At ve Kılıç Türkçe Yaması İkinci Versiyonu

Users who are viewing this thread

Linke direk tıklayınca (Windows 7) Media Player'la açtı, uzantısı da asx mi öyle birşeydi ama "http://www.taleworlds.com/download" kısmını alıp, ordan Mount & Blade Downloads'a aktarma yapıp ordan indirdim gayet güzel oldu. Sonuç; Elinize sağlık.. :mrgreen:
 
Arkadaşlar, programı indirdim ve çalıştırdım. Fakat şöyle bir şeyle karşılaştım.

scaled.php

Bunun sebebi nedir? Ne yapmalıyım? Her iki seçeneği de denedim. Fakat oyun türkçe olmadı.

Oyunum orjinal.
 
arkadaşlar oyun steam de kurulu fakat türkçe yamayı indirdiğim ve kurduğum zaman, oyun bu bilgisayarda kurulu değil diye bir hata alıyorum sebebini ve çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
 
SalsusAtheos said:
Ya arkadaşlar Warband alsanıza eksiği yok fazlası var
Zaten bende mevcut geçen sene almıştım bütün serisini.
Ama türkçe yama biraz bozuk bende. O yüzden hiç oynayasım gelmiyor.
 
beyler ben satın aldım nostalji olsun diye steam aracılığıyla .. oyunda Türkçe Dil yok.. ayriyetten nette araştırdım 1.003 tr sivar . bi ara 1.011 trv1 i indirdim kurdum ama sorun şu ki bir çok yerde ingilizce cümleler ve kelimeler beni sinir etti.( birde oyunu açarken üste versiyom 1.011 yerine 1.003 yazıyor oda sinir edici bir şey. sizin anlicanız 1.011 tr dil yaması yok gibi bişi.)  dil yamasının v.2 çıktı ancak hiç bir yerde bulamıyorum... bazı yerlerde var onlarda ipneline 1.003 ün yamasını koymuş sizden ricam bana 1.011v.2 Türkçe yamasını verirseniz çok makbule geçer. ( Mount&Blade  oyunu)


bu arada link krık güncellerseniz güzel olur
 
Back
Top Bottom