Ayak Fetişi / Ayak Platformu

Ayak Fetişi Misiniz?

• Evet

Votes: 37 22.4%
  • Hayır

Votes: 65 39.4%
  • Ucundan

Votes: 44 26.7%
  • Emin değilim

Votes: 23 13.9%
  • Ben her türlü fanteziye açığım :D

Votes: 52 31.5%

• Total voters
    165

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

bpuser

Sergeant at Arms
Benim de ayaklara ilgim var fakat fetiş derecesinde değil. Forumda illa ki vardır ayak fetişleri açılmadığına şaşırdım ilgili bir konu.

Fetişistler hakkında düşünceleriniz nedir?

images

Ne düşünelim ki, mesela benim ayağa karşı hiçbir cinsel ilgim olmadığı için pek birşey diyemem ama bana göre abes kaçıyor bu, döt var meme var yahu.

Zaten fetiş, cinsel organlar dışında kişide cinsel arzu uyandıran şeylerdir. Sadomazo da bir fetiş. Bazıları da tül çorap fetişidir çok sever yani.

O değil de konu çok uçuk lan. :sad: Bu forum buna hazır değil. Neyse kilit yer zaten.

Bende de var, öyle fetişler varki bu onların yanında gayet masum yani :grin:

Inanch-Bilge said:
bende de var memeden ve popodan çok daha fazla etkileniyorum ayaktan.Gerçi kültürümüzde çokça bulunuyor bu fetiş

Ayağa tuz sürülüp keçiye yalatmak da fetiş sayılır mı peki? Kendi ayağına fetiş  :shock: :shock:

colombos said:
Inanch-Bilge said:
bende de var memeden ve popodan çok daha fazla etkileniyorum ayaktan.Gerçi kültürümüzde çokça bulunuyor bu fetiş
Asya kökenli olması muhtemel. Moğollar büyük ayaklı kadınların iyi bir eş adayı olduğunu düşünürken Çinliler ayak parmaklarını geriye doğru itip sararak ayaklarını küçültmek isterlermiş. Küçük ayaklı olan kadınların daha çekici olduğunu düşünürlermiş.
fc42ac9c56-1.jpg

Onların ki ayağa olan özel cinsel ilgiden değil galiba, bu hani balık etli kadın iyi eş olur tarzı birşey herhalde :smile:

Evet ama fetiş hissinin kaynağının, bu tarz çekici gösterdiği algısının kültürlerde yeri olmasıyla bağlantılı olabilir diyorum.

Ben sanki hafif bi sadomazo hissiyatla kadının en aşağı, en ezilen yeri ayakları olduğu için ilgi duyulduğu ile ilgili birşeyler okumuştum, ama her ayak fetişistinde sadomazo yok tabi :smile:

ayak fetişisti :smile: Böyle adamlar var ya 2 saat sadece karının ayağıyla oynuyor. Çocukluk döneminde ayaklar arasında çok geziyorsa ayak fetişisti olur büyük ihtimale. Bi arkadaşımın çok ciddi çorap fantezisi vardı. Biraz sohbet ettiğimizde çocukken siyah çorap giyen kadınlar arasında büyüdüğü anlatırdı.. böyle şeyler var. tamamiyle çocukluk dönemimizdeki yaşadığımız olaylarla böyle fantezi çeşitleri oluşuyor

Madem konu açıldı fena fileli çorap fantezim vardır. Aslında o kadar değil ama yine de cinsel arzularımı uyardığı bir gerçek.

Cinsellik fantezileri sanırım çocuklukta şekilleniyormuş diye bir şey ben de duymuştum. Küçükken bir kadın tarafından poposuna şaplak yemekk ileride mazoşist fetişlere yol açabiliyormuş mesela.

Ha bir de:
Bu konu da yakın zamanda dine bağlanmazsa ben de bir şey bilmiyorum.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom