Attack on Titan - 2013'e Damga Vuran Anime

Users who are viewing this thread

|GladiatoR| said:
Bitti 22 bölümde. 2 günde bitirdim tüm bölümlerini :grin:
Fikrimi ortaya atıyorum. O dev kız annie ! ( Hani şu çok iyi dövüşen sarışın burnu uzun kız )

lorddarknes said:
Anime gerçekten süper , 2 günde 22 bölüm gitti dişi titan anniemi yoksa  :shock:

Yaa ben daha önce söylemiştim ! Neyse yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Bence yeni bölüm çok heycanlı olmayacak gibi biraz ara bölüm gibisinden.

Ara bölüm değil. Hikayeye uygun gidecek, Dişi Titan'ın kimliğiydi, aldıkları önlemlerdi; planlardı vs. Erwin ve o kaçık gözlüklü olmasa bi halta yaramayacak bunlar.

O değil bir insanın evinin bodrum katında gizli bi yer olcakta girmiyecek ! Saniye dayanamam çilingir çağırırım girerim o odaya :grin:
Ayrıca sizce bu büyük devle zırhlı dev kim olabilir ? Hiç tahmin yürütülmez gerçi. Daha doğrusu içinde birileri var mıdır ?

Daha önceden de söylemiştim, Dişi Titan'ın body painti başka hiçbir titanda yok. Umarım birşey olmaz sevdiğime :sad:

Zırhlı titan da karizma da bana Iron Man'i andırdığından çok sevmiyorum.

Mangayı okumuş biri olarak diyorum ki sonraki bölümde güzel şeyler olacak :grin:

EDİT: Arkadaş şimdi söyledi Death Note ile Attack On Titan'ı aynı kişi yazmış. Death Note da en beğendiğim animelerdendi (bir ara saçmalıyor gibi olmuştu ama sonra gene eski haline döndü, finali de çok beğendim)

Manga aylık çıkıyor. Ekim'in ilk haftası çıkar herhalde.

Edit: Anime'nin raw bölümü çıkmış. Dediğim gibi en hızlı çevirisi çıkan anime bu herhalde. Sabaha Türkçesi çıkmış olur. Bölümü izledim; aksiyonun başladığı yerde bitirmişler ve daha önce söylediğim gibi yine; Mikasa'nın psikopata bağladığı sahneler süper oluyor animede.

Eren'in aptallığı ise animede daha net olarak görünüyor. Tereddüt ediyor; neymiş sözde devlerin kökünü kurutacakmış birde; bu kafayla şimdiye çoktan ölürdü bu da Mikasa sağolsun işte.

argon45 said:
Manga aylık çıkıyor. Ekim'in ilk haftası çıkar herhalde.

Edit: Anime'nin raw bölümü çıkmış. Dediğim gibi en hızlı çevirisi çıkan anime bu herhalde. Sabaha Türkçesi çıkmış olur. Bölümü izledim; aksiyonun başladığı yerde bitirmişler ve daha önce söylediğim gibi yine; Mikasa'nın psikopata bağladığı sahneler süper oluyor animede.

Eren'in aptallığı ise animede daha net olarak görünüyor. Tereddüt ediyor; neymiş sözde devlerin kökünü kurutacakmış birde; bu kafayla şimdiye çoktan ölürdü bu da Mikasa sağolsun işte.

Ama Eren'de küçükken yapmış büyük fedakarlığı yani :grin: Bi zahmet bağlasın biraz piskopata :grin:
Ama ben Kaptan Levi'nin dişi deve saldırdığı yer kadar psikopat sahne görmedim lan :grin:
Paramparça eti 2 dakika da :grin:

episode 23 ingilizce altyazılı olarak çıkmıştır

http://www.attack-on-titan.com/2013/09/attack-on-titan-episode-23.html

EDİT: Gene en heycanlı yerinde bırakmışlar. Nefret ediyorum bunu yapmalarından. Keşke bir bölüm 40dk falan olsaydı.

