At&Kılıç'ta Otomatik Hile Yapın, Elleriniz Yorulmasın!

Users who are viewing this thread

[FiziK]

Recruit
Çoğumuz M&B'i hileyle oynuyoruz. E haliyle sürekli Ctrl+X vb. tuşlara basmaktan bıkanlar çok olmuştur aranızda. Ben de bu soruna yönelik bir program geliştirdim. İlk sürüm biraz eksik olsa da sizi idare eder. 2 hafta sonra evime döncem o zamana kadar sabredin. Yeni özellikler eklicem.

BAŞTAN SÖYLEYEYİM KESİNLİKLE VİRÜS FALAN YOKTUR AUTO-IT v3 İLE YAZILMIŞTIR BİLMİYORSANIZ ARAŞTIRIN!

İNDİR: http://rapidshare.com/files/244457860/MB_Oto-Hile.rar.html (267 KB)

----------------------------------------------
Kullanım:
Kurulum falan yoktur. Direk açabilirsiniz. Bu programı kullanacağınız zaman ister pencere modu, ister tam ekran modunu kullanın ama pencere modunu öneririm.
(Bundan sonrası Pencere Modunu ve Tam Ekran Modu olarak 2'ye ayrılıyor.)

Eğer Pencere Modunu kullanıyorsanız:
1-Oyunu açın. Ve diyelim karakter penceresinde Ctrl+X hilesini yapacaksınız. Karakter penceresine geldikten sonra "M&B Oto-Hile.exe"yi açın.
2-Kaç kere basılacağını seçin. (Bu tamamen bilgisayarınızın hızına bağlı. Bazı bilgisayarlarda 1 ayarlayınca, 2 kere basıyor; bazılarında da 20-30 tane yazınca 2-3 kere basıyor. Sınırsız yapmak için 99999999999999999 yazın.)
3-Kısayol tuşlarını (aşağıda) kullanın ya da Tamam tuşuna basın.
4-Daha sonra isterseniz TV izleyin, ister yemek yiyin, atıştırın artık ne ile vakit geçirmeyi seviyorsanız  :wink: Ya da internette gezinin ne bileyim. Dilerseniz bitmesini bekleyin.
5- Eğer durdurmak istiyorsanız başka bir pencereye geçin ya da masaüstüne inin. Karşınıza "İşlem durduruldu." mesajı çıkacaktır. (Bu mesaj, belirlediğiniz basma sayısı tamamlanınca da çıkar.)

Eğer Tam Ekran Modunu kullanıyorsanız:
1a-İster önce programı açın sonra oyunu. (Tabi programın ayarlarını yaptıktan sonra)
1b-Ya da ilk önce oyunu açın sonra Alt+Tab yapıp masaüstüne inin sonra programı açın.
2-Diyelim karakter penceresinde Ctrl+X hilesini yapacaksınız. Karakter penceresine gelin. 1a veya 1b yöntemini uygulamanız bir şey fark ettirmez, çünkü program siz M&B'e geçmedikçe komut çalıştırmaz.
3-Kaç kere basılacağını seçin. (Bu tamamen bilgisayarınızın hızına bağlı. Bazı bilgisayarlarda 1 ayarlayınca, 2 kere basıyor; bazılarında da 20-30 tane yazınca 2-3 kere basıyor. Sınırsız yapmak için 99999999999999999 yazın.)
4-Kısayol tuşlarını (aşağıda) kullanın ya da Tamam tuşuna basın.
5-Daha sonra isterseniz TV izleyin, ister yemek yiyin, atıştırın artık ne ile vakit geçirmeyi seviyorsanız  :wink: Ya da internette gezinin ne bileyim. Dilerseniz bitmesini bekleyin.
6- Eğer durdurmak istiyorsanız başka bir pencereye geçin ya da masaüstüne inin. Karşınıza "İşlem durduruldu." mesajı çıkacaktır. (Bu mesaj, belirlediğiniz basma sayısı tamamlanınca da çıkar.)

Kısayol Tuşları:
F1 = Ctrl+X
F2 = Ctrl+W
F3 = Ctrl+H
F4 = Ctrl+F4
F5 = Ctrl+Shift+F4

Not: Malesef bu tuşlar oyun içindeyken fayda etmiyor, sadece program ekranında çalışıyor. En kısa zamanda bunu yapmaya çalışacağım. Eğer Auto-it'ten anlayan varsa ve bunu yapmayı biliyorsa yardımcı olursa sevinirim...

