!
NOT= Harici klavye ile denedim yine olmadı.

Sultan Alparslan said:
Neyden bahsediyorsun sen kardeşim?
oyunu açıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor. Sonra silahları falan ayarlıyorum ancak en sonunda bölüme girmeye çalışıyorum ancak olmuyor. Lenovo G570 marka leptop kullanıyorum. Enter tuşu çalışmıyordu. KeyExtender programı ile Enter tuşunu NumEnter ile değiştirdim. Ancak yine olmuyordu. Sonra x360_ce programını kullanarak Joystick ile denedim. Yine en sonuna kadar geldim (joystick kullanarak) ancak yine ilerleyemedim. Lütfen yardım Edin. Win 8 kullanıcısıyım bütün uyumluluk modlarını denedim ancak yine olmadı. YARDIMMM!!!!!!!!!!
NOT= Harici klavye ile denedim yine olmadı.
ÇOK PARDON OYUNU YAZMAYI UNUTMUŞUM OYUN Call of Duty Black Ops 2

Sorunu Çözdüm arkadaşlar. Harici Klavye bozukmuş yenisini aldım düzeldi Konu Kilit.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom