Avril Lavigne Platformu

Users who are viewing this thread

1jOgyY.png
Avril Lavigne Kimdir?
27 Eylül 1984 Kanada doğumludur. Asıl adı Avril Ramona Lavigne'dir. Hem oyuncu hem şarkıcı olan Lavigne, kariyerinde bir sürü başarıya imza atmıştır. Şarkıcılık hayatına 1998 de bir şarkı yarışması kazanarak başlamıştır. Lavigne'in ilk filmi olan Over The Hedge'de seslendirme yapmıştır. İlk albümü ise 2002 yılında çıkarttığı Let Go albümüdür. Under My Skin ve The Best Damnd Thing albümü ise Billboard 200 listesinde başı çekmiştir.

qgt75.png

Albümleri
  • Let Go
  • Under My Skin
  • The Best Damn Thing
  • Goodbye Lullaby
  • Avril Lavigne

[td]
qgt75.png

[td][size=18pt]Filmleri

• The Flock
  • Over the Hedge
  • Fast Food Nation
  • Going the Distance
  • Sabrina, the Teenage Witch
  • Alice In Wonderland

[td]
qgt75.png

[/td]

[td][size=18pt]Şarkıları

• 17
  • 4 Real
  • Alice
  • Alone
  • Black Star
  • *****in' Summer
  • Complicated
  • Darlin
  • Don't Tell Me
  • Everybody Hurts
  • Fall to Pieces
  • Forgotten
  • Girlfriend
  • Give You What You Like
  • Goodbye
  • He Wasn't
  • Hello Heartache
  • Hello Kitty
  • Heres To Never Growng Up
[/td]

[td]
qgt75.png

[/td]

[td][size=18pt]Şarkıları

• Hot
  • How You Remind Me
  • I Can Do Better
  • I Love You
  • I Miss You Slipped Away
  • I Will Be
  • I'm With You
  • Innocence
  • Keep Holding On
  • Knocking Heavens Door
  • Let Go
  • Let Me Go
  • Losing Grip
  • Mobile
  • My Happy Ending
  • My World
  • Naked
  • Nobody's Home
  • Not Enoughe
[/td]

[td]
qgt75.png

[/td]
[td][size=18pt]Şarkıları

[size=12pt]
  • Push
  • Remember When
  • Rock n Roll
  • Sk8er Boi
  • Smile
  • Stop Standing There
  • The Best Damn Thing
  • Things I'll Never Say
  • Together
  • Tomorrow You Didn'
  • Too Much To Ask
  • Unwanted
  • What The Hell
  • When Your Gone
  • Who Knows
  • Wihs You Were Here
  • Wont Let You Go
[/td]

[/td]

[/td]​

Konuya girerken dedim deli paşa sonunda açmış konusunu onu göremeyince hayal kırıklığına uğradım :grin:
Çok hayranı sayılmam ama var severek dinlediğim bir kaç şarkısı :smile:

Son albümü pek beğenmedim açıkcası. Here's to Never Growing Up ve Rock n Roll dışındakileri beğenmedim. Goodbye Lullaby'de tarzından uzaklaşıyor diye eleştirilmişti. Bu albümle eski tarzına dönmeye çalışmış ama ben beğenmedim. Hala eski şarkılarını dinlerim. Ama yeni albümden bu iki şarkı dışındakileri dinlemiyorum.

Deli Paşa said:
Son albümü pek beğenmedim açıkcası. Here's to Never Growing Up ve Rock n Roll dışındakileri beğenmedim. Goodbye Lullaby'de tarzından uzaklaşıyor diye eleştirilmişti. Bu albümle eski tarzına dönmeye çalışmış ama ben beğenmedim. Hala eski şarkılarını dinlerim. Ama yeni albümden bu iki şarkı dışındakileri dinlemiyorum.
Katılıyorum. Son şarkısı olan Hello Kity'i hiç beğenmedim. Sıklıkla dinlediğim şarkıları Sk8erBoi, Alone, Complicated ve Don't Tell Me. Bunlar da çok eski şarkılar.

Benim favoriler de Complicated,Darlin,*****in' Summer,Let Me Go,Rock n Roll,Unwanted,Why,Together,I'm With You,Things I'll Never Say,Smile,Push,Nobody's Home,My World,Naked,My Happy Ending ve Keep Holding On.Fazla oldu ama hepsini dinliyorum hala eski olmalarına rağmen  :smile:

Yorumları alalım, şarkı nasıl? Bence çok kötü :sad:. Hiç beklemezdim Avril'dan böyle bir şarkı. Dava açmış Japonlar şarkıya :lol:.

Samdomanld said:
Yorumları alalım, şarkı nasıl? Bence çok kötü :sad:. Hiç beklemezdim Avril'dan böyle bir şarkı. Dava açmış Japonlar şarkıya :lol:.

O dansçı kızların yüz ifadesi şarkı hakkında nasıl düşündüklerini özetler niteliğinde. :sad:

Samdomanld said:

Yapacağın klibi ...... Saç kesimine ...... Bu ne beğ git ninni söyle. Ama çok gösel bir insan.

Back
Top Bottom