Users who are viewing this thread

Bu söylediklerin mantıklı,peki ya konu Büyük Savaş mı yoksa Savaş'tan sonrası mı?

Açıkcası bende o kadar bilmiyorum,zaten 4 avatarın adını biliyorum;Roku,Kyoshi,Aang ve Yangchen.
  Spoiler mpoiler anlamadan anlatıyorum
Kyoshi;Kadın.En uzun yaşayan ve en iri avatar.Toprak bükücü.Tüm Dünya'yı fethetmeyi planlayan Chin ile savaşıp,O'nu öldürür ve Kyoshi Adası'nı ana kıtadan ayırır.
Roku;Savaş'ı başlatan Sozin'in en iyi arkadaşı.Ateşbükücüdür.Savaşın başlangıcını tahmin etmiş,Sozin'in gözünü korkutmuştur.Yaşadığı adadaki volkanın patlaması sonucu ölmüştür.
Yangchen:Hava bükücü ve kadın,başka bir şey bilmiyorum.
  Aang'i zaten biliyorsun.
  Tarihten başka konularda da yardımcı olabilirim,PM atışalım :wink:

Neyse ki çalışmalarımızın bir kısmı 960 modül programına uyuyor.Hepsi boşa gitmedi.Su atış şeklini, Katarayı Sokkayı ve kabileyi ekledik. ekledik.Toprak yarılandı.Güzel çalışmalar olacak.Toprak krallığı için tank ekleyeceğimde onların araba şeklinde olan.Özel grafik lazım.

Bir dakika ''tank'' dediğin şey Teo ve babasının icatları mı?Bana sorarsan asıl tank Ateş Ulusu'nda.

Calradianın bilgesi said:
Neyse ki çalışmalarımızın bir kısmı 960 modül programına uyuyor.Hepsi boşa gitmedi.Su atış şeklini, Katarayı Sokkayı ve kabileyi ekledik. ekledik.Toprak yarılandı.Güzel çalışmalar olacak.Toprak krallığı için tank ekleyeceğimde onların araba şeklinde olan.Özel grafik lazım.

şunları koyda bir görelim bakalım yalanmı gerçekmi, buarada size tank ,  balon  , giysi yapabilirim . resimlerini ver yeter  :wink:

Sana bir yalanım mı olacak?Katara ile Sokka bende.Ama Maplar ve su atış şekli diğer arkadaşlarımın bilgisayarında.Bir tane arkadaşımın bilgisayarı var, onu ana bilgisayar olarak kullanıyoruz.Hepsinin olduğu tek yer orası.Ama istiyebilirim çalışmaları.Bu arada Nemerius Katara ile Sokka'nın hangi dosyasını göstereyim?Yüz, yetenek, başlangıç envanteri?Ha bu arada büyü atma şekilleri pek güzel olmadı.Curtain of Firedakinin az şekil verilmişi.

nemeruis said:
şunları koyda bir görelim bakalım yalanmı gerçekmi, buarada size tank ,  balon  , giysi yapabilirim . resimlerini ver yeter  :wink:

bak nediyorum ben; böyle bir mod hoşuma gider ama hiç birşey sunmamışsın .Mesela nerde modellerin ssleri Kataranın su torbası sokkanın topuzu gibi .yardım edeceğim  diyorum ama sen bilirsin zorla değil.Bide dosyanın neyini göstercen anlamadım troops.py imi

Back
Top Bottom