Attack on Titan - 2013'e Damga Vuran Anime

Users who are viewing this thread

Şimdi baktım da bayağı gelişmiş cidden. Ama kasma var bende. Eski kaplamasız hlinde çok akıcıydı. Bayağı karakter, harita, ayar eklemişler vay anasını. :grin:

Dün mangayı okudum ben güncele kadar, işler biraz karışmış ya.

Titanlardan çok insanlar sorun olmaya başlamış anlaşılan. Levi'nin öğretmeni gibi birisi var, onla kapışcak Levi. Eski hayatında bir haydut olduğu söylenmişti, o zamanlardan tanıyordu herhalde.

Oyunu çok güzel yalnız. ''Duvarın Dışında''  haritası çok güzel. Atın uçması hoş değil ama düzeltirler. Çok uçmuyor ya neyse.

Bu arada ne zaman başlayacak ?

Klai said:
Oyunu çok güzel yalnız. ''Duvarın Dışında''  haritası çok güzel. Atın uçması hoş değil ama düzeltirler. Çok uçmuyor ya neyse.

Bu arada ne zaman başlayacak ?

2015'in ilkbahar aylarında başlayacak diye biliyorum.

Tek sezon 25 bölüm. Devam sezonu henüz gelmedi fakat geleceğine kesin gözüyle bakıyoruz. Yukarda gördüğün gibi live action filmi gelecek yakında. Ayrıca mangası hala devam ediyor.

Animesini izle, sezon finali yaptığı yerden mangasına başlar devam edersin.

Yalnız aynı anda uzun serilerin animelerini, mangalarını izliyorsun zaten hepsini birbirine karıştırmanı önermem.

Kierra said:
-
özledim.

Bayağı amatör işi olmuş bu AMV.

Şu ikisi biraz daha profesyonel işi, hoşuna gidebilir belki:

Unutmadan ekleyeyim. 2. sezon 2016'da gelecek. Kış mı gelir, yaz mı gelir daha belli değil ama.
http://myanimelist.net/anime/25777/Shingeki_no_Kyojin_2nd_Season

editing'i değil de şarkısı ve female titan sahneleri yüzünden seviyorum attığımı :grin:

ayrıca çok sevdiğim AMV'yi "aşırı amatör ama bu yeaaaaa" diyip itin ağzına sokmasan iyidi :/

Kierra said:
editing'i değil de şarkısı ve female titan sahneleri yüzünden seviyorum attığımı :grin:

ayrıca çok sevdiğim AMV'yi "aşırı amatör ama bu yeaaaaa" diyip itin ağzına sokmasan iyidi :/

Sevmene bir şey demedim, sadece aşırı amatörce yapılmış bir AMV dedim. Hani kötülemek için söylemiyorum, cidden öyle. Şarkıya ya da yapan lafım yok da AMV'yi yapan kişiye bile sorsan amatörce olduğunu kabul eder. AMV yapan biri olarak söylüyorum bunu.

Yeni başlayanların genel olarak yaptığı 3 hatadan 2'sini yapmış bu arkadaş.

-Genel olarak müzik ile sahne arasında bağlantı bulunmaması.

-AMV ile alakasız altyazılar bulunması. Daha doğrusu kullandığı bölümlerdeki altyazıyı silmemesi.

Genel olarak yapılan 3. hata ise seste kimsenin konuşmamasına rağmen ağız oynatılan sahnelerin kullanılması ki yapanın hakkını vereyim, estetik zevki varmış. En sık karşılaşılan hata bu oluyor genelde.

Şimdi manga gerideyken, anime 1.sezonu yeni bitirmişken yazdıklarımıza, konuştuklarımıza bakıyorum da, "so young, so naive" diyesim geliyor :lol:

Zamanında herkesin pek bayılarak izlediği, ekstra konu açılmaya layik görülmüş bu animenin şimdi anime/manga konusunda "tipik bir shounen ayrıca çizimleri de hep aynı" diyerek itin bir tarafına sokulması da üzücü bir durum aynı zamanda :sad:

Sezon 3 çıkınca bu konudan devam etmeyi planlıyorum ben, o yüzden ufaktan bir hortlatayım dedim.

Back
Top Bottom