KESİNLİKLE VİRÜS, KEYLOGGER TARZI BİR ŞEY YOKTUR LÜTFEN BU KONU HAKKINDA SAÇMASAPAN BİR ŞEY SÖYLEMEYİN!

paylaşım için teşekkürler. ama bu kadar fazla hile yapacak olanlar import / export yolu ile daha çabuk ve pratik çözüme gider. sanırsam ne olduğunu bilmiyorsun o yüzden bu kadar uğraşmışsın. kıyamam :)

Aslında genelde askerleri kasarken kullanmaya yönelik yapmıştım  :D Çok da uzun değil zaten 133 satır kod (onlarca gereksiz boş satır ve uzatmalarıma rağmen)  :mrgreen: :mrgreen: Sayfa için bile programdan çok uğraştım :lol: Ha bu arada, karakter ekranı derken hani NPC ler oluyo ya, onun karakter ekranı demek istemiştim :oops:

Allah razı olsun..
133 satır neymiş yahu. macro ile 10 harf yazıyosun babalar gibi oluyor
actool ile yapıyordum ben.

gerçekten: KAHRAMANIMSIN! Ne kadardır kendim yapmaya çalışıyordum(tabi beceriksizliğim dolayısıyla beceremiyordum). Sonunda çıktı. Allah razı olsun :D

Kardeş güzel birşey ama oyunu pencere olarak açıyorum programı çalıştırıyorum herşeyi yazıp tamam a basıyorum oyunu açtığımda işlem durduruldu yazıyor hemen hiçbirşey hapmıyor, diğer yoluda denedim ama olmuyor :!: :!: :!:

Oguzhan said:
bir seferde karşındai düşmanların yarısını bayıltıyor

Eskiden öldürüyordu :P

ayrıca gerçekten güzel olmuş
actool da ben yapamadım böyle bişey.helal olsun Sağol. :mrgreen:

Ayrıca ben virüs aldım ama önemsiz bir virüs yani öyle kale alınacak bişey değil[virüs programım mcAfee]

Bende A4 Tech X7 XL740K mouse var macro yaptim tuslara istediğim kadar basiyo  :D :D Fakat o kadar uğraşmak yerine İmport/export yolu daha kolay yaz ordan yeteneklere 600 :D

özür dilerim konu dışına cıkıyor ama..

üniversite bitince unuttuk burayı derken.

üniversitede mi aklına geliyor burası :S

Arkadaşlar kusra bakmayın hem Ankara'daki işim uzadı hem de eve geldiğimde fark ettim ki dizüstümü çok büyük bir salaklıkla unuttuğumu fark ettim.(Kargo da amma ağırdı be  :mrgreen:) AutoIt ile yazdığım için hatası çok. Python ile yazmayı düşünüyorum (tabii mümkünse) At&Kılıç da Python ile yazılmış. Uyumluluk sorunu olacağını sanmıyorum. Yapabilseydim VB ile yapacaktım bu programı ama olmuyor. Sanırım AutoIt C++ ile yazılmış. Ve Python da C/C++ ile. Oyun Python'la. Dolayısıyla VB nin komut göndermek için kullandığı yöntemle alakalı olduğunu sanıyorum. Herneyse...

andrew said:
Allah razı olsun..
133 satır neymiş yahu. macro ile 10 harf yazıyosun babalar gibi oluyor
actool ile yapıyordum ben.

