BÖRÜ

Users who are viewing this thread

Benim gazla çalışan bir bünyem olmadığı için bu tarz milli damara oynayan çalışmaları pek sevemiyorum. Ama Börü baya baya kaliteli bir iş. Her bölümünü izledim. Sinema filmine de gideceğim. Ama hâlâ diyorum yani Kaya rolü yerine odun oynatsanız daha iyi oyunculuk yapardı. :razz:
Tolga rolünü oynayan Can Nergis'e çok acıyorum şu an. Bütün sosyal medya profillerindeki yorumlarını tahmin bile edemiyorum şimdi. :lol:

Ya arda valla çok boş yapıyorsun birader, anladık vatanla milletle çok alakan yokta bunu sürekli dile getirip durman seni cool veya aydın, mantıklı birisi yapmıyor. Hatta tavsiyem bu yapımı takip etmemen, zira yapımcı aynı zamanda yönetmen ve yapım ekibi sıkı milliyetçi ve Atatürkçü, mazallah prim yapıp para kazanırlar sen sinemaya gidersen. Bu kafadaysan diziyi de anlattığıyı öykü için değil Türkiye standartının üstündeki aksiyon sahneleri için izlemişsindir zaten.

9 sayfalık konuda 4 iletisi var ve sadece ikisinde söylemiş bunu ? Sen neden yükseliyorsun ? Finali izleyip gaza mı geldin oğlum alooo kendine gel.

M.ArdA said:
Benim gazla çalışan bir bünyem olmadığı için...
Arkadaşlar ikinizi de seviyorum, tartışmaya gerek yok. Ben Arda'nın ne demek istediğini anladım ancak aklındakileri tam anlamıyla yazıya geçiremedi bence. Şu alıntı hoş durmuyor ama biliyorum öyle demek istemedin ?

M.ArdA said:
Benim gazla çalışan bir bünyem olmadığı için bu tarz milli damara oynayan çalışmaları pek sevemiyorum. Ama Börü baya baya kaliteli bir iş. Her bölümünü izledim. Sinema filmine de gideceğim. Ama hâlâ diyorum yani Kaya rolü yerine odun oynatsanız daha iyi oyunculuk yapardı. :razz:

Seni gidi sürekli cool ve aydın gözükmeye çalışan, mantıklı görünmeye çalışan seni.

"6. Bölüm spoiler"
Plaza sahneleri çok kötüydü. Klişelerle doluydu. Dizinin bir bölümü ile diğer bölümü arasında uçuk bir bağ vardı. Son bolumun 2. Periyotu güzeldi bir tek. Ters köşe olduk. Arada verilen mesajlar da yerindeydi. Filmi merakla bekliyoruz.

Ben anlamadım bu tanıtımı. Eski dönem filmleri mi çekecek abimiz ?

Bide bu mevzu için yeni konu açsanız iyi olur sanki.

Son Excellence Monsieur Sly said:
Ben anlamadım bu tanıtımı. Eski dönem filmleri mi çekecek abimiz ?

Bide bu mevzu için yeni konu açsanız iyi olur sanki.
Evet Göktürk'leri çekecek 3 seri şeklinde ortada daha elle tutulur bir şey olmadı için gerek yok bence.

Lan spoiler içine alın şöyle şeyleri ya. Ekranın yarışını kaplıyor mobilde hdhdhd

Back
Top Bottom