Attack on Titan - 2013'e Damga Vuran Anime

Users who are viewing this thread

Ayrı konu açmak epey ilgi çekmiş, anime konusunda bolca bahsedilen bir anime oysa. Neyse, güzeldir Shingeki; ikinci sezonu olacaktır yüksek ihtimal.

Tam sezonluk Anime olduğu için seneye aynı vakitlerde gelir diye düşünüyorum.

Konuyu açma sebebim artık büyük bir hayran kitlesi olması ve beraberindeki şeylerden dolayı. Sao konusunu açtığımda 5 bölüm çıkmıştı henüz. Bu ondan daha fazla hak ediyor konuyu. O yüzden bir ayrıcalık yaptım.

Ubsilon Xeforian Cioss said:
Koreliler duysa sesimizi. 5-6 ayda bir kıçıkırık mmo yapacaklarına şöyle birşey yapsalar. Ama halihazırda 4 oyunu gelecek. Bakalım bekliyoruz.
Korelilerden Caponların yaptığı bir animeyi oyuna dönüştürmelerini mi istiyorsun :grin: Neyin kafası diye sorsam?  :smile:

Artık çok kardeş takılıyorlar öyle deme. Adam koreli mangaka. Manwha çiziyor yani. Onlarda öyle. Alıyor japonlara veriyor stüdyoya. Iç kore değil de çinli firmalar deseydik o tamamen ayrı.

Bitti 22 bölümde. 2 günde bitirdim tüm bölümlerini :grin:
Fikrimi ortaya atıyorum. O dev kız annie ! ( Hani şu çok iyi dövüşen sarışın burnu uzun kız )

|GladiatoR| said:
Bitti 22 bölümde.2 dünde bitirdim tüm bölümlerini :grin:
Fikrimi ortaya atıyorum. O dev kız annie ! ( Hani şu çok iyi dövüşen sarışın burnu uzun kız )
Tespitte sıkıntı yok. Bence de o. Görünüşü, amacı, tavırları.

Bu arada, spoiler muhabbetine ufak bir detay katayım diyorum. Buradaki muhabbet tamamen animeye yönelik olacak. Manga muhabbetini özelden sürdürebilirsiniz.

5 bölüm izle, sonra neren yanıyo neren tutuşuyo konuşuruz. :razz:

Edit: Yalnız fazla kan, vahşet, ölüm ve umutsuzluk var. Ağır gelebilir yani dikkat et.

Aşağıdaki video animenin ilk bölümünden bir sahnedir. İzlemeden önce bilginiz olsun. Mideniz kaldırıyorsa bakarsınız.

Edit2: Bunu da animede neler var görün diye koyuyorum. Spoiler içerik var haberiniz olsun. Şimdi izleyince bir kere daha tüylerim diken diken oldu lan. brrr. -.-

Neden en kaliteli animeleri hep bu Siyos kardeşimiz buluyo. Arada kıskanıyorum seni. Tüm her yeri dolaştım, tek kaliteli echii bulamadım. Bir ara bana bir echii serisi de önerirsin artık.

Anime epey güzel gözüktü. Ama umarım az romantizm ve entrika vardır. Yoksa sırf aksiyon olması pek ilgi çekici olmaz.  :smile:

hobeto13 said:
Neden en kaliteli animeleri hep bu Siyos kardeşimiz buluyo. Arada kıskanıyorum seni. Tüm her yeri dolaştım, tek kaliteli echii bulamadım. Bir ara bana bir echii serisi de önerirsin artık.

Anime epey güzel gözüktü. Ama umarım az romantizm ve entrika vardır. Yoksa sırf aksiyon olması pek ilgi çekici olmaz.  :smile:

Bu anime romantizm barındırmıyor pek. Daha çok aksiyon, dram tarzı bir anime. Sen diğer konuya gel, orada önerdiğim çok ecchi ve romantizm animesi var benim.

Bence bu animenin esas güzel bölümleri 15-18'den sonra başlıyor. Şuana kadarki en iyi bölüm de 21. bölüm bence. 4 defa baştan izledim, arada hala izliyorum o bölümü :grin:

EDİT: Şimdi Google'a "shingeki no kyojin BEST episode" yazdım ve 21. bölüm reactionları çıktı :grin:

|GladiatoR| said:
Çok soru soruyorum ama Türkçe altyazı olarak ne zaman yayınlarlar ?

Çıktığı gün Türkçesi de çıkıyor genelde, en hızlı çevirisi çıkan anime bu galiba daha önce dediğim gibi.

Manga'ya hiç girmeyin bencede burada; acayip olaylar dönüyor; öyle ekrana bakarsınız boş boş.

Back
Top Bottom