Yav tamam kardeşim, AC Tool'la yapamazsın demedik ki. Ayrıca ben AutoIt ile ACTool u karşılaştırıp ne seni ne de actool u eleştirdiğim olmadı. Bu cevaplarının nedeni anlamadım. Süreklü actool actool diyip duruyorsun da  :D İsteseydim konsol ya da arayüzsüz bir program yapardım, if, endif vs. gibi gereksiz ifadeleri kısaltmanın yollarını denerdim her neyse.Senin yaptığın şey zaten GUI değil (Grafik Arayüz Birimi, yani internetten indirdiğin herhangi bir Windows exe si büyük ihtimalle GUI'dir. Ama mesela cmd.exe bir kabuktur.), script(makro aynı şey zaten). Zaten ben çok iyi bir program yaptım demedim, aksine programı da aşağıladım. Zaten benim ilgi alanım AutoIt değildi, daha önceden Visual Basic biliyordum, forumlarda tarzının VBScript'e çok yakın olduğunu görünce ona göre yazdım. Yoksa acemisiyim bu dilin. Zaten bu bir programlama dili de değil malasef. Sadece klavye ve fare hareketlerini oyun içersinde directx ile uyumlu bir biçimde taklit eden hazır kodu olduğu için bunu seçtim. Buyur kaynak kodu:
Code:
#include <GUIConstantsEx.au3>
Local $Label_1, $Combo_2, $button1, $msg, $data, $Label_2, $Text_1, $Text_2
GUICreate("At&Kılıç Tuş Basıcı", 250, 170, (@DesktopWidth - 250) / 2, (@DesktopHeight - 190) / 2)
$Label_1 = GUICtrlCreateLabel("Hangi tuşu otomatik olarak bastırmak istiyorsunuz?", (250 - 237) / 2, 20, 237, 20)
;~ GUICtrlCreateButton("text",left,top,width,height,style,exstyle)
$Combo_2 = GUICtrlCreateCombo("Ctrl+X", (250 - 130) / 2, 40, 130, 20)
GUICtrlSetData($Combo_2, "Ctrl+W|Ctrl+H|Ctrl+F4|Ctrl+Shift+F4")
$Label_2 = GUICtrlCreateLabel("Kaç kere basılsın?", (250 - 86) / 2, 65, 86, 20)
$Text_1 = GUICtrlCreateInput("100", (250 - 130) / 2, 85, 130, 20)
$button1 = GUICtrlCreateButton("Tamam", (250 - 200) / 2, 110, 200, 25)
$button2 = GUICtrlCreateButton("Yardım", (250 - 200) / 2, 140, 200, 25)

GUISetState(@SW_SHOW)

HotKeySet("{F1}", "CX")  ;Ctrl+X
HotKeySet("{F2}", "CW")  ;Ctrl+W
HotKeySet("{F3}", "CH")  ;Ctrl+H
HotKeySet("{F4}", "CF4")  ;Ctrl+F4
HotKeySet("{F5}", "CSF4")  ;Ctrl+SHIFT+F4

func CX()
	guictrlsetdata($Combo_2, "Ctrl+X")
	islem()
EndFunc	
func CW()
	guictrlsetdata($Combo_2, "Ctrl+W")
	islem()
EndFunc	
func CH()
	guictrlsetdata($Combo_2, "Ctrl+H")
	islem()
EndFunc	
func CF4()
	guictrlsetdata($Combo_2, "Ctrl+F4")
	islem()
EndFunc	
func CSF4()
	guictrlsetdata($Combo_2, "Ctrl+Shift+F4")
	islem()
EndFunc	

func islem()
      MsgBox(64, "Bilgi", "At&Kılıç ekranınızda belirdiğinde tuş basılacaktır!" & @crlf & @crlf & "At&Kılıç ekranından çıktığınız ya da kapattığınız anda" & @crlf & "program otomatik olarak duracaktır.")
	WinWaitActive("Mount&Blade")
	  $n = int(GUICtrlRead($Text_1)) * 10
	  sleep(500)
		if GUICtrlRead($Combo_2) = "Ctrl+X" Then
			sleep(500)
				for $i = 1 to $n
					if winactive("Mount&Blade") then
						sleep(5)
						Send("^X")
					endif
				next
			msgbox(64,"Bilgi","İşlem durduruldu.")	
		endif
		if GUICtrlRead($Combo_2) = "Ctrl+W" Then
			sleep(500)
				for $i = 1 to $n
						sleep(5)
						Send("^W")
					endif
				next
		endif
		if GUICtrlRead($Combo_2) = "Ctrl+H" Then
			sleep(500)
				for $i = 1 to $n
						sleep(500)
						Send("^H")
					endif
				next
		endif	
		if GUICtrlRead($Combo_2) = "Ctrl+F4" Then
			sleep(500)
				for $i = 1 to $n
						sleep(5)
						Send("^{F4}")
					endif
				next
		endif	
		if GUICtrlRead($Combo_2) = "Ctrl+Shift+F4" Then
			sleep(500)
				for $i = 1 to $n
						sleep(5)
						Send("^+{F4}")
					endif
				next
		endif			
EndFunc

While 1
  $msg = GUIGetMsg(1)

