Asker Hünerleri

Users who are viewing this thread

frenkestein

Recruit
Arkadaşlar önceden konu açılmış ise çok özür dilerim arama yaptım ama yaptığım aramalardan istediğim verimi alamadım son çare yeni konu açıyorum.
Sorum şu kendi askerlerim ama npc değil mesela veagir şovalye swadyalı şovalye veya kergit okçusu grubumda bu askerler var ve ben mesela swadyalı şovalyeyinin özelliklerini açtım seviye 21 şu şu özellikleri var falan filan bu özellikler sayfasında en sağda bulunan hünerler kısmında yani çift elli silah kulanma tek elli silah kullanma fırlatma gibi özelliklerin olduğu bölümü nasıl değiştirebilirim. normal karakterde yani kendi karakterimde bunu ctrl+W ile yapabiliyorm fakat bunda işlemiyor bunun bir yolu varmıdır varsa nasıldır yardım ederseniz çok sevineceğim şimdiden cevaplarınız için ve okuduğunuz için teşekkürler

o yolu biliyorum onunla yaptım biraz yemedi :grin: daha kısa bir yol varsa onu öğreneyim yoksada artık kasacaz biraz yinede sağol cevapladığın için

frenkestein said:
Arkadaşlar önceden konu açılmış ise çok özür dilerim arama yaptım ama yaptığım aramalardan istediğim verimi alamadım son çare yeni konu açıyorum.
Sorum şu kendi askerlerim ama npc değil mesela veagir şovalye swadyalı şovalye veya kergit okçusu grubumda bu askerler var ve ben mesela swadyalı şovalyeyinin özelliklerini açtım seviye 21 şu şu özellikleri var falan filan bu özellikler sayfasında en sağda bulunan hünerler kısmında yani çift elli silah kulanma tek elli silah kullanma fırlatma gibi özelliklerin olduğu bölümü nasıl değiştirebilirim. normal karakterde yani kendi karakterimde bunu ctrl+W ile yapabiliyorm fakat bunda işlemiyor bunun bir yolu varmıdır varsa nasıldır yardım ederseniz çok sevineceğim şimdiden cevaplarınız için ve okuduğunuz için teşekkürler
Troop editör ile yapacaksın. Troop editör resimli anlatım var zaten forumda, ordan bakarsan yapabilirsin.

arkadaşım bu troop editöre baktımda ben kendi ordumu nereden bulacağım hangisi benm ordum swadyalı askerlerim vardı değiştirdim özelliklerini ama hiçbir değişiklik göremedim yada yoksa bu oyunu yeniden mi başlatınca mı aktif oluyor değişiklikler

frenkestein said:
arkadaşım bu troop editöre baktımda ben kendi ordumu nereden bulacağım hangisi benm ordum swadyalı askerlerim vardı değiştirdim özelliklerini ama hiçbir değişiklik göremedim yada yoksa bu oyunu yeniden mi başlatınca mı aktif oluyor değişiklikler

evet yeni oyuna baslaman lazım o zaman aktif oluyor trop editörden artırdınmı oluyor ama mesela svadyalı askerleri arttırdığın zaman sadece senin askerlerin değil tüm svadyalı ordusu güçlenmiş olur o zamanda svadya ordusu kergit nord rodok ve veagir ordusundan güçlü olucağından oyunun dengesi bozulur bu yüzden kendi askerlerini atlı paralı askerlerden yap yani onları güçlendir ve bunları han han dolaşıp 3 5 tane toplamayla baş edemiyeceğinden trop editörden parti temlatese gir ordan banditlerin sayısını  minimum 500 maximum 750 yapki svadyalı veya diğer ordular banditlere saldırmaya korksun çünkü banditlere 500 er tane atlı paralı asker esir vericeksin esir vermek için prisioner kutucuğunu işaretlemen yeterli ve banditlere saldırıp hileyle yenip 500 atlı paralı askeri kurtarıp kendi askerin yapıcaksın ondan sonra hile yapmadanda zaten istediğin kadar banditlere saldırıp asker kurtarıp kendi askerin yapabilirsin.

Back
Top Bottom