Artık Düzeltilmesi Gerekenler.....

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar şu lanet olasıca lordların bizi takip etme şekli beni sinir ediyor.. Adamlara beni takip edin diyorum kalemize saldırı var karşılarına çıkan bütün düşman guruplarına otomatikman takip ediyo ve beni takip etmeyi bırakıp sonuç olarakta kaleyi kaybetmememize sebep oluyorlar  :evil: artık şu durum değişsin ben onları beni takip et dedimmi beni takip etsinler
2.si kale kuşatmaları kaç versiyondur abuk sabuk adamlar küçücük merdivenden tırmanıyolar ne biz saldırabiliyoruz nede botlar adam gibi bi saldırı yapıyo çok aptalca saldırıp telef oluyolar artık bunlar düzeltilsin lütfen bu oyunda..
3.sü daha fazla lord edinemiyoruz, lordlar ayrıldı şuan bende 4 tane lordla kalenin ancak 100 kişi fln olursa alabiliyoruz bu derecede saçma bi durum oluşuyor..
4. sü tahttan hak eden adama mülk veriyorum koruyamıyo akılsız habire kaybediyo ne bilrik koyabiliyoruz biz nede o birlik koyuyo sonuç olarak kaybediyo, bu durumunda düzeltilmesi gerek
5.si peşimde bir orduyla gidiyorum birini takip ederken ilk ben yakalarsam kimse bana destek olarak katılmıyo anca beklicem bizim ordudan biri adamı yakalasında benim ordumun sayısı yeterli olsunda anca öle bi savaşa girebiliyim diye... bu durumda düzeltilmeli
6. sı adamlara seferberlik başlattığımda hepsi gelsin adamların kalesi varsa ohh sadrazamları getirttiremiyoruz anasını satim tek tek adamlara  beni takip et diyoruz..  :mad: bu durumda düzeltilmeli  :grin:

lütfen btün bunlar artık düzeltilsin yeni versiyonda.. yetkililere sesleniyorum, illet oldum demin oynarken  :sad:

Senin bu değerli görüşlerini Armağan Beyin dikkate Alacağından şüphem yok arkadaş.Nede Olsa Süper Bir Şahıssın.

Galbatorix said:
Senin bu değerli görüşlerini Armağan Beyin dikkate Alacağından şüphem yok arkadaş.Nede Olsa Süper Bir Şahıssın.

teşekkür ederim biliyorum zaten :wink:
( ben burada oyunun kötü yanlarını eleştirip daha iyi oyun olması için tespitlerimi paylaşıyorum ancak sinirliyim gaza geldim  :mrgreen: )

onlygokhan said:
şu lanet olasıca lordlar

Zenci rap'çiler gibi lol
bkz. hey dostum senin tek problemin koca beyaz büyük kıçının beyaz kafandan büyük olması, yo

|BalamiR| said:
onlygokhan said:
şu lanet olasıca lordlar

Zenci rap'çiler gibi lol
bkz. hey dostum senin tek problemin koca beyaz büyük kıçının beyaz kafandan büyük olması, yo
devamıda :grin:
şu lanet olasıca kıçını kaldır bana bir milkshake yap yow :grin:

Back
Top Bottom