Ateş & Kılıç Teknik Destek - 3x5 CD-KEY Steam Sorun Çözümü!

Users who are viewing this thread

Flarexs said:
Oyuna giriyorum Microsoft Visual C++ hatası alıyorum oyun kapanıyor hem Spde hem Mpde birçok kişide var bu sorun ne yapmalıyım


Yetkililer bir baksın artık.Birsürü kişide ( ben de dahil) orjinal fire and sowrd umuz var ama visial hatası veriyo yardım edin.
 
Arkadaşlar oyunu sms ile almayı düşünüyorum.Ancak başlıca bi kaç sorum var.ilgilenirseniz sevinirim.s
1-Ben oyunu başka bi siteden indirdim.Çünkü burdaki site ingilizce ve hiç bi nane anlamıyorum.Sıkıntı olur mu?
2-Steam ne?eğer başta yazan siteyse ve ordan indirdiğim dosyaya girmem gerekiyosa aldığım şifreyi o program kitleniyor açılmıyor.
3-Tanıtım videolarında istanbul da vardı ama bnim indirdiğim oyunda istanbul yok.Balkanlardan başlıyo_Orjinale geçince tüm harita açılacak mı?
 
Forum içerisinde arattım fakat bulamadım, D&R'dan kutulu Ateş ve Kılıç aldım. Steam bana 5x5 serial soruyor kutu içinde 5x3 mevcut. Ne yapabilirim bu konuda?
 
arkadaşlar ben rus senaryosunu yapıodum elanour die bi kızı kral Carl a götürüorum bana çara git dio tam giderken konuşma ekranın çıkıo benim adam çıkıo neden durdun devam et dio ama hem tıkladığım halde geçmio veya esc tuşu tab tuşu falan çalışmıo bide etrafta ne haydut var ne askerim var bu olay 2 kere olunca onları bu olmadan kaleye bıraktım benim adam kendi kendine konuşuo deli mi ne :grin: yoksa oyunun sorunu mu yardım lütfen
 
arkadaşlar bi sorum daha var gine rus senoryosunda stepan razinin bul dio hanlardaki yolculara soruyorum ama stepan razinin adı listede çıkmıo sorun ne yardım lütfen
 
ateş ve kılıç ın DvD sini 2 gün önce aldım. Lakin dvd sürücüsü okumadı- dvd sürücüsünün calıstıgını teyit ettim ve internetten indirdim. lakin söyle bir sorunla karsılasmaktayım. Tiglon un dagıtımını yaptıgı Ates ve kılıc ın Cd key i 5x3 lük ( örnek XYZTV - XYZTV - XYZTV ) ve internetten indirdigim ( farklı yerden indirdigim ) ates ve kılıc 4x4 lük cd key istiyor ve tiglon yazılımının Cd key ini kabul etmiyor. Tiglon ve talesworlds e e-mail attım. Tiglon un müşteri hizmetlerinden ögrendigime göre de Stream veya tiglonun kendi yazılımında Cd key calısıyormus lakin internet üzerinde her hangi bir sekilde Ates ve kılıc ın o versiyonunu bulamadım. Talesworlds den indirilen versiyona cd key in uyarlanması mümkünmü? Veya internetten cd key imin calısacagı yazılımı indirecek bir yer mevcutmu. 1 gün icinde cevap vereceklermis lakin cok canım sıkıldı ve gercekten oynamak istiyorum. Oyunun hardcover DvD sini aldıgıma gercekten pisman oldum keske internetten satın alsa idim. Her hangi bir şekilde yardımcı olabilirseniz cok sevinirim ve insallah bu gece biraz oynarım oyunu

iyi geceler
 
Steamı yükle hesap al kendine sonra sol alta  add game olcak oraya yaz keyi yükler sorunun olursa mesaj atarsın
 
Arkadaşlar tekrar soruyorum cevap gelmedi humbara attığımda zarar verince oyundan atıyor. Normalde sorunsuz çalışıyor ama humbara tınca oyun kapanıyor ne yapacağım?
 
oyunu orjinal olarak aldım 19,99 YTL ye ilk yüklediğimde gayet güzel çalıştı ama sonra akşam bilgisayarı kapadım. sabah kalktığımda bilgisayarı açıp oyunu tekrar oynamak istedim oyunu başlat dedikten sonra oyun başlamıyor ve bazen visual c hatası veriyor. bilgisayarımda c++ yüklü acaba oyunla bu programmı çakışıyor ne yapıyor anlamadım.

bide oyunu tekrar silip yükledim. ama yine çalışmadı. çok sinir oldum.

korsanını almıştım 2 ay önce falan oyunu beğenince orjinalini aldım. korsanındada hata veriyordu  bilgisayarı her kapayıp açışımda ama crack yapınca yine çalışıyordu oyun.

orjinalinde crack tarzı bişeyde yapamıyorum orjinalinin sahtesinden bi farkı kalmıyor o zaman.

bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. himachi ve teamwiver var bilgisayarıma bağlanıp sorunu çözebilecek bi yetkili istiyorum.

yada bu sorunun neden kaynaklandığını ayrıntılı şekilde anlatıcak birisini.
 
c programını kaldırdım ama yine çalışmıyor yardımmm....

bu foruma bakan bi yetkili yokmu acaba???
 
Kolay gelsin, kutusu ile fire and sword'u büyük bir heyecanla anca bugün alabildim.. yanlız oyunun içinden cd key çıkmadı..:S yardımcı olabilirmisiniz?
 
Arkadaşlar oyunu sorunsuz bi şekilde kurdum hiç bi sorun yokken M&B ateş ve kılıç ı başlatiyorum ama tanıtım ekranından sonra ateş ve kılıç yüklemeleri gelmiyor direk oyundan atio gönderme hatası veriyor napacamı bilmiyorum yardım pls.
 
Back
Top Bottom