Select
    Case $msg[0] = $button1
		islem()

Case $msg[0] = $GUI_EVENT_CLOSE
;~       MsgBox(0, "GUI Event", "You clicked CLOSE on the main window! Exiting...")
      ExitLoop
  Case $msg[0] = $button2
	  $yazi = "Bu program," & @crlf
	  $yazi = $yazi & "At&Kılıç'ta hile yaparken sürekli aynı tuşa basmaktan bıkanlar için hazırlanmıştır :)" & @crlf
	  $yazi = $yazi & "" & @crlf
	  $yazi = $yazi & "Kullanım:" & @crlf
	  $yazi = $yazi & "1.Sürekli bastırtmak istediğiniz tuşu seçin." & @crlf
	  $yazi = $yazi & "2.Sonra kaç kere o tuştan bastırmak istediğinizi yazın." & @crlf
	  $yazi = $yazi & "(Tam olarak uyuşmuyor bazılarında 1 yazınca 2 kere yazdırıyor" & @crlf & "bazılarında 10-20 diyince 1-2 yazdırıyor kendiniz belirleyin...)" & @crlf
	  $yazi = $yazi & "3.Tamam tuşuna basın ve sonra At&Kılıç'a girin." & @crlf
	  $yazi = $yazi & "4.Keyfini çıkarın :) TV izleyin, internette gezinin kısaca kendinize" & @crlf
	  $yazi = $yazi & "bir uğraş bulun ya da olan biteni izleyin. :D" & @crlf
	  $yazi = $yazi & "Ya da sadece klavye tuşlarıyla uğraşmak istiyorsanız, kısayol tuşlarını kullanın:" & @crlf
	  $yazi = $yazi & "F1 = Ctrl+X" & @crlf
	  $yazi = $yazi & "F2 = Ctrl+W" & @crlf
	  $yazi = $yazi & "F3 = Ctrl+H" & @crlf
	  $yazi = $yazi & "F4 = Ctrl+F4" & @crlf
	  $yazi = $yazi & "F5 = Ctrl+Shift+F4" & @crlf
	  $yazi = $yazi & "Not: Kısayol tuşları oyun içerisindeyken çalışmaz." & @crlf
	  $yazi = $yazi & "**ÖNEMLİ**: Oyunu pencere modunda oynamanız şiddetle tavsiye"& @crlf & "edilir!" & @crlf
		Msgbox(64, "Yardım", $yazi)
  EndSelect
WEnd
Lilith said:
bende çalışmadı :( hiç bi değişiklik yok

Nasıl çalışmadı yani program mı açılmıyor? Yoksa Mount&Blade'in açıldığını mı algılamıyor?

CrusherTR said:
Bende A4 Tech X7 XL740K mouse var macro yaptim tuslara istediğim kadar basiyo  :D :D Fakat o kadar uğraşmak yerine İmport/export yolu daha kolay yaz ordan yeteneklere 600 :D

Zaten Import/Export daha kolay ama ordularına da yapabilsek onu, onu kastetmiştim :D
Xlanize said:
Oguzhan said:
bir seferde karşındai düşmanların yarısını bayıltıyor

Eskiden öldürüyordu :P

ayrıca gerçekten güzel olmuş
actool da ben yapamadım böyle bişey.helal olsun Sağol. :mrgreen:

Ayrıca ben virüs aldım ama önemsiz bir virüs yani öyle kale alınacak bişey değil[virüs programım mcAfee]

Bende hala ölüyor :D Bu arada çok sağol ama actool la böyle bir şey yapmak mümkün.

Kerem Han said:
Kardeş güzel birşey ama oyunu pencere olarak açıyorum programı çalıştırıyorum herşeyi yazıp tamam a basıyorum oyunu açtığımda işlem durduruldu yazıyor hemen hiçbirşey hapmıyor, diğer yoluda denedim ama olmuyor :!: :!: :!:

İşlem durduruldu demesi için m&b ekranından çıkman lazım ya da at&kılıçın pencere yazısı (Herhangi bir programı aç, yukarı kısmında ikonun yanında bir şey yazar onu diyorum) "Mount&Blade". Ama o zaman da işlemi başlatamaz. O yüzden işletim sisteminle alakalı bir durum olabilir, ama ben zaten yeni bir tane yazabilirsem yazacağım.

Back
Top Bottom