Ateş & Kılıç Genel Bug Konusu

Users who are viewing this thread

Runtime Error < böyle bir hata alıyorum savaşa girerken nasıl düzeltebilirim ?
 
Abi ben oyundan memnunum ama müthiş bir bug varki of of of!  :evil:
Şimdi ilk olarak kara gürz görevini aldım bi kazak lordunu kurtardım savaşta 217 kişi ben o 89 kişi kalmış firariler le savaşıyordu 99 kişilik neyse kestim biçtim falan filan git şu köyü kurtar kara gürzün 3. görevi idi bu. Her şey tamam Janusz radzwill onu bulacaz varşovada 4 gün bekledim adam yok! Yolculara soruyorum seçeneklerde yok! Pisi pisine gitti görev :grin: Şimdi linkler duruyor siz siz olun tüm görevleri yapmadan almayın :grin:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ha birde Küçük bir ip ucu adamlarınız yükselmiyorsa grupa girin adamınızı seçin ve ctrl+x e basın otomatik yükselir bende şu anda 120 seçkin rus süvarisi, 40 seçkin tüfekçi, 40 seçkin piyade var, Ayrıca sakın ihraç at ithal ette 100 yukarı çıkmayın yoksa kale kuşatmasında babayı alırsınız.
 
Ayrıca çözemediğiniz sorunları bana söyleyin 3 yıllık oyuncuyuz her halde hepiniz bugları sıradan. Yani benim için o buglar oyuna zevk katıyor tek başıma kaç lord yendim ben! (2).
 
Ya arkadaşlar şunu söyleyin çok sinir bozucu bir konu. Savaşlarda ve normal haritada yan taraftan bildirim çıkmıyor. Ayarlarına baktım hepsi işaretli ama yinede çıkmıyor çözümü nedir bu sorunun ?
 
Bi aralar ctrl+f4 tuşuna fazla basmışsan büyük ihtimalle ondandır, çözümü hakkında bir fikrim yok
 
Birşey sorucam bende altyazılar oynadıktan bir süre sonra kayboldu yeni oyun açtım eskisini sildim fakat yenisinde de bir beş dakka oynadıktan sonra yazılar yine kayboldu,sizde de oluyor mu ? Bu bir bug sayılır mı ?
 
sermetcrime said:
Birşey sorucam bende altyazılar oynadıktan bir süre sonra kayboldu yeni oyun açtım eskisini sildim fakat yenisinde de bir beş dakka oynadıktan sonra yazılar yine kayboldu,sizde de oluyor mu ? Bu bir bug sayılır mı ?
Dosyaları yenilemeyi dene. Bence bug değil, hatadır bu.
 
Mawi said:
Çok detaya inmeden söyleyeyim, çoğu animasyonlar çok berbat. Misal, tüfeğe barut doldururken eli havada sallanıyor, halbuki çubukumsu birşeyi tüfeğin ucundan sokması

senin PC çok iyi galiba
 
Haydutların sığınaklarına girdiğim zaman haydut ordusu çıkıyor karşıma (2000-3000 tane) ve exe hatası verip oyun kapanıyor.

V. 1.134
 
Beyler dün oyunu kaydetip kapadım,bugün bi açtım adamın yüzü küçücüktü.Onu düzelttim sonra bi baktım ekmek,et falan hepsi 0 moral veriyo gruba nasıl düzelticem bunu?
 
yasopeach said:
Oyunda herhangi bir şehre girdiğimizde,tabancayla lonca başkanı,koruma,gardiyan vb. botları öldürebiliyoruz. Bu bir bugdır herhalde. :mrgreen:
Şehir değil kalelerde oluyor aslında çokta eğlenceli bir durum bence bug değil çünkü bütün kalelerde bu var  :smile:
 
Arkadaşlar oyunda bir savaşa girdiğimde adam kendi kendine silah değiştirip duruyor.Ama elindeki bir silahı atınca anca öyle duruyor.Lütfen yardım edersenz sevinirim.
 
Bendede oyun haritasındayken haritanın bazı yerleri deniz gibi oluyor,gökyüzü yerdeymiş gibi.Arada düzeliyor,arada gidiyor.Oyunum orjinal (Steam)
 
Bilgisayarıma format attıktan sonra Steam'i baştan kurdum... Warband'i kurduktan sonra key yazan yerde anahtarlar isteniyor yazısı çıktı. Yinede oyuna girebildim. Bugün WFaS indirdim DLC gibi bir şeyde olmadığından oynayamıyorum da. Oyuna girdim. Key istedi ? Oyun Steam'den zaten.

Taleworlds'e de kaydetmedim. Gitti mi benim WFaS ?
 
merhaba arkadaşlar,

ateş ve kılıç'ı uzun süredir oynamıyodum bugün tekrar yükledim ve yeni bir oyuna başladım ancak kimin kimi öldürdüğüi hangi kalenin kuşatıldığının vs. gösterildiği sol alttaki kayan yazılar bende çok bulanık o kadar bulanık ki daha önce saatlerce oynayıp da kelimelerin uzunluğundan tahmin edemesem hiç bi şekilde okunmayacak yazılar.

görüntü ayarlarıyla oynadım ne yaptıysam olmadı düzelmedi. bulanıklığı gideremedim yadımcı olmak ister misiniz? :???:
 
Oyunda 100 küsür günlere geldim oyuna girdiğimde marketteki itemler invalid item olarak görünmeye başladı karekterim kel oldu ve yemekler 0 moralvermeye başladı ne yapmam lazım düzeltmek için
 
Back
Top Bottom