bu dediklerini bazı modlarda görmek mümkünSparroy said:Kardeş atın yorulmasından ziyade oyun esnasında atlar arasında ki kalite ve görünüş farklılıkların daha bariz olması sağlanabilir... Yani ne biliyim sonuçta bir sürü at çeşiti var örneğin rahvan atı, bacakları daha kısadır uzun mesafeler için daha uygundur. Yada Arap atı, İngiliz atı, kızılderililerin kullandıkları mustang adındaki lekeli atlar ve bunların karakteristik özellikleri, görünüşleri, safkanlık derecesi oyuna eklenebiir. Tam anlatamadım kusura bakmayın... Yani at bindiğimiz bir atı değiştirmek istediğimizde yeni alacağımız at ile arasında ki faklılıkları açıkça hissedebilmeliyiz...
Atlar da sonuçta senin gibi birer canlı.Onların da senin old. gibi kalpleri akciğerleri ve bacakları var yani onlarda bir varık ve yorgunluktan bitkin bir hale gelince yere düşüp bayılabilirler bile.Suleiman said:atlar yorulmaz ki
hehe güzeldi gerçektende doğru söylüyorsun adamlar üstüne geliyor sen atım yoruldu biraz dinlensin diyene kadar..victor_lion said:Ne yani sawaşın ortasında adam kesmeyi bırakıpta acaba atım yorulmuşmudur diye mi düşünecem
victor_lion said:Ne yani sawaşın ortasında adam kesmeyi bırakıpta acaba atım yorulmuşmudur diye mi düşünecem bence böyle bi şeye hiç gerek yok...
Hah.Bunu düşünmeyin.Savaşın ortasında atınızı insafsızca sürün tam adamları atınızla ezmek üzere iken atınız artık daha fazla koşamayacak kadar yorulduğu için tam adamların arasına sizi fırlatığ kendiside yanınıza cansız bedeni ile uzansın ve adamlarda sizin kellenizi "dengeli savaş kılıcı" ile koparıp "kergit okları"yla delik deşik ettikten sonra "av mızrağının" ucuna takıp "praven senin,ıçamur benim"dolaştırsın.djEmRe said:hehe güzeldi gerçektende doğru söylüyorsun adamlar üstüne geliyor sen atım yoruldu biraz dinlensin diyene kadar..victor_lion said:Ne yani sawaşın ortasında adam kesmeyi bırakıpta acaba atım yorulmuşmudur diye mi düşünecem
demiş, yanlış. Atlarda da çoğu gelişmiş canlı gibi oksijen yetersizliğinde laktik asit fermantasyonu ile laktik asit oluşur ve birikir fakat çoğu atta(özellikle yarış atlarında) bunu algılamak için gereken almaçlar eksiktir veya yoktur. Biz devamlı koşarsak laktik asit almaçlarımız yüzünden yorgunluk hissederiz ve eğer çok uzun süre dinlenmezsek daha fazla kendimize zara vermemek için bayılırız. Atlar ise bunu anlamadıkları için devamlı koşar ve sonunda aşırı laktik asit birikimi sebebiyle çatlarlar.(İnşallah hatalı birşey yazmamışımdır rezil olmayalım şimdi )Suleiman said:hayır atlarda laktik asit birikmez sana yorgunluk hissini veren kaslarındaki laktik asittir atlarda ise böyle birşey yoktur bu yüzden yorulduklarını hissetmeden sürekli koşturabilirsin atların çatlaması da bu yüzden dinlenme ihtiyaçları olsa bile bunu bilmiyorlar senin düşünüp durdurman lazım
hani atlar yorulmaz dı?Oguzhan said:aslında Fire arrow modunda at canı barı vardı bir. Onun gibi bir çatlama barı koysak Koştukça Düşsün, Bekleyip dinlendikçe artsın. Böylece hem gerçekçiliğe bir adım daha yaklaşırız hem de savaşın ortasında atımız çatlamaz. Ayrıca atlı okçular ve kergitler için hiç sorun olmaz