EDİT2:

Bu arkadaşı da yeni buldum, attack on titan ile ilgili her videosunu izledim, hoşuma gitti. Siz de takip edebilirsiniz.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLHkQ6ZmUH4vw5tgM1n1NhiEbrLnn9v9MS

Türkçe Altyazılı 23. Bölümü buldum. Galiba reklam olur diye atmıyorum linki isteyene özelden veririm.

Edit: İzledim lan o bölüm orda kesilir mi laan ! En heycanlı yerinde bitti :cry: Armin'in de buradan ne kadar zeki olduğunu anlamış olduk  :cool:

Güncel bölüm içeriklerini de spoiler'a alırsanız iyi olur beyler. Henüz o bölümü izlememiş kişiler için süpriz içerik vermeyelim

Misal
Bu haftaki 23. bölüm
ne bölümdü be şu oldu şöyleydi bu öyleydi iyi heyecanlı

Ben de yeni izleyecem ayrıca. :razz: Bütün gün uyuyordum.

Edit: Btw,
aykans90 said:
episode 23 ingilizce altyazılı olarak çıkmıştır

http://www.attack-on-titan.com/2013/09/attack-on-titan-episode-23.html
Burası bir blog sayfası. Dolayısıyla telif olayları yine geçerli. İsimden dolayı yanlış anlaşılma olmasın yani.

Edit2: 23.bölüm
sqw9u.jpg
Beklediğimden daha hızlı gelişti olaylar. Annie zeki kız. En başında fark etti demek ki. Daha yüzüğü takarken ne için kullanacağını tahmin etmiştim. Yalnız şimdi çok daha zeki olması gerekiyor. Şehrin içinde bir titan belirdi. Keşif birliği de orada polisler de. Bir karışıklık yaratıp saklanması muhtemel. Dönüşmeden önceki o kadınsı hali çok tatlıydı yalnız. Annie bile şirin olabiliyormuş. :razz:

Şirin olsa kaç yazar yahu; caninin teki. Belki daha olayların arkasında neler olduğunu, niye böyle yaptıklarını bilmiyoruz ama ne sebep olursa olsun alayının ölmesi lazım yakında. Bu ilk olmayacak emin olun.

Beyler dikkat ettiniz mi bilmiyorum fakat Annie "Bir savaşçı olarak başarısız oldum." diyor. Bu da titanlar arasında bir örgüt yada bir rütbe sistemi olabileceğini aklıma getiriyor benim. Annie'nin amacı neydi ? Eren'i yakalamak. Demek ki titanların öncelikli amacı Eren'i yakalamak, fakat bunu neden istiyorlar, yakaladıklarında ne yapacaklar, orası belirsiz.

Annienin babasına dikkat çekerim. Sadece sesini duyabildik. Çalıştığı yer de ormandı. Buradan belki de muazzam devin babası olma ihtimalini çıkartabiliriz. Ya da başka titan shifterlardan birisi olabilir.

Ayrıca son bölümde Annie'nin Eren'in kafasını nasıl kestiğini görmüş olduk. Arkasını dönüp bir tekme savuruyor ve o sırada bacağını kristalleştiriyor, bu sayede keskin bir kılıç gibi kesebiliyor.

Emin değilim tabii öyle yaptığından, ama bölümün başlarında o mankene öyle bir tekme savuruyordu sanırım, dur bir daha bakayım :grin:

O konuda eren über hödük. Anca bağırıp yumruk atıyor. Hayvani bir gücü var ama kullanmayı bilmiyor. Aslında bazen keşke levi ereni annienin ağzından kurtarmasaydı diyorum. Belki annie bir iki birşey öğretirdi. :sad:

peki bu annie devken eren'i öldürmediğine göre ve ereni kaptırınca ağladığına göre erenle ne yapmayı planlıyordu çok merak ettim.

Back
Top Bottom