Atlar

Users who are viewing this thread

e.PFeaR

Regular
Daha Önceden Yapılan Önerileri İnceledim Fakat Bu Konuyla İlgili Hiçbirşey Gözüme Çarpmadı (Belkide Ben Göremedim)

Bence Atımızı Aldıktan Sonra Ona Bir İsim Koyabilelim Ve Onuda Kendimiz Gibi Zırhlarla Donatabilelim Onun Koşu Hızını Yorulma Zamanını Onu Eğiterek Değiştirebilelim Derim Ben Siz Ne Diyorsunuz?

Olabilir.
Birde onların özelliklerini arttırabilsek...
Ve at alacağımız sırada ilk başta tür seçsek,İngiliz Atı,Arap Atı.
Tay falan olsa. :D

e.PFeaR said:
Daha Önceden Yapılan Önerileri İnceledim Fakat Bu Konuyla İlgili Hiçbirşey Gözüme Çarpmadı (Belkide Ben Göremedim)

Bence Atımızı Aldıktan Sonra Ona Bir İsim Koyabilelim Ve Onuda Kendimiz Gibi Zırhlarla Donatabilelim Onun Koşu Hızını Yorulma Zamanını Onu Eğiterek Değiştirebilelim Derim Ben Siz Ne Diyorsunuz?
Süper olur ama ben eşeğe binmek istiyorum  :mrgreen:

e.PFeaR said:

güzel olur. Bide ıslık özelliği olsa keşke atı biyerde bıraktıktan sonra ıslıkla çağıralım. Ayrıca oyunda atlar çok sınırlı. fazldan birkaç at daha olsa veya başka binek hayvanlarda olsa.(eşek, deve vb.)

Umarım Önerim Yetkililer Yada Mod Yapımcıları Tarafından Dikkate Alınır Eee Ne Demişler "At, Avrat, Silah" :D

::karalord:: said:
Süper olur ama ben eşeğe binmek istiyorum  :mrgreen:
Nasreddin Hoca'nın Calradialı olanı gibi birşey olur hatta eşeğe ters bineriz.Başımıza bir sarık ohh...Önüne gelene laf sok :D

Oleyy.Benim ıslık önerimi Searcy modunda ekleyecek.TAbi ben yazdım diye değil heralde aklında öyle bişey varmış

e tamam. Yukarıdaki mesajımda atların yanında eşek vb. hayvanlar olmasını ve bunları ıslıkla çağırma özelliğinin olmasını istediğimi yazmıştım. Turks modundada atları ıslıkla çağırma olacağı yazıyordu ona seviniyorum.

ridvan95 said:
e.PFeaR said:

güzel olur. Bide ıslık özelliği olsa keşke atı biyerde bıraktıktan sonra ıslıkla çağıralım. Ayrıca oyunda atlar çok sınırlı. fazldan birkaç at daha olsa veya başka binek hayvanlarda olsa.(eşek, deve vb.)
Second Age'in yapımcısından "ıslık olayını nasıl yaptığını sorabilirsiniz

ElvenSword01 said:
ridvan95 said:
e.PFeaR said:

Second Age'in yapımcısından "ıslık olayını nasıl yaptığını sorabilirsiniz
Belli zaten kodları paylaşıldı.

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,50576.0.html  Buyur arkadaşım burada var bir sürü yeni özellik var çok faydalı bir konu :wink:

Back
Top Bottom