[trp_kilicarslan, "start", [(neg|check_quest_active,"qst_kale"),(neg|check_quest_finished,"qst_kale")], "merhaba","konusma",[]],
[trp_kilicarslan|plyr, "konusma", [], "benim icin gorevin varmi?","chatcellat",[]],
[trp_kilicarslan|plyr, "konusma", [], "yokbisey","close_window",[]],
[trp_kilicarslan, "chatcellat", [], "caka bey icin cellat ariyorum sen olabilirmisin?","chatcellatiki",[]],
[trp_kilicarslan|plyr, "chatcellatiki", [], "olabilirim ve kalesini alabilirim.","chatcellatuc",[]],
[trp_kilicarslan, "chatcellatiki", [], "kusura bakma.","close_window",[]],
[trp_kilicarslan, "chatcellatuc", [(neg|check_quest_active,"qst_kale"),(neg|check_quest_finished,"qst_kale")]], "guzel simdi git ve kalayi ala al ele gecir ve onu oldur.","close_window",
[
(setup_quest_text, "qst_kale"),
(str_store_party_name_link, s14, "p_town_12"),
(str_store_string, s14, "str_kale_alip_gel"),
(quest_set_slot, "qst_kale", slot_quest_expiration_days, 30),
(call_script,"script_start_quest","qst_kale","trp_kilicarslan"),]],
[trp_kilicarslan, "start", [(check_quest_active,"qst_kale"),(party_slot_eq, "p_town_12", slot_town_lord, "trp_player")], "Kaleyi almissin.","basladik",[]],
[trp_kilicarslan|plyr, "basladik", [], "Evet, aldim.","bitti",[]],
[trp_kilicarslan, "bitti", [], "Tebrikler.","close_window",[(call_script, "script_end_quest", "qst_kale"),(add_xp_as_reward,1000)]],
[trp_kilicarslan, "start", [(check_quest_finished,"qst_kale")], "Selam.","papatya34",[]],
[trp_kilicarslan|plyr, "papatya34", [], "Selam.","close_window",[]],[Spoiler/] bu kodumda unexpect indent hatası alıyorum neden?