Askerleri ayırma

Users who are viewing this thread

Couldnt_See

Recruit
Sa beyler ben oyundayken tatar nişancılarını ayıramıyorum paralı askerlerı bunu nasıl yapabılırım mesela 50 tane tatar nısancısı var bunun 10 tanesını sağ bölük 10 tanesını sol bölük 10 tanesini orta bölük diye bunu boyle nasıl ayırabılırım mesela oyunlarda oluyorya onlinede shift e basıp ustune gelınce ayırıoz onun gıbı yapılmıyormu acaba

Ne yazıkki farklı sınıflarda olmadığı sürece ayıramazsın. Yani aynı birliğin belli sayıdaki askerlerini 10 buraya 10 şuraya diye ayıramıyoruz.

onun  yerine zaten tatar süvarilerine ve tatar nişancılarına nasıl olsa aynı silahlar verilebiliyor ayrı ayrı alıp ayırabilirsin ya da üstteki 0 tuşunun sağındaki tuşa basıp yakındaki askerler beni dinleyin diyebilirsin ancak bunu yapabilmek için askerlerin yanına gitmen lazım

eh aynı silahlar verilebiliyor dğru. ama düşündün mü o silahı kullanma becerileri aynı mı? Hangisi daha iyi, Hangisinin canı daha fazla.
1 Can 1 düşman.
1 Can alıp verin Savaşa can verin.
1 Can Savaş kazandırır.

Buradan 1 Can'ı, I Can [ay ken veyahut ay can] diye okuyan arkadaşa sesleniyorum. Lütfen git öte tarafta söyle.

Back
Top